Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım çok yağlı her gün yıkamaktan bıktım!!!

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

asosyal45

Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2012
27
0
16
Manisa
arkadaşlar saçlarım okadar yağlı ki sabah yıkadığım saç akşama yağlanıyor hel ertesi gün haftalardır yıkamamış gibi oluyor yazın tamamda kışın çok zor oluyor hergün yıkanmak.kuaförde fön yada herhangi bir işlem yaptıramıyorum çünkü bikaç saat sonra sönüyor.benimle aynı durumda olanlarınız var mı?nasıl bir çare buluyorsunuz

ben de eskiden hergün yıkamak zorunda kalıyordum. saçlarım düzdü benim. perma yaptırdım.. öyle bonus gibi değil daha az dalgalı bir perma.. permalıyken aynı saçla 4 gün durabiliyordum asla yağlı ya da kirli gözükmüyordu. permam geçti artık hafif dalgaları kaldı ama gene de hergün yıkamıyorum. 2 günde bir yıkasam yetiyor hatta duruma göre 3-4 eğer permaya sıcak bakıyorsanız deneyebilirsiniz :44:

*Yağlı bir saç için en etkili bakım ürünü elma sirkesidir. Saçlarınızı yıkadıktan sonra son durulama suyunuza bir çay bardağı kadar elma sirkesi karıştırırsanız saçlarınızın daha parlak ve daha az yağlanan bir yapıya kavustuğunu göreceksiniz.

saç kremi içeren şampuanlar kullanmayın. birde yağlandıkça sürekli yıkamayın. saçlarınızı toplayın. 1 gün sonra yıkayın. sürekli yıkadıkça yağlanır.

kesinlikle limon bu konunun çözümü. yıkamadan 3 saat önce saçına derine limon sür. bekle ve durula haftada 2 kez yap bencee

Yaşınız kaç?

Ergenlik döneminde böyle şeyler oluyor.Saçınızı yıkarken diplerine masaj yapmayın.Killi ürünler kullanın.

şu elma sirkesini bende deniyim bakiyim..

limon sürmekde etkili olabilir onuda denemek laım
her gün sac yıkamaktansa haftada 2 gün limon sürmek daha kolay görünüyor:)

bi kaç defa saçı durularken elma sirkesi eklemiştim suya, iyi gibi gelmişti ama uzun süre devam ettiremediğim için tam bilmiyorum

saç kremi içeren şampuanlar kullanmayın. birde yağlandıkça sürekli yıkamayın. saçlarınızı toplayın. 1 gün sonra yıkayın. sürekli yıkadıkça yağlanır.

evet hep öyle denir ama ben denedim bi faydasını göremedim :44:

seninde saçın benm kuzeninki gibi desene en son nezamn yıkandın 1 hafta filan oldumu diorum :) kıyamam ya çok zor bişe.. arkadaşların dediğini uygula ablamda yaramadı ne şampuanlar aldı fayda etmedi.bunu ister bi öneri olarak all ister nediim kuaforümun elemanı demişti banada boyaya gittim öffff ewelsi günü yıkandım saçım ne cabuk yağlanıo demiştim gülerek istersen perma suyu sürelim dedi bende dalga geçme dedim walla doğru söluom dedi perma yapalım daha az yıkanırsın dedi :) bir arkadaşta yazmış bak perma yaptrdım die bi danış kofore istersen..

Hergün yıkanmak saçtaki yağ dengesini bozuyormuş (bende hergün yıkanıyorum). Saçlarınızla çok oynamayın, şampuan seçerkende yağlı saçlar için olanı tercih edin

bende de aynı sorun vardı. roaccutane kullanıyorum şuan acayip rahatım. her yerim kurudu o ayrı.
bırakınca eski halime döneceğim malesef.

zaetn sorun hergün yıkamanda, bnde öyleydim 3 günde bir derken 2 günde bire çıkarmıştım, çok yıkanan saç daha çabuk yağlanır mesela yazın hep evdeydim yıkamıyordum 5 günde anca yağlanmaya başladı, ama sabır lazım işte yağlı saçla dısarı cıkmaktan nefret ederım

26 yaşımdayım kendimi bildim bileli böyle diplerine masaj yapmama önerini uygulayacagım

Kızlar ben 31 yaşındayım aynen arkadaşın bahsettiği gibiydi akşam yıkanıyordum sabah uyandığımda vıcık vıcık yağ içinde işim gereği de her gün yıkamak zorunda kalıyordum ve sabahları yıkıyordum... geceden yıkayınca sabaha tekrar yağlandığı için. iş değişikliği yaptım. şimdi yağlansa da 2 gün yıkamıyorum yani nerdeyse 2 güne denk geliyor. ve farkettim ki saç ne kadar kendi yağıyla kalırsa o kadar normale dönüyor. şimdi geceden yıkadığım saçlar sabah uyandığımda yağlı değiller. hergün yıkamak yüzünden saçlarım öyle inceldi ki sıçana döndü ve azaldı resmen... şimdi badem,susam,çörek otu ve hint yağı ve zeytinyağına sarımsak karıştırıp maske yapıcam 2 güne bir kullanan bir çok kişiten saçları gürleştirdiği yönünde olumlu cevaplar aldım... kadın olmak çok zor... kendinize iyi bakın arkadaşlar...

kızlarrrr benimde saclarım cok cabuk yaglanıyordu sabah yıkasam aksama ayrık ayrık oluyodu hergün yhıkamaktanda bıkmıstım ki annem elma sirkesini denememi soyledi banyadan cıkmadan tasa 7-8 damla sirkeyi koyuyorum üstüne su ekliyorum ve sacıma son kez o suyu dokuyorum diplere masaj yaparaktan..cok faydasını gördüm yaglanma bayaa bi azaldı o kadar mutluyum ki =)) denemenizi tavsiye ediyorummm gercektennn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…