Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saclarım cok kötü ve yanık yardım !!!

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

CeydaCat

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2013
27
1
6
İstanbul
$image.webp
Arkadaslar saclarım bu halde. Yoluk yoluk bide.. Duzlestırsem bıle cok ıtıcı bu goruntu aynı. Saclarım dalgalıydı duz olsun doye duzlestırmeye basladım kabarması arttı ve yandı yıprandı. Resmı ıntten buldum ama sacım genel olarak boyle. Kestıremem cunku zaten kısa saclarım var. Ne önerirsiniz ne kullanmalıyım nasıl duzeltebılırım bu sacları ?

Eki Görüntüle 918432
Arkadaslar saclarım bu halde. Yoluk yoluk bide.. Duzlestırsem bıle cok ıtıcı bu goruntu aynı. Saclarım dalgalıydı duz olsun doye duzlestırmeye basladım kabarması arttı ve yandı yıprandı. Resmı ıntten buldum ama sacım genel olarak boyle. Kestıremem cunku zaten kısa saclarım var. Ne önerirsiniz ne kullanmalıyım nasıl duzeltebılırım bu sacları ?

Keratin yüklemesini araştır biraz o kurtarabilir.Benim saçlarım da böyleydi keratin yaptırmıştım düzeldi 2 ay kullandım iki ay sonra yanık yerleri kestirdim hala tam düzelmiş değil.Malesef...
Yaza kadar bakım kürleri uygulamayı düşünüyorum.Yine de bayağı düzeldi sayılır

Eki Görüntüle 918432

ne yazık ki benim de öyle ve ben saçlarımı öne alıp kırık olan yerlerini küçük küçük kesiyorum anca biraz oyle yumuşuyor fakat yine işe yaramıyor saçlarını kurutma az elle düzleştirme ve küçük küçük kendin kes zaten bellidir kırıldığı noktalar :49:

Saclarım omuzlatımın biraz altında. Saclarımı gögsüme kadar uzatsam sonra öyle öyle her ay birer cm kestirsem kış bitene kadar kurtulurmuyum sacımın bu halinden ? Ama nasıl bi kür uygulamam lazım uzaması ıcın cunku kısayken kestırmek ıstemıyorum

saçını kestirmekten başka yolun yok. saçını kestir kökü sende sonuçta, bir daha da düzleştirme sanırım saçında boya var bebek şampuanı ile biraz toparlar yanık saç 1 sene geçmeden kolay kolay toparlamaz.

Saclarım omuzlatımın biraz altında. Saclarımı gögsüme kadar uzatsam sonra öyle öyle her ay birer cm kestirsem kış bitene kadar kurtulurmuyum sacımın bu halinden ? Ama nasıl bi kür uygulamam lazım uzaması ıcın cunku kısayken kestırmek ıstemıyorum

Uzatacaksan sinameki bemiks ampul ve tatlı badem yağıyla olan kür var.Ama uzamaz o saçlar ben söyleyeyim çünkü benim de aynı böyleydi 6 ayda 3 cm uzadı.En son dayanamadım keratin yüklemesi yaptırdım biraz düzeldi uzamaya başladı 5 cm kestirdim şu anda da yaza kadar uzatma çabalarım devam ediyor.

Uzatacaksan sinameki bemiks ampul ve tatlı badem yağıyla olan kür var.Ama uzamaz o saçlar ben söyleyeyim çünkü benim de aynı böyleydi 6 ayda 3 cm uzadı.En son dayanamadım keratin yüklemesi yaptırdım biraz düzeldi uzamaya başladı 5 cm kestirdim şu anda da yaza kadar uzatma çabalarım devam ediyor.
Uzamazmı? Bakım yapıp ısı işlemlerindende uzak dursak genemi uzamaz :( tek avuntum oydu şöyle 4 5 ay rahat bırakayım uzasın heray kestire kestire toplarım diye düşünüyodum :( cok üzüyor yanık saç çirkin hissediyrm kendimi artk sarı ugruna :(

