Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarım da param da ziyan oldu :(

Güya bitmemiş üzerine cila yapılacakmış ama bir cila farkı ne kadar azaltır hiç umudum yok saçım bu hale gelsin diye 200 lira verdim bi de ;(
200 liramıYani yanlış anlamayın ama evde kendiniz uğraşsanız daha güzel sonuçlar çıkarabilirdiniz inanın,bir kere ilk fotodaki saç katlı kesim sizinkisi düz kesim,ilk fotodaki krepe balyaj,sizinkisi dibi gelmiş kızıl bir saç gibi duruyor,yani krepe yokki saçta neyine cila atacak,cila atsada yine saçınızla aynı kızılımsı bir renk olacak ,sizi kandırmaya çalışıyor o kuaför,ben olsam o parayı asla vermez üstüne de para isterdim.

Umut verici konuşmuşsunuz teşekkür ederim ama benim hiç umudum yok ne saçımın bişeye benzeyeceğinden ne de o kadar uğraşacağından

Kuafor körmüs galiba
Ben olsam bu sacla tek gun duramaz gider koyu kahve alip boyardim tamamen

Bende geçenlerde yaptırdım böyle birşey ilk yıkandığı hali böyleydi kadına dedim ben böyle aynaya bile bakamam asla buradan böyle çıkmam dedim bu ilk hali üstünden gecicez dedi ve düzeltti sonra çok güzel oldu siz bu şekilde ordan neden çıktınız anlamadım?

benimde basima aynisi gelnisti. o metroda nasil durdum yol bitmedi bir turlu. hemen baska bir kusfore gidip koyuya boyattim. guzel oldu.

Ya bana da üstünden geçeceğiz cilayla dedi ama ben güzel olacağını sanmıyorum. Evde bebeğim vardı saat yedi olmuştu eşime yalan söylemiştim evdeyim diye güya ona sürpriz yapacaktım o şu an evde değil tekrar aramadan gideyim bir an önce dedim ve çıktım

Saçımın hali yetmez gibi gidip de hakkımı arama cesaretine sahip olamamak üzüyor beni. Ver benim paramı desem diyecek ki ben emek verdim boyalarımdan kullandım para veremem diyecek o zaman düzelt desem diyecek ki zaten düzelecek der. Bi de bana 20 lira cila ücreti diyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Bi de bulunduğum yer de sıkıntılı tek başıma kimin memleketinde kime kafa tutmuş olacağım. İnsanlar sıkıntılı.

benim de saçlarım kizildi ben de aynı bu fotoğraftaki gibi boyattim ve gercekten tam istedigim gibi oldu. Bu adam bence bilmiyor bile nasıl yapacağını, çünkü komple bir çizgi çekip alt kısmını boyamis ve çok alakasız, cila şu bu atarak düzelir mi hiç bilmiyorum ama keşke o parayı vermeseydiniz

Kızıldan tek seferde mi döndünüz resim atabilir misiniz önceki sonraki halini sakıncası yoksa

Güya bitmemiş üzerine cila yapılacakmış ama bir cila farkı ne kadar azaltır hiç umudum yok saçım bu hale gelsin diye 200 lira verdim bi de ;(
ben sırf o ilk foto gibi olsun diye istanbula gittim ünlenmiş bir kuaföre-yıllarca kızılın tonlarını kullanmış ve artık bıkmış bunalmış biri olarak kurtulacağımı umarak - 730 tl verdim- ilk gittiğim gün önce bakım yapıldı saçlarım çok kuruydu ardından açma işlemi yaptılar tekrar bakım ve boyadılar koyu bir renge içime hiç sinmedi anında pişman oldum ve söyledim zaten 3-5 gün sonra yine gel demişlerdi gittim bakım yapıldı sanırım yine bir açma ardından sadece saçımın ön kısımlarını platin yapabildiler 8-9 ay oluyor belki daha fazla saçlarım uzadı 2 kez kestirdim.. nitekim kızıldan dönmek çok zor boyayla kapanmıyor açtırıyorsun saç yıpranıyor, kopuyor ben kesin çareyi uzatıp kestirmekte buldum çok şükür az kaldı sonra yine istanbula gidip o seninde beğendiğin ilk resmi yaptırıcam ve bu kez 730 yerine 250 tl vermiş olucam..

Bnce kesinlikle aynı yere git banada aynısı oldu ve düzeltti gerçekten verdign para az bi para değil

Kızıldan tek seferde mi döndünüz resim atabilir misiniz önceki sonraki halini sakıncası yoksa
yok tek seferde donmedim ama zaten direk kizilin üzerine bu boyayı yaptıysa çok normal tutmaması, benim kuaforum yapmadı direk kızıla olsaydı yapmazdım dedi

Fotodakine benzemeyecek saçın , çünkü başta paketler orantısız atılmış, ama cila o uçlardaki turuncumsu sarının tonunu oldukça düzeltebilir.Tabii bu fotodan bu saçı çıkaran kuaförün yapacağı cila başarılı olur mu, bu da soru işareti.Yoğun küllü kumral (8.11) ve düşük volum oksidanla (10luk veya %3 tabir edilen) hazırlar ve doğru tona ulaşana kadar bekletirse, zemin renginiz açılmadan uçtaki çiğliği alır ve uçlar biraz daha koyulaşacağından dip-uç arasındaki keskin hattı yumuşatabilir.Ombre tekniği,saça hareket kazandıran katlı saçlarda daha doğal ve güzel görünür.Kuaförünüzün kesimine güveniyorsanız saçınıza orantılı katlar verdirmenizi öneririm.Yok güvenemiyorsanız kuaföre, iyi bir kuaföre gidip cila-kesiminizi orada yaptırmanızı öneririm.Renkten yana bu kadar üzülmüşken bir de kötü bir kesim yaparsa daha çok üzülürsünüz.

Şimdi kuaförle konuştum paramı ver bu ne böyle dedim parayı veremem dedi gel düzeltmeye çalışayım dedi napacam ben hadi iyice bozulursa onca işlem gördükten sonra ve gördüğü bişeyi yapamayan duyduğunu nasıl yapacak bilmiyorum ama gidip başka yere yaptıracak para kalmadı cebimde sizce ne yapmalıyım ya

E bu paket atilmis gibi bile durmuyor ki bildigin rastgele surmus turuncu turuncu olmus bi de evde bile daha kotusunu yapamazdin yapmaya kalksan :s

hayaller hayatlar olmus beee resmen cok kötüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…