Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarim döküluyorrrrr

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Hipertiroid ve stresten. Siz dokulmeyi gordukce stres yapiyorsunuz stres yaptikca iyice dokuluyor. Bu kisir donguyu kirmamiz lazim. Dedigim sampuan ve spreyden cok memnun kalmistim
Benimde gittiğim 2 .doktor şu soruyu sordu birisini mi kaybettiniz diye stres kaynaklı dedi Zaten tip 2 diyabetim kendi doktoruma gittim oda tekrar tahlil yapalım dedi bakalım Çarşamba günü sonuçlar nasıl çıkacak

Benimde gittiğim 2 .doktor şu soruyu sordu birisini mi kaybettiniz diye stres kaynaklı dedi Zaten tip 2 diyabetim kendi doktoruma gittim oda tekrar tahlil yapalım dedi bakalım Çarşamba günü sonuçlar nasıl çıkacak
Dermatolog cinko testi hormon testi yapmisti. Ondan sonra dedigim iki urunu verdi. Sorun baska bi sey de olsa tavsiye ederim. Alin bolgemdeki acilma sprey kullandiktan sonra kayboldu. Ufak ufak tuyler cikti

Prozinc plus var 30-40 lirasi olsa gerek dokulmeyi kesiyor. Bir de prozinc spreyli bi urun var her gun diplere skyorsun yeni sac olusturmustu bende
Sampuanini bende kullandim iki yil falan memnundum baya sonra bu yil iste dokulme basladi bende degistirdim sampuanimi spreyinide almistim yazin iki uc kere skmistim sonra kullanmadim bioxine basladim birakmicam bakalim nolcek

Sampuanini bende kullandim iki yil falan memnundum baya sonra bu yil iste dokulme basladi bende degistirdim sampuanimi spreyinide almistim yazin iki uc kere skmistim sonra kullanmadim bioxine basladim birakmicam bakalim nolcek
Sprey duzenli kullanim istiyor ya. Su gbi zaten pek yaglandirmiyo gunluk kullanima uygun. Bioxinle icerigi aynidir muhtemelen cinko iceriyodu prozinc. Gecmis olsun umarim hic dokulmez

Kizlar ben doktorun hazirladigi sac icin bir karisim kullaniyorum icinde bepanten evigen badem yagi falan var aranizda kullanan varmi bu karisimi kullandigimda yikadigim zaman daha cok dokuluyor ayni durumla karsilasan varmi lutfen yardim

Kizlar ben doktorun hazirladigi sac icin bir karisim kullaniyorum icinde bepanten evigen badem yagi falan var aranizda kullanan varmi bu karisimi kullandigimda yikadigim zaman daha cok dokuluyor ayni durumla karsilasan varmi lutfen yardim
Benim doktorum öyle bir karışım vermedi

Bende o vitamin hapini kullaniyorum bi etkisini gordunmu sampanin adi neydi birde doktora gidicen diyordun gittinmi
Şampuan ve vitamin aynı marka hayır etkisini görmedim hormon tahlili yaptırdım 3 gün sonra çıkacak daha gitmedim doktora

Aynen bende 3 aydir kullaniyorum sampuaninda yanindaki vitamininde bi etkisini görmedim bende degis
Merhaba dün sonunda tahlil sonuçlarım çıktı tiroid az çalışmaya başlamış ve demir ,d vitamini ve b12 çok düşük çıkmış doktorum bunlardan dolayı olduğunu söyledi

Merhaba dün sonunda tahlil sonuçlarım çıktı tiroid az çalışmaya başlamış ve demir ,d vitamini ve b12 çok düşük çıkmış doktorum bunlardan dolayı olduğunu söyledi
Gecmis olsun canim benimde demir ve d vitaminim gercekten cok dusuk d vitamini icin ne verdi insallah dokulen saclarimiz geri cikar

Back
X