Benum sacimda boyamaktan ve duzlestirmekten kirik ve yanik doluydu uclarim beyaz beyaz yaniklar vardi
Saclarimin uzunluğu belimdeydi ama kestirmekten baska care olmadigi icin gecen hafta omuzlarimdan az uzun olacak sekilde kestirdim
Yavas yavas uzayacak hic degilse saglikli ve guzel bir goruntusu olacak uzun olup da yanik ve kirik icinde olmasindan iyidir

Benum sacimda boyamaktan ve duzlestirmekten kirik ve yanik doluydu uclarim beyaz beyaz yaniklar vardi
Saclarimin uzunluğu belimdeydi ama kestirmekten baska care olmadigi icin gecen hafta omuzlarimdan az uzun olacak sekilde kestirdim
Yavas yavas uzayacak hic degilse saglikli ve guzel bir goruntusu olacak uzun olup da yanik ve kirik icinde olmasindan iyidir
Ahh keşke bnmde okadar uzun olaydı komple kestirip saglıklı ama kısa gezebilseydim keşke ama işte bnm zaten yanmış hali omuzlarımda bide katlı kesim yanii artk beklemekten başkaçarem kalmadı uzasada zamanla kese kese kurtulsam diye bkliyorum,bu süreçte artk biraz süpürge gibi gezicem ne yazıkki :( :D

Canım kestane rengi sacimi acmak icin Izmirde unlu bir kuafore gittim.Kestane saclarimin rengini kirip ışıltı atsin diye.Gitmez actirmaz olaydim bin pismanim.Saclarim yandi koptu.gecenlerde bask bir kuafore fon icin gittim aaa saciniz nolmus bitmis bu sac dedi aglamamak icin kendimi zor tuttum.Bu yil hemen gecsin istiyorum gecer mi?

Eki Görüntüle 918432
Cnm albümde resimlerim var izleöeye alırsan görebilirsin ben saçlarıma önce brezilya fönü sonra kına sonra boya en sonda perma yaptırdım saç bildiğin lastik oldu sünüyordu resmen omzumda kestirmek zorunda kaldım ama yanık tepeme çıkmıştı. Saçlarımı nasıl uzatırım diye bakarken dax süpergro bemiks evigen ve katı hindistan cevizi yağını bulup saçlarıma maske yapmaya başladım başlarda amacım hızla uzatıp tepemdeki yanık yerleri de kestirebilmekti ama sonra gördümki kestirmemw hiç gerek kalmadı hem çok hızlı uzadı saçım hemde kırık yanık vs kalmadı. Yalnız baştan söyleyim sabır cnm en önemlisi sabır. Hemen öyle2 haftada kırık yanık kalmaz vs diye düşünme haftada 2 kez 3 ay düzenli devam et hem uzama farkını hem yanıklarının durumunu göreceksin. Ha birde eczaneden biotin hapı alıp içtim ben. Bunun dışında hıxlı uzasın diye restorex şampuan kullandım şu andada hala devam ediyorum. Albümüme bakarsan aradaki farkı görürsün bir senede omzundan belime inen tüysü saçlar yerine parlak pürüzsüz saçlara sahip oldum

Eki Görüntüle 918432
Gecmis olsun. Bende ayni durumu yasadim. Sac renklerimiz bile cok benziyor. Keratin bakim setlerini bir arastir istersen. Ben o sekilde kurtuldum. Evde keratin bakimi yapiyorum ara ara. Hani keratin yuklemesi ya da botoks diyorlar ya ondan. Arastirmani kesinlikle oneririm. Not: hic boyanmamis saglikli saclarimi nasil ozluyorum o ayri :)

Canım kestane rengi sacimi acmak icin Izmirde unlu bir kuafore gittim.Kestane saclarimin rengini kirip ışıltı atsin diye.Gitmez actirmaz olaydim bin pismanim.Saclarim yandi koptu.gecenlerde bask bir kuafore fon icin gittim aaa saciniz nolmus bitmis bu sac dedi aglamamak icin kendimi zor tuttum.Bu yil hemen gecsin istiyorum gecer mi?
Merhaba benimde saclarim simsiyahti siyahi cok sevdigim icin normalde kumral ana rengim,sacimi actirmak icin kuafore gittim fakat sacim yandi ..tek care dogal hindistan cevizi yagi canim saclarina haftada 3 kez falan uygula oyle uyu sabah yika.bir iki ay icinde duzelecektir

Back
X