Saç Kesim Şekilleri Saçlarım hemen karışıyor.

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

iremsusanli

=)
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2011
312
1
118
İstanbul
Kızlar saçlarımı sabahları uzun uzun tarıyorum, düzleştiriyorum 1 saat sonra filan saçlarım karışmaya başlıyor ve düzlüğü tamamen gidiyor.Bildiğiniz bir formül, kür filan var mı acaba?

Malesef bende de var saç tellerim çok ince sanırım ondan oluyor..Bir defasında hint kınası kına taşı zeytinyağı çayın demi karıştırdım boyadım saçlarımı ve inanılmaz bir şekilde saç tellerim kalınlaştı ve dolaşma durdu..Ama şimdi yapamıyorum eşim kına kokusundan nefret ediyor :S

bırak dağınık kalsın cnm ben de 2 sene önce saçlarımı hergün düzleştirirdm birşeye benzemediği için düzleştirince bile kütük gibi olurlardı 2 senedir istediğim modeli buldm saçlarımı hiç taramıyorum bile öğretmenlerim hergün okulda kızıyorlar sen bu saçı hiç mi taramıyorsun diye ama ben karışık seviyorum :)
Bu arada saçların çok kalın telliyse ara makas attır çnkü kalın telli saç çok zor düzleşiyor ve düzleştirncede birşeye benzemiyor pek benimki öyleydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…