Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarim çok yiprandi :(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
saçlarım çok yıprandı çok geç uzuyor kestirmekte istemiyorum. Çam terebentin aldım inşallah bi faydası olur.

Düzenli kullanılmadığında onun da bir faydası olmuyor malesef. Ben bir ay boyunca haftada bir kullanmıştım. O ay saçlarım mükemmeldi gerçekten. Ama insan bi süre sonra uğraşmaktan bıkıyor malesef ve bırakıyor. Bırakır bırakmaz aanında saçlarım eski haline geri döndü (( Kuaförüm de saçımı boyatan bi insan olduğum için, saçlarımın uçlarından aldırmamın faydası olmayacağını söyledi. Saç boyatan insanların saçları ne olursa olsun yıpranırmış. Ne kadar kestirirse kestirsin iki hafta içinde uçları yine çatallaşırmış. Piyasada birkaç pahalı şampuan var. fiyatları 35 tl den başlıyor. onların tedavi edici özelliği var mı? Kullananlar varsaaa öğrenelimm :) Çünkü aynı dertten muzdaribim kızlar.

ayy çok nefret ediyorum kısa saçtanda yaa valla boyattım çok pişmanım aslında 4 kere kullandım sanki saçlarım uzadı gibii ama saçtan saçada fark var yaw

Therapy cure diye bir saç serumu var.İçerisnde argan yağı vvar vve ilk sürdüğünz anda etkisini görmeye başlıyosunz

ayy çok nefret ediyorum kısa saçtanda yaa valla boyattım çok pişmanım aslında 4 kere kullandım sanki saçlarım uzadı gibii ama saçtan saçada fark var yaw

Yurt dışında tanıştığım bir saç boyası var. Türkiye yede gelmiş. denemenizi tavsiye ederim. saçlarımı diğer boyalar çok yıpratıyor. bunun fiyatı biraz pahalı ama ne yapayım saçlarım için kıyıyorum biraz paraya. Nişantaşı'nda olivmare organik markette satılıyor. Bir arkadaşım ataşehirde Green park otelinin kuaföründe de görmüş. Hatta orda isteyene bu boyayı kullanıyorlarmış. ha bide bu sitede de satılıyor SAÇ BOYASI

Farkı ilk kullanımda hissedersiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
bu sorunu olanlara tek önerim organix in kahverengi olan şampuanı, inanılmaz hızlı uzatıyo.
kullanıldı test edildi sonuç mükemmel =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…