- 16 Ağustos 2014
- 615
- 140
- 73
- 51
- Konu Sahibi sultannazik
-
Kendimden çok emin söylüyorum uzatmak için sinameki kürü, beslemek için doa kozmetik keratin maskesi...slm arkadaslar. bende kuafor oryal kurbaniyim.. ve suan saclarim kisa arkasi ensemde. ve uzamasini cok istiyorum. eski saclarimi cok ozluyorum ayda 1.5-2 cm uzuyor.. sizce nasil uzatirim.?gercekten uygulamis kesinlikle etkisini gormus arkadaslar formullerini paylasirsa cok sevinirim.. kendimi begenmiyorum kisa saclarla. en azindan yaza kadar goguslerimin uzerine gelsin. 3 dor cm arasi uzamasi bana yeter
vende ayni sekilde yanik saclar hic sekil almiyor kestirmessek kendisi kopup gudiyor zaten. dayanamayip kestirdim suan saglikli ama uzasin istiyorumBende oryal kurbaniym kestire kestire kurtuldum yaniklarimdan simdi uzatma derdindeyim
yurt disinda yasiyorum sinamaki var fakat digerleri yok ha bide badem yagi. doger yaglari siparis edip getirtiyorsun ama cok pahali oluyor.Canim halen sacinda yanik varsa uzamasi gec olur. Sinemaki kürü, sarımsaklı şampuan(kokusuz) eczanede var. Ve diger Otacı marka urunler etkisini gordum sahsen
yurt disinda yasiyorum sinamaki var fakat digerleri yok ha bide badem yagi. doger yaglari siparis edip getirtiyorsun ama cok pahali oluyor.
Vallahi çali supurgesi gibiydi.. Simdi uzasin diye duzlestirmiyorum yag bakimlari yapiyorum. Ama saçi cok yormamak lazim.. Cok bakim gozeneklerin kapanmasina neden oluyor. En onemlisi duzlestiriciyi birakmak bana gore..vende ayni sekilde yanik saclar hic sekil almiyor kestirmessek kendisi kopup gudiyor zaten. dayanamayip kestirdim suan saglikli ama uzasin istiyorum
sinamaki kuru hic nasip olamdi bana yurt disindsyim.sinamki bar ama bemix evigen yok. esim hastanede calsiyor. uzman arkadasina sormus. bemix icin oda demis ancak turkiyede var. burda yok o siparis edebilirsin. oda cok pahali oluyor. ve adam demis her samouanda vemixte olandan var bosuna satin almasin ... bende sasirdim canim. o dediklerini burda bulamamKendimden çok emin söylüyorum uzatmak için sinameki kürü, beslemek için doa kozmetik keratin maskesi...
bu gercekmi bem yaosam sarmisagi.. ah ah ceviz yapragimi denemedim neler debedim neler... sogan kuru varmis iyiymis falan oni denemedim. bide yogurt limon yumurtaOradaki eczanelerdede vardir buyuk ihtimalle sarimsakli sampuan. 5bucuk ayda suan sacim kalcama yakin. Cok etkisini gordum
Aynen 3 yıldır sacıma fon dahı cektırmıyorum desem yerı ama smdı pırıl pırıl saclarım var cok sukur ve belıme az kaldı sureklı kırık aldırırm ben duzlestırıcı tamamen cıktı hayatmdn masa vs. zamanında yanmıstı ayrıca renkten renge soktum desem yerı ama smdı cok şükür cok ıyı durumdalar..Vallahi çali supurgesi gibiydi.. Simdi uzasin diye duzlestirmiyorum yag bakimlari yapiyorum. Ama saçi cok yormamak lazim.. Cok bakim gozeneklerin kapanmasina neden oluyor. En onemlisi duzlestiriciyi birakmak bana gore..
Benimde oyle olsa keskeAynen 3 yıldır sacıma fon dahı cektırmıyorum desem yerı ama smdı pırıl pırıl saclarım var cok sukur ve belıme az kaldı sureklı kırık aldırırm ben duzlestırıcı tamamen cıktı hayatmdn masa vs. zamanında yanmıstı ayrıca renkten renge soktum desem yerı ama smdı cok şükür cok ıyı durumdalar..
Düzleştiriciyi maşayı cıkart hayatndan canım boyayıda bırak saçlarımız zaten güzel aslında eziyet ediyoruz onlara maşayla duzlestırıcıyle falan..Benimde oyle olsa keske(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?