Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarım için yardım...

Patti

Çizgisiz Avarel
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2013
2.323
405
363
Merhaba arkadaşlar. ben yarın fikir almak için kuaföre gidicem. huyumu biliyorum gaza gelip boyatabilirim. ilk kez boyanacak saçlarım 23 yaşındayım çok sıkıldım kestane rengi saçlarım. beyaz tenliyim. sizce benim yaşımı olgun göstermeyecek hangi renkler olabilir?:18::18::18:

şimdiden teşekkürler

Sizi görmeden şu renk olur bu olur diyemem ama koyu renkler her zaman daha yaşında gösterir...Tabii kaşınıza, teninize, yüzünüze yakışacak bir renk seçilmeli...

Sizi görmeden şu renk olur bu olur diyemem ama koyu renkler her zaman daha yaşında gösterir...Tabii kaşınıza, teninize, yüzünüze yakışacak bir renk seçilmeli...

evet doğru gözlerim ela kaşlarımda kahverengi ben biraz kumral yapmak istiyorum bal köpüğü gibi:18::18::18: beğenmezsem napcam çok korrkuyorumm

Benim saçlarımda kestanetenim beyaz kar beyaz değil ama beyaz işte..
Başta acıyodum renk kızıl gibi karamel gibi acayip bi hal aldı ama seviyodum yakıştıranlarda vardıhatta boyanın numarasını sorunlar bile varde ama bu açma işleminin 5 ayda 3kere yaptım ilk açmayla olucak şey değildi.
Sonra dedim kendi rengime dönücem diye boyadım aha dedim bu işte koyu renkler çok daha iyi gidiyor bana.
Şimdide aktı ama çokta abes durmuyor normal rengimde koyu olduğundan dibimin geldiğide pekte anlaşılmıyor :1:
Son zamanlarda siyaha takmıştım annem çoksert bakışların var iyice sinirli gösterir dedi ama içimde var çok çok koyu kahverengide olsa siyaha yakın bişeyler yapmak istiyorum.
Sonra diyorum acaba kızıl mı yapsam.
Amaaa
En sonnn...
Mavi siyaha karar verdim çok fena taktım ya öyle böyle değil.
Çokta hoş duruyor birde vişne çürüğü ruj aman aman :D

Bence mavi siyah yaptır marjinal biraz hem garip bi renk aslında ya.. :D

Dur annemi ikna edip gelicem :1::1:

beyaz tenli ve ela gözlüysen bakır da çok hoş olabilir ama geri dönüşü zor olur

evet doğru gözlerim ela kaşlarımda kahverengi ben biraz kumral yapmak istiyorum bal köpüğü gibi:18::18::18: beğenmezsem napcam çok korrkuyorumm

Bende ela gözlüyüm severim kendilerini:16::nazar::52:
Onu bende düşünüyodum bi ara ya:D

Benim saçlarımda kestanetenim beyaz kar beyaz değil ama beyaz işte..
Başta acıyodum renk kızıl gibi karamel gibi acayip bi hal aldı ama seviyodum yakıştıranlarda vardıhatta boyanın numarasını sorunlar bile varde ama bu açma işleminin 5 ayda 3kere yaptım ilk açmayla olucak şey değildi.
Sonra dedim kendi rengime dönücem diye boyadım aha dedim bu işte koyu renkler çok daha iyi gidiyor bana.
Şimdide aktı ama çokta abes durmuyor normal rengimde koyu olduğundan dibimin geldiğide pekte anlaşılmıyor :1:
Son zamanlarda siyaha takmıştım annem çoksert bakışların var iyice sinirli gösterir dedi ama içimde var çok çok koyu kahverengide olsa siyaha yakın bişeyler yapmak istiyorum.
Sonra diyorum acaba kızıl mı yapsam.
Amaaa
En sonnn...
Mavi siyaha karar verdim çok fena taktım ya öyle böyle değil.
Çokta hoş duruyor birde vişne çürüğü ruj aman aman :D

Bence mavi siyah yaptır marjinal biraz hem garip bi renk aslında ya.. :D

Dur annemi ikna edip gelicem :1::1:

Kız bi dur:27::27::27: bana akıl vereceğine iyice coştu:27::27:

bence tüm boya yerine kumralımsı gölgeler attır.hem ilk boyattığın için yabancılık çekmezsn hem de açıldıkça çok güzelleşiyor.2.boyama da zaten bir ton açığını istiyosun kesin :)

beyaz tenli ve ela gözlüysen bakır da çok hoş olabilir ama geri dönüşü zor olur

çoğu kişi öyle diyor... ama kestane rengi çok uyumlu diyende var aa boyatasım var benim yarın kuaforde peruk falan varsa denerim bi

Kız bi dur:27::27::27: bana akıl vereceğine iyice coştu:27::27:

Mavi siyah diyorum off ya çok fazla istiyorum ama yaşım kaldırır mı veya yüzüm bilmiyorum ama çok taktım kafaya off beaa :D

bence tüm boya yerine kumralımsı gölgeler attır.hem ilk boyattığın için yabancılık çekmezsn hem de açıldıkça çok güzelleşiyor.2.boyama da zaten bir ton açığını istiyosun kesin :)

evde uçlarını açıcıyla açtım cnm çok begendiler ondan geldi bu boyama aşkı zaten:27: şimdi tüm boyatmak istyrum saçlarımda çoook yıprandı kestircemde:25:

bende senin gibi açık tenliyim kuaföre gittiğimde katalogtan seçmiştim güzel bir renk olmuştu kuaföre sorduğumda fındık kabuğu ve çikolata kahve karıştırmış boyamış.
istersen yarın kuaföre sor nasıl olur diye...

Mavi siyah diyorum off ya çok fazla istiyorum ama yaşım kaldırır mı veya yüzüm bilmiyorum ama çok taktım kafaya off beaa :D

ten rengin kime benziyo bende beyazım süt beyazıda değil buğdayda değil işte:23: ama ya pişman olursam:18: mavi siyah cesaret ister geri dönmesi zor ama kadınların gözü kara:23::23::23: sence ben napsam ya

ten rengin kime benziyo bende beyazım süt beyazıda değil buğdayda değil işte:23: ama ya pişman olursam:18: mavi siyah cesaret ister geri dönmesi zor ama kadınların gözü kara:23::23::23: sence ben napsam ya

Kobay olarak kullanıcam senii:23::23: :52::52:
Yap yap bakalım nasıl olucak :D
Ten rengim kime benziyo benim ya ?! :26:

bende senin gibi açık tenliyim kuaföre gittiğimde katalogtan seçmiştim güzel bir renk olmuştu kuaföre sorduğumda fındık kabuğu ve çikolata kahve karıştırmış boyamış.
istersen yarın kuaföre sor nasıl olur diye...

Bi tanesine sordum tümünü kumrala boyayıp sadece uçlarına bi ton açığıyla ışıltı katalım dedi çok içime sinmişti ama burası küçük bi şehir o kuaföre gitme dediler yarın önerdikleri yere gidicem:18: istediğim gibi olmazsa eski rengime dönerim dimi:18:

eski rengine boya silicilerle dönebilirsin ama saçın fena yıpranır yanabilirde arkadaşım o yüzden iyi düşünmelisin...

$imagesCAVMD5IR.webp aslında bu tarz çok cekici geliyor bana

Senin yerinde olsam saçlarımın dibine boya artırmam ilk olarak uçalarına bak rengi tonlarında Krepe balyaj yaptırırdım hem doğal hem renkli beğenmezsen sonra boyanırsın :23:

Back
X