Saç Kesim Şekilleri Saçlarım çok sık ve gür

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

destina20

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2016
3
1
1
27
Merhaba hanımlar sizlerden çözüm önerisi bekliyorum :) Benim saçlarım çok sık ve gür mesela saçlarımı düzleştirdiğimde peruk gibi duruyor ben bu kadar sık olmasını istemiyorum çevremdekilerin saçların çok fazla yaa bunalmıyormusun lafını söylemesinden gerçekten bıktım...Saçlarımı seyrekleştirebileceğim bir çözüm yolu var mı acaba sizin bildiğiniz ? Teşekkür ederim :)

tabikide şükrediyorum ama 'kızım sende başka sıkıntı var' diye hitap etmeyin lütfen herkesin sıkıntısı kendine saçımın sık olmasından dolayı çok çektim sadece sizlerden verebileceğiniz küçük tavsıyeler bekliyorum teşekkür ederim.

kızım sende başka sıkıntı var,şükür et,saç candır.cannnn,kıymet bıl lütfen
Ben de ayni dertten muzdaribim ve burda cogumuz sorunlarimiza cozum ariyoruz hitap sekliniz cok yanlis. Sandiginiz kadar basit birsey oldugunu dusunmuyorum dustan ciktiktan sonra kurutmasi duzlestirmesi vs cok zaman aliyor. Cogu insan dustan sonra 15 dkda hazir oluyorsa benimki 45 dkyi buluyor ve zaman cagimiz icin onemli bi durum bence!! Az olmasi kadar olmasa da cok olmasi da sikinti. Bence sıkıntı sizde

Back
X