- 11 Aralık 2010
- 1.264
- 288
- 363
- Konu Sahibi angelmorena
-
Dogru canim haklisin . Bildigin iyi bi serum var mi peki ?
http://www.kadinlarkulubu.com/yipranmis-saclar-cozumleri/620311-sacim-cok-yiprandi.html#post30452468
Bu konuya eklemiştim canım ve oldukça memnunum:)
live clean diye bir şampuan kullandım lanet olsun saçlarımı mahfetti bitkisel diye kandık o kadrda para verdik bir halta yaramadı bende saçlarımın uçlarını yanık yanık yaptı dökülmede cabası,fön maşa kurutma işlemi son 5 6 aydır yapmıyorum saçım bu şampuanı kullandığımdan beri çok kötü oldu marketten alın şampuan daha iyi marka farketmez . şimdi ben bu saçlara napsam bilmiyorum saçların ucları cılızlaştı kırıldı çok kötü oldu hayatımda hıc bu kadar saçım berbat duruma düşmemişti.
Bitkisel diye kaniyoruz ama tedbirli olmak lazim canim . Ben bişeyi araştirmadan almam
arkadaşlar benim de bir formülüm var. sarımsak özlü şampuanın içine bir şişe argan yağı, bir şişe çam terebenti, bir şişe badem yağı ve bir şişe yılan yağı ekliyorum. duşta saçımı bu şampuanla masaj yaparak yıkıyorum. yaklaşık bir dakika saç diplerime masaj yapıyorum. daha sonra köpüklü saçımı tokalayıp bir iki dakika bekletiyorum, ılık suyla duruluyorum. benim kedi kuyruğu gibi saçım vardı, hem saçlarım kalınlaştı hem de dökülmesi durdu. uygulaması da çok kolay.
çamterebentin birşişe çok değilmi şampuana çok akışkan hale getiriyo bir kapak bile ben çamterebentinin de pek faydasını görememiştim daha önceki zamanlarda kullandığımda..
bitkisel diye kaniyoruz ama tedbirli olmak lazim canim . Ben bişeyi araştirmadan almam
şu turplu suyu sürekli yapanı tebrik etmek lazım. Bi kere yaptım, üşeniyorum yapmaya. Bi kerede de bi farkı olmuyor. Ama sirke işi kolay.
glissin sampuanı sac kremı maskesı serumu gercekten cok guzel :) bununla bırlıkte evde yapacagın yag karısımlarıyla ve serumlarla daha ıyı bı goruntu elde edıp kalanı mecbur kestıreceksın en azından saglıklı , canlı ve parlak gorunecektır :)
Dun kuafore gttim fon cektirmek icin ordaki calisan saclarni ne hale getirmssn kiriklarini alalm duzleştiriciyi brak dedi . haftada 2 kez fon cektirirsn diyo . kestircem . Yoksa kullandgm yaglar maskeler işe yaramaz . Ama postiş almam lazm[/QUOT
dogru kestirmek şart en azından saglıklı uzaması ıcın bız bayanları bakımlı oldugunu gosteren en önemli seydir saçlarımız ve ellerımız
bence kestir
haftalık sacına ıyı gelecek guzel bı bakım yap
dediğim gibi en azından bı maske al serum al ve duzenlı kullan en azından cevresel faktörlere karsıda sacını korumus olursun ve sacların daha güçlü olur.
:) :) :) :)
şahsen benım saclarım ensemden bıraz asagıda ve yanıklarım var bukadar kısa olmasaydı eğer bende bu dedıklerımı yapacaktım.
Dun kuafore gttim fon cektirmek icin ordaki calisan saclarni ne hale getirmssn kiriklarini alalm duzleştiriciyi brak dedi . haftada 2 kez fon cektirirsn diyo . kestircem . Yoksa kullandgm yaglar maskeler işe yaramaz . Ama postiş almam lazm[/QUOT
birde postiş kullanma postişi kullanmak ıcın saclarına krepe yapıyorsun ve ters taratıgın ıcın sacına ciddi oranda zarar vermiş oluyorsun yanı postiş kullanman bence senı basladıgın yere gerı götürecektir biraz dısını sıkmalısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?