hahh.ben de tam böyle bi topik açmayı düşünüyodum...avuç avuç dökülüyo..ilk hamileliğimden sonra da çok dökülmüştü..1 sene de anca toparlmıştım..şimdi yine dökülüyo..ben de kestirmeyi düşünüyom..çünkü ilk hamileliğimde hiç bişi kar etmemişti..ne maskeler,yaptım,ne şampuanlar kullandım,ne haplar içtim..yine döküldü yine döküldü..yapcak bişi yok..durmasını bekliycem(annem de çocuk anneyi tanıyıp yüzüne gülmeye başlayınca annenin saçları dökülür demişti..doğruymuş..
Her durumda yinede bi cildiye ye görünmek lazım jinekolağa da sorsak vitanmin için tahminim bi cildiyeciye görünün der yok be cnm kestirme sakın diyorum ya benim saçlar epey kısa bi faydası da yok yine dökülüyo olan saçlarına olur
ayy böle bişey var mı yeni duyuyorum:1shok: benim kızda gülüyo ama hurafemi acaba ki:çok üzgünüm:
durmasını beklersek kel kalmayız dimi:kedi:
valla hurafe mi değil mi bilmiyom da ben de tuttu:gitme:
ilkinde kel kalmadımlaelaelaelaelaeinşallah bund ada kel kalmamkaydirigubbakcemile3kalmayızboshayallersmile
Elalı güzel taktikmiş yawww bende mi denesem küsken acaba iice ilgisiz olmuştu umarım bir an önce düzelir bu saç durumu
kızlar benimde 15 ağustos doğumlu oğlum var
acaip dökülüyo saçlarım o kadar seyreldiki çok üzülüyom
inş geçer bu dökülme
hayatimda hic döküldügünü gormedigim saclarim benimde cok asiri dökülüyor hemde tutam tutam gidiyor cok uzuluyorum ama ablalarima gore normalmiss onlar hic kel kalmadiklari icin bende kalmam diye avutuyorum kendimi anne olmak cok seyi degistiriyormus insanin hayatina biride bu iste :hulya:
biotin kullanmamı önerdi eczacım,bugün içmeye başladım sonucu yazarım
ayy böle bişey var mı yeni duyuyorum:1shok: benim kızda gülüyo ama hurafemi acaba ki:çok üzgünüm:
durmasını beklersek kel kalmayız dimi:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?