- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.619
- 498
- Konu Sahibi Bsrmhmtymn
-
200 liramıGüya bitmemiş üzerine cila yapılacakmış ama bir cila farkı ne kadar azaltır hiç umudum yok saçım bu hale gelsin diye 200 lira verdim bi de ;(
Umut verici konuşmuşsunuz teşekkür ederim ama benim hiç umudum yok ne saçımın bişeye benzeyeceğinden ne de o kadar uğraşacağındanDüzeltilebilir, korkmayın.
Diplere kırma işlemi uyguladıktan sonra biraz daha krep atıp aralara ışıltı ve geçiş verecek, sonra da cila geçecek.
Elbette öbür fotoğraf gibi olması imkansız ama bakır geçişler ve daha doğal bir saça kavuşursunuz.
Beceremezse bir iki hafta toplu olarak kullanıp, koyu renge boyatın.
Evde de bakımlar uygulayarak eski sağlığına döndürürsünüz.
Ya bana da üstünden geçeceğiz cilayla dedi ama ben güzel olacağını sanmıyorum. Evde bebeğim vardı saat yedi olmuştu eşime yalan söylemiştim evdeyim diye güya ona sürpriz yapacaktım o şu an evde değil tekrar aramadan gideyim bir an önce dedim ve çıktımBende geçenlerde yaptırdım böyle birşey ilk yıkandığı hali böyleydi kadına dedim ben böyle aynaya bile bakamam asla buradan böyle çıkmam dedim bu ilk hali üstünden gecicez dedi ve düzeltti sonra çok güzel oldusiz bu şekilde ordan neden çıktınız anlamadım?
Ben de başka bir kuaföre gidip soracağım ne yapabiliriz bu saça diyebenimde basima aynisi gelnisti. o metroda nasil durdum yol bitmedi bir turlu. hemen baska bir kusfore gidip koyuya boyattim. guzel oldu.
Kızıldan tek seferde mi döndünüz resim atabilir misiniz önceki sonraki halini sakıncası yoksabenim de saçlarım kizildi ben de aynı bu fotoğraftaki gibi boyattim ve gercekten tam istedigim gibi oldu. Bu adam bence bilmiyor bile nasıl yapacağını, çünkü komple bir çizgi çekip alt kısmını boyamis ve çok alakasız, cila şu bu atarak düzelir mi hiç bilmiyorum ama keşke o parayı vermeseydiniz
ben sırf o ilk foto gibi olsun diye istanbula gittim ünlenmiş bir kuaföre-yıllarca kızılın tonlarını kullanmış ve artık bıkmış bunalmış biri olarak kurtulacağımı umarak - 730 tl verdim- ilk gittiğim gün önce bakım yapıldı saçlarım çok kuruydu ardından açma işlemi yaptılar tekrar bakım ve boyadılar koyu bir renge içime hiç sinmedi anında pişman oldum ve söyledim zaten 3-5 gün sonra yine gel demişlerdi gittim bakım yapıldı sanırım yine bir açma ardından sadece saçımın ön kısımlarını platin yapabildiler 8-9 ay oluyor belki daha fazla saçlarım uzadı 2 kez kestirdim.. nitekim kızıldan dönmek çok zor boyayla kapanmıyor açtırıyorsun saç yıpranıyor, kopuyor ben kesin çareyi uzatıp kestirmekte buldum çok şükür az kaldı sonra yine istanbula gidip o seninde beğendiğin ilk resmi yaptırıcam ve bu kez 730 yerine 250 tl vermiş olucam..Güya bitmemiş üzerine cila yapılacakmış ama bir cila farkı ne kadar azaltır hiç umudum yok saçım bu hale gelsin diye 200 lira verdim bi de ;(
Ya bana da üstünden geçeceğiz cilayla dedi ama ben güzel olacağını sanmıyorum. Evde bebeğim vardı saat yedi olmuştu eşime yalan söylemiştim evdeyim diye güya ona sürpriz yapacaktım o şu an evde değil tekrar aramadan gideyim bir an önce dedim ve çıktım
yok tek seferde donmedim ama zaten direk kizilin üzerine bu boyayı yaptıysa çok normal tutmaması, benim kuaforum yapmadı direk kızıla olsaydı yapmazdım dediKızıldan tek seferde mi döndünüz resim atabilir misiniz önceki sonraki halini sakıncası yoksa
Fotodakine benzemeyecek saçın , çünkü başta paketler orantısız atılmış, ama cila o uçlardaki turuncumsu sarının tonunu oldukça düzeltebilir.Tabii bu fotodan bu saçı çıkaran kuaförün yapacağı cila başarılı olur mu, bu da soru işareti.Yoğun küllü kumral (8.11) ve düşük volum oksidanla (10luk veya %3 tabir edilen) hazırlar ve doğru tona ulaşana kadar bekletirse, zemin renginiz açılmadan uçtaki çiğliği alır ve uçlar biraz daha koyulaşacağından dip-uç arasındaki keskin hattı yumuşatabilir.Ombre tekniği,saça hareket kazandıran katlı saçlarda daha doğal ve güzel görünür.Kuaförünüzün kesimine güveniyorsanız saçınıza orantılı katlar verdirmenizi öneririm.Yok güvenemiyorsanız kuaföre, iyi bir kuaföre gidip cila-kesiminizi orada yaptırmanızı öneririm.Renkten yana bu kadar üzülmüşken bir de kötü bir kesim yaparsa daha çok üzülürsünüz.Güya bitmemiş üzerine cila yapılacakmış ama bir cila farkı ne kadar azaltır hiç umudum yok saçım bu hale gelsin diye 200 lira verdim bi de ;(
hayaller hayatlar olmus beee resmen cok kötüüüKızlar kendimde bir değişiklik yapmak istedim ve tabi ki saçıma yöneldim saçımda kızıl boya vardı onun yerine resimdeki modeli yaptırmak istedim biliyorum kızıldan dönmek zor ama kuaförün yaptığı keşke biraz benzeseydi bu kadar içim yanmazdı bana yapılanı da ekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?