- 23 Şubat 2016
- 107
- 16
- 13
- 32
- Konu Sahibi Bsrmhmtymn
-
Bir arkadaşıma gösterirken aynen bu tarifi kullandımhayaller hayatlar olmus beee resmen cok kötüüü
Az önce başka bir kuaförü aradım saçımı istediğim gibi yapın diye kadın dedi ki ben o saçı keserim önce kesimini düzeltmek gerek şu an çok kötü dedi bi de düz boya yaparım en fazla başka da bişey yaparsan saçın parça parça dökülür önüne asla dokunma saça dediBence o kuaförün önünden bile geçme.benzer durum benim başıma gelmişti düzeltmek için evde kendim çikolata kahveye boyamistim.üst üste işlem saçlarını yakabilir bence aynı kuaföre gitme.
Gel ücretsiz yapayım diyo zaten ama benim güvenim kalmadı saçımın o uç kısımları keçe gibi oldu daha fazla zarar verdirmek istemiyorum ne yapacağımı bilmiyorumOmbre yapayım derken dibi çıkmış bir şekle sokmuş.
Ben olsam cıngar çıkarırdım.
Bu saçı hiçbir ücret almadan normal haline çevirmeli, zira afedersin içine etmiş yani.
Kuaförlüğünden şüphe ettim.
Gel ücretsiz yapayım diyo zaten ama benim güvenim kalmadı saçımın o uç kısımları keçe gibi oldu daha fazla zarar verdirmek istemiyorum ne yapacağımı bilmiyorum
Bir ay sonra eşim gelecek inş böyle karşısına çıkmak istemiyorumBence saçınızı 1 ay kadar dinlendirin.
Daha sonra gidin ücretsiz yapsın.
Düz bir renge falan boyasın bir zahmet, bozduğunu düzeltsin.
Bir ay sonra eşim gelecek inş böyle karşısına çıkmak istemiyorumo pislik kadın çok olsa 50 liralık işlem yapacak 150 liram yine yanacak bari saçımı daha beter etmesin diye ona gitmek istemiyorum
Ya bi de kestireceğim önce boyatıp sonra kestirsem bi faydası olur mu acabaSiz de haklısınız aslında.
Ama yine de başka kuaförde de olsa ikinci işlemi hemen yaptırmayın.
Saçınız zarar görebilir.
Ya bi de kestireceğim önce boyatıp sonra kestirsem bi faydası olur mu acaba
Canım daha iyi biyere git, kuaför mağduru oldum, bu saçımın rengini toparlayın de,eminim işini hakkıyla yapanlarda var. ve daha makul fiyata,sen o parayı gerçekten hakeden kuaföre ver.Bir ay sonra eşim gelecek inş böyle karşısına çıkmak istemiyorumo pislik kadın çok olsa 50 liralık işlem yapacak 150 liram yine yanacak bari saçımı daha beter etmesin diye ona gitmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?