Doğal Saç Bakım Kürleri Saclarim cok kuru, bana bir caree !!!!

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

Alinda

Guru
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2008
862
137
323
Almanya
Merhaba Bayanlar,a.s.

Saclarim cok kuru , bir caresini bulamiyorum ...Kisaca anlatayim...Düz fön ve röfle saclarimi cok yipratmisti. Saclarimi kisacik kestirip dogal bakima basladim. 1 senedir aksatmadan bakim yaptim. . Zeytin yagi,badem yagi, hint yagi, bemiks ampül arada yumurta sarisi. Son 1-2 aydir her hafta degil 2-3 haftada yapiyorum. Simdi saclarim omuzularimda fakat özellikle üst kisimlari cok kuru.Bu kadar yag sürmeme ragmen halen kuru olmasina sasiriyorum...
Bana bir önerileriniz var mi ? Simdiden cok tesekkür ederim opuyorumnanaktan

arkadaşım banyo yaparken saçlarını şampuanlama sadece saç kremi kullan 4 5 kere sonrasında düzelir benimde saçlarım çok kuruydu elektrikleniyordu böyle yaptm ve düzeldi belki sanada faydası olur

hiim sirf sac kremi mi ! Olabilir a.s Tesekkürler arkadasim , denemekten bir zarar gelmez a.s.

bende elidorun ışıldayan parlaklık serisini (serum hariç)şampuan ve kremini kullanıyorum saçlarım kuru ve boyalı olmasına rağmen çok memmunum saçlarımı fönsüz kullanabiliyorum yumuşacık yapıyor tavsiye ederim

Mesaj icin tesekkürler SHADOWGİRL...ben Almanya da yasiyorum, o dedigin sampuan yok burda :1no2: Uzun bir zamandir L'oreal Elvital'in sampuanini kullaniyorum...

yaglari temizlerken cok fazla sampuan dokersen yaptigin yag bakimin etkisi azalir yeniden kurumaya meyleder saclarin..
yag bakimini azalt ve yikarken de cok sampuan yapma.. cok sicak su kullanma.. yag bakimlarindan baska bakimlar yapmayi da deneyebilirsin.

merhaba...yok cok sampuan ile yikamam ben saclarimi, yag kürü uyguladigim günlerde bile 2 yikama yetiyor bana....2 aya yakindir her hafta o yag karisimini uygulamiyorum, 2-3 hafta bir yapiyorum !!! Tavsiyelerin icin tesekkür ederim Asmin a.s.

yaaa benimde cok kuruu şöle güzel bi tarif wersenize kızlar böle canlnasın parıl parıl istiyorumm

ben bi kere sut bal ve badem yagini karistirip sacimda beklettim 1 ay surdu yumusakligi.. herkes farketti farkliligi.. eger saciniz cok elektirkleniyorsa sampuaniniza 1 kasik bal katin..
yaptigininz yag bakimlarinin icerisine de bal ve sut katin..
inanin yumusacik yapiyor..

3 gün önce Mayonez sürdüm, yarim saat bekletip yikadim. Gercekten faydasi var, saclarim hem yumusak hemde o kadar kuru gözükmedi. Nemlendirdi resmen. Hatta sampuan degil sadece sac kremi ile yikadim.Mayonezi bile cikartti kaydirigubbakcemile3 arada bir uygulamakta fayda var ....

Bende ilk duydugumda sasirmistim delikafadulden 2 defadir deniyorum kaydirigubbakcemile zararini görmedim daha kaydirigubbakcemile Umarim faydasini görürüm cokacimcoook

annemde bi ara yapıyodu mayonezi.Pis kokuyodu ama faydası varmış demek ki
Şeyi sorcam benimde saçlarımın üstte kalan kısımları çok kuru,yani yıkarkende çok dikkat ediyorum ama.. saç kremini normal şampuan gibi mi kullancaz? diplere sürdüğümüz zaman dökmez mi?

Evet sürdügünüz zaman pis kokuyor mayonez ,fakat yikandiktan sonra kokusu kalmiyor.

ht2nor, benimde sikayetim iste ayni senin de yazdigin gibi :çok üzgünüm: Neler denediysem o kuruluktan kurtulamadim, inanin bende bilemiyorum nedenini ve caresini... Sac kremini ben sahsen, normal sampuan gibi kullaniyorum. Baska türlü nasil kullanilabilinir ki :uhm:

benimde saçlarım baya bi işlemden geçmişti,röfle,renk açma vs..naptıysam kurtulamadım yaa geçen hafta kestirdim saçlarımı omuzlarımın altındaydı kulak hizasında kestirdim nerdeyse ama yine en tepeler kuru,yıpranık..enselerimde buklelerim meydana çıktı ama tepedekiler çok kuru ve tülerik olduğundan cadı gibi duruyo fön çekmezsem..düzleştirdikçe de dahada yıpranıyo,neler denedim ya düzelmedi,en pahalısından en ucuzuna bakım maskeleri aldım yaptım yok anam yok..aynaya baktıkça bile sinir oluyorum..en sonunda gidip 3 numara kestircem valla..

benimde saçlarım baya bi işlemden geçmişti,röfle,renk açma vs..naptıysam kurtulamadım yaa geçen hafta kestirdim saçlarımı omuzlarımın altındaydı kulak hizasında kestirdim nerdeyse ama yine en tepeler kuru,yıpranık..enselerimde buklelerim meydana çıktı ama tepedekiler çok kuru ve tülerik olduğundan cadı gibi duruyo fön çekmezsem..düzleştirdikçe de dahada yıpranıyo,neler denedim ya düzelmedi,en pahalısından en ucuzuna bakım maskeleri aldım yaptım yok anam yok..aynaya baktıkça bile sinir oluyorum..en sonunda gidip 3 numara kestircem valla..

Seni cok iyi anliyorum Canim :sinifsinif: Halen bende kurtulmus degilim . Özellikle ilk yikadigim gün daha cok belli oluyor sonra biraz daha iyi gözüküyor. Caresi yok sanirim bunun mafoldumben

Ya saç kurulugunu gidermek için bu yagli bakimlardan uygulayipta sonuç alan var mi? Ne kadar zaman sonra gözle görülür bi düzelme oluyor? Su an badem yagi + jojoba yagli bakim uyguluyorum henüz iki defa yaptim ama bi gelisme yok.. insan gelisme görmeyince umudu kiriliyor, devam edesim gelmiyor hiç.. uzun süre devam etmiste sonuç almis birilerinin tavsiyelerine ihtiyacim vaaar!

canlar ben su karısımı ypıyorum ve epey güzellesti.ceviz yağı susam yağı badem yağı hint yağına bepanten bemiks evigen ampülleri kırıyorum birer tane,bir bıldırcın yumurtası kırıyorum ve kökten uca sürüp streçliyip yatıyorum sabah yıkıyorum.iki üç günde bir uygluyorum.ardındanda loreal expert absolut repair maskeyi suyunu aldıgam saçlarım sürüp on dk sonra yıkıyorum çoook iyi geiyor öneririm kızlar.bu arada avokadoda çok iyi geliyomus olgun olck ama.onuda katıcam bi dahakı sefere

Back
X