Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarım da param da ziyan oldu :(

Yok artik bunu yapan kisinin kuaforlukten men edilmesi sart yarin sabah erkenden gidin ustlere krepe balyaj atsin o gecisi yumusatsin ilk once. Sonrada saca cila yapsin o fotograftaki gibi olur

Bence o kuaförün önünden bile geçme.benzer durum benim başıma gelmişti düzeltmek için evde kendim çikolata kahveye boyamistim.üst üste işlem saçlarını yakabilir bence aynı kuaföre gitme.

Bence o kuaförün önünden bile geçme.benzer durum benim başıma gelmişti düzeltmek için evde kendim çikolata kahveye boyamistim.üst üste işlem saçlarını yakabilir bence aynı kuaföre gitme.
Az önce başka bir kuaförü aradım saçımı istediğim gibi yapın diye kadın dedi ki ben o saçı keserim önce kesimini düzeltmek gerek şu an çok kötü dedi bi de düz boya yaparım en fazla başka da bişey yaparsan saçın parça parça dökülür önüne asla dokunma saça dedi

Şimdi gidip o kadına tekrar saçıma emanet etmek istemiyorum ama paramın hakkını alamam başka türlü o kadar zoruma gitti ki saçımdaki rezilliğe bak verdiğim paraya bak başka kuaföre gitmek istiyorum ama para gidecek tekrar ne yapacağımı bilmiyorum bana akıl verin yaaa

Ayni kuafore yaptirmak istemiyorsan dipteki rengin ne karanlik fotograf pek anlayamadim dip rengin koyu kumralsa mesela 6.0 boya al. Taragi boyaya batir sari kisimlarin ustunden gec bi kac kez yani aralara dipteki renginden atiyoruz o sariligi kirmasi icin

Bunu o kuafordede yaptirabilirsin aslnda balyaj atiyo gibi koyu renk atsin sarilarin aralarina

Ombre yapayım derken dibi çıkmış bir şekle sokmuş.
Ben olsam cıngar çıkarırdım.
Bu saçı hiçbir ücret almadan normal haline çevirmeli, zira afedersin içine etmiş yani.
Kuaförlüğünden şüphe ettim.

Gel ücretsiz yapayım diyo zaten ama benim güvenim kalmadı saçımın o uç kısımları keçe gibi oldu daha fazla zarar verdirmek istemiyorum ne yapacağımı bilmiyorum

Gel ücretsiz yapayım diyo zaten ama benim güvenim kalmadı saçımın o uç kısımları keçe gibi oldu daha fazla zarar verdirmek istemiyorum ne yapacağımı bilmiyorum

Bence saçınızı 1 ay kadar dinlendirin.
Daha sonra gidin ücretsiz yapsın.
Düz bir renge falan boyasın bir zahmet, bozduğunu düzeltsin.

Bence saçınızı 1 ay kadar dinlendirin.
Daha sonra gidin ücretsiz yapsın.
Düz bir renge falan boyasın bir zahmet, bozduğunu düzeltsin.
Bir ay sonra eşim gelecek inş böyle karşısına çıkmak istemiyorum o pislik kadın çok olsa 50 liralık işlem yapacak 150 liram yine yanacak bari saçımı daha beter etmesin diye ona gitmek istemiyorum

Bir ay sonra eşim gelecek inş böyle karşısına çıkmak istemiyorum o pislik kadın çok olsa 50 liralık işlem yapacak 150 liram yine yanacak bari saçımı daha beter etmesin diye ona gitmek istemiyorum

Siz de haklısınız aslında.
Ama yine de başka kuaförde de olsa ikinci işlemi hemen yaptırmayın.
Saçınız zarar görebilir.

gecisi cok keskin olmus zaten diger fotografla alakası yok acık kahveye boyatın bence

boyadan sonra keserler genelde boyayla sac islem gorup kırılır cunku az daolsa kestikten sonra boyanırsa kestirmeninde bir anlamı kalmıyor

Eczaneden revigen şampuan aldım bugün bunu veya bu tür şampuan kullanan oldu mu ya her banyoda sadece bir kere mi döküyoruz bunu ben her yıkamada iki kere yıkamazsam rahat edemiyorum bazen üç kere daha önce beş altı kere yıkıyordum ama azalttım :) acaba bu ürünler tek sefer mi dökülecek veya bunların yanında normal şampuan da kullanılıyor mu mesela temizlik için başka şampuan bakım için bunlar????

Bir ombre faciası daha...
Ombreyi herkes yapamıyor maalesef.
Hem de 200 TL almış, yok artık diyorum.

Gerçekten şaka gibi ben k
Canım daha iyi biyere git, kuaför mağduru oldum, bu saçımın rengini toparlayın de,eminim işini hakkıyla yapanlarda var. ve daha makul fiyata,sen o parayı gerçekten hakeden kuaföre ver.

bence kahve tonlarına boya ve bakım yap en iyisi bu daha fazla parada vermemiş olursun saçında bu süreçte topatlanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…