Saçlarım felaket dökülüyor !

ELALI

biriciğim, canım kızım...
Kayıtlı Üye
12 Mart 2008
7.031
19
158
Kızlar benim saçlarım aşırı derecede dökülüyormafoldumben banyo yapmaktan korkar oldum avuç avuç gidiyormafoldumben doğumdan sonra olur diyolar ama bu kadarda olmaz gibime geliyo, kel kalmaktan korkuyorum:çok üzgünüm:
sizde de var mı böle bi durum, paylaşalımda rahatlayalım yahuu:kedi:

Canım benim bende de var valla saçlarım hiç dökülmezdi herkez diyodu doğumdan sonra dökülebilir die ilk 3 ay a yakın hiç dökülmedi bende hadi be dedim ama 20 gündür felaket dökülüyo aynen bende kel kalıcam diyorum üstüne üstlük benim saçlar kısacık yani daha az dökülür die düşündüm ama gel gör ki felaket banyoya girmek bile istemiyorum avuç avuç elimde kalıyo hergün süpürge yapmaktan gına geldi valla süpürgeyi kaldırmıyorum artık hiç
Ben dr.um sitesinde 2 doktora sordum biri cildiye ye görünün diğeri dermatoloğa görünün dedi vakit bulursam ve böyle giderse gidicem bakalım:1no2:

ayy benim saçlarım uzun biraz kestirirsem belki azalır diye kestireyim diye düşünmüştüm bi işe yaramayacak desene, kestirmemeyim bari ...
dermotolog cildiye aynı bölüm bende kızdan fırsat bulabilsem ne iyi olur aslında...

hahh.ben de tam böyle bi topik açmayı düşünüyodum...avuç avuç dökülüyo..ilk hamileliğimden sonra da çok dökülmüştü..1 sene de anca toparlmıştım..şimdi yine dökülüyo..ben de kestirmeyi düşünüyom..çünkü ilk hamileliğimde hiç bişi kar etmemişti..ne maskeler,yaptım,ne şampuanlar kullandım,ne haplar içtim..yine döküldü yine döküldü..yapcak bişi yok..durmasını bekliycem(annem de çocuk anneyi tanıyıp yüzüne gülmeye başlayınca annenin saçları dökülür demişti..doğruymuş..

Her durumda yinede bi cildiye ye görünmek lazım jinekolağa da sorsak vitanmin için tahminim bi cildiyeciye görünün der yok be cnm kestirme sakın diyorum ya benim saçlar epey kısa bi faydası da yok yine dökülüyo olan saçlarına olur

ayy böle bişey var mı yeni duyuyorum:1shok: benim kızda gülüyo ama hurafemi acaba ki:çok üzgünüm:
durmasını beklersek kel kalmayız dimi:kedi:

güzelim lüle saçlarımı kestirmim bariikaydirigubbakcemile3
duş sonrası dökülen saçları eşime gösterdim, zaten küstük ölcem heralde bak dedim tutuşmuş içeri bi geldim googlaa saç dökülmesi diye yazmış bişeyler okuyodukaydirigubbakcemile3

ayy böle bişey var mı yeni duyuyorum:1shok: benim kızda gülüyo ama hurafemi acaba ki:çok üzgünüm:

valla hurafe mi değil mi bilmiyom da ben de tuttu:gitme:
ilkinde kel kalmadımlaelaelaelaelaeinşallah bund ada kel kalmamkaydirigubbakcemile3kalmayızboshayallersmile

kızlar benimde 15 ağustos doğumlu oğlum var
acaip dökülüyo saçlarım o kadar seyreldiki çok üzülüyom
inş geçer bu dökülme

hayatimda hic döküldügünü gormedigim saclarim benimde cok asiri dökülüyor hemde tutam tutam gidiyor cok uzuluyorum ama ablalarima gore normalmiss onlar hic kel kalmadiklari icin bende kalmam diye avutuyorum kendimi anne olmak cok seyi degistiriyormus insanin hayatina biride bu iste :hulya:

Elalı güzel taktikmiş yawww bende mi denesem küsken acaba iice ilgisiz olmuştu umarım bir an önce düzelir bu saç durumu

valla hurafe mi değil mi bilmiyom da ben de tuttu:gitme:
ilkinde kel kalmadımlaelaelaelaelaeinşallah bund ada kel kalmamkaydirigubbakcemile3kalmayızboshayallersmile

aminnnnnlülülülülülü

Elalı güzel taktikmiş yawww bende mi denesem küsken acaba iice ilgisiz olmuştu umarım bir an önce düzelir bu saç durumu

dene walla cnm sendekaydirigubbakcemile3
inşallah düzelir kısa zamanda hepimizinki:Saruboceq:

kızlar benimde 15 ağustos doğumlu oğlum var
acaip dökülüyo saçlarım o kadar seyreldiki çok üzülüyom
inş geçer bu dökülme

allah bağışlasın oğlunu...
inşallah geçer...

benim saçlarım çok olduğu için genelde dökülürdü tabii bu kadar değilmafoldumben
evet annelik çok zor zanaatmiş hakkaten:bbo:

biotin kullanmamı önerdi eczacım,bugün içmeye başladım sonucu yazarım

inş. etkili olur, sonucunu bekliyoruz...

bendede var aynı durum.Ben Demir suruba basladım. TV de doktor önermişti dogum sonrasi icin. Benim ilk dogumdan sonra aynı durum olmustu ve saclarim cok azalmisti.
Cok moral bozucu bir durum. Benim daha yeni saclarim görlesmisti,simdi gitti hepsi mafoldumben

arkadaşlar benim de korkunç dökülüyor forumda bir yerde bir kür okudum üç gündür yapıyorum bakalım ne olacak karanfil kürü. vitamin takviyesine de doğumun ertesi gün başladım oysa elevite

ay ölme e mi :roflol: her gülücüğe 5 tel dökülüoymuş bilimsel olaraktan kanıtlanmış sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3 hamilelikte coşan hormonların bize oyunu..aylarca dökülmedi şimcik normale inincek hormonlar dökülmeyenlerde dökülüyo:) ama yinede witamin takwiyesi gerekebilir..benim de çok dökülüyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…