Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım gitti yardım lütfenn

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

serasvaboden

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2014
2
0
1
İstanbul
Merhaba arkadaşlar özet bir şekilde konuyu anlatıcam. Geçen hafta kuaföre kırıklarımı aldırmaya gittim. Saçım tam belimdeydi. Saçlarım küt kuaföründe şeklini bozmadan kesmesini istedim fakat saçlarımı yamuk yumuk kesmekle kalmadı aşırı kısalttı. Şuan saçlarım omzumda ve çok çirkin. Acil saç uzatacak bakım veya başka birşey öneren varsa paylaşabilir mi ? Bu arada saçlarım platin rengi ve yanık.

Merhaba arkadaşlar özet bir şekilde konuyu anlatıcam. Geçen hafta kuaföre kırıklarımı aldırmaya gittim. Saçım tam belimdeydi. Saçlarım küt kuaföründe şeklini bozmadan kesmesini istedim fakat saçlarımı yamuk yumuk kesmekle kalmadı aşırı kısalttı. Şuan saçlarım omzumda ve çok çirkin. Acil saç uzatacak bakım veya başka birşey öneren varsa paylaşabilir mi ? Bu arada saçlarım platin rengi ve yanık.

ben de buna benzer bi şey yaşadım belimdeydi saçlarım bir karıştan fazla kesmiş kadın saçlarım doğal ama cansız ve çabuk kırılıyodu sonra aktarda özel karışım yaptırdım şampuana da çam tarabendi ekledim şimdi parlak kırıksız yumuşak saçlarım var denemeni tavsiye ederim...
-argan yağı -zeytin yağı - -tatlı badem yağı -lavanta yağı -sarımsak yağı bunları karıştırdım haftada bir kere saç diplerime masaj yapıyorum ve streçle sarıp 1 saat bekletiyorum. bunlara ek olarak hint yağı ve jojoba yağı da ekleyebilirsin inşallah çabuk toparlar saçların :16:

yılan yağı ve bemiks serum. Şampuanın içine katıyosun. İstiyosan çam terabentin ve argan da ekleyebilirsin. enim arkadaşıma yaptık daha bir ay olmadı. İşe yaradığını söylüyor. Denemende fayda var.

Back
X