Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarım için yardım...

Senin yerinde olsam saçlarımın dibine boya artırmam ilk olarak uçalarına bak rengi tonlarında Krepe balyaj yaptırırdım hem doğal hem renkli beğenmezsen sonra boyanırsın :23:

ışıltı diyosun:23::23::23: sorim bakim oda olabilirr:51::51:

Eki Görüntüle 816926 aslında bu tarz çok cekici geliyor bana

Ben açıcıya devam etseydim böyle olurdum benim acayip bi hal lmıştı ama hoştu bakır kızıl kumral acayip bişeydi.
Ama şunuda unutma böyle boyadığında mutlaka makyaj yapman lazım çünkü ölü gibi oluyo insan ten açık saç açık zombi olmaya kararlıysan yap derim:1:
Bida kolay kolay açmam boyarsam fındık kabuğu çikolata kahve olabilir ama açık yapmam
Haa bu şimdiki fikrim ama 1 aya bakarsın bakır olmuşum olabilir yani :D :D
Ya ben 18im ama 15 16 gibi gözüküyorum yüz olarak:1::1:
15 görünümlü 18 :52::52::52:

$imagesCAG52NNC.webp işte bu tarzda olabilir bu güzelmiş:23:

ışıltı diyosun:23::23::23: sorim bakim oda olabilirr:51::51:

Bal rengi yazamamışım Tlfndan bağlanınca böyle oluyor ben aynen bu uygulamayı yapacam kendime bknz Hülya avşar Ebru gündeş Hazal Kaya saçlarının uçlarını çok beğeniyorum

kendi rengine(kestane) boyayabilirsin ama eskisi orjinal olmayabilir yani yıkandıkça açılacağı için solacaktır arkadaşım...

Ben açıcıya devam etseydim böyle olurdum benim acayip bi hal lmıştı ama hoştu bakır kızıl kumral acayip bişeydi.
Ama şunuda unutma böyle boyadığında mutlaka makyaj yapman lazım çünkü ölü gibi oluyo insan ten açık saç açık zombi olmaya kararlıysan yap derim:1:
Bida kolay kolay açmam boyarsam fındık kabuğu çikolata kahve olabilir ama açık yapmam
Haa bu şimdiki fikrim ama 1 aya bakarsın bakır olmuşum olabilir yani :D :D
Ya ben 18im ama 15 16 gibi gözüküyorum yüz olarak:1::1:
15 görünümlü 18 :52::52::52:

zombileri severim:23::23::23: ama çekici yaaa. salaş bi tarzım olduğu için.

Bal rengi yazamamışım Tlfndan bağlanınca böyle oluyor ben aynen bu uygulamayı yapacam kendime bknz Hülya avşar Ebru gündeş Hazal Kaya saçlarının uçlarını çok beğeniyorum

ayyy aynen bende hazal kayanın son saçını çok beğendim süper duruyooo

ayyy aynen bende hazal kayanın son saçını çok beğendim süper duruyooo

Eğer saçlarında uzunsa maşalayınca falan çok güzel ve alımlı duruyor bende ebrununkini çok beğendim

zombileri severim:23::23::23: ama çekici yaaa. salaş bi tarzım olduğu için.

Onlarda seni sever gül gibi anlaşıp gidersiniz :D
O zaman olabilir.
Ama bak
http://galeri2.uludagsozluk.com/302/beren-saat-in-sar%25C4%25B1-sa%25C3%25A7l%25C4%25B1-hali_369833.jpg için Google Görsel Sonuçları

Bununla

http://res.kadiningazetesi.com/3e2c8e56beren293_15585925251091afa91b0c.jpg için Google Görsel Sonuçları

Bu aynı kadın hatta ifadeler bile birbirine yakın ama aradaki farka bak bi birincisine diğeri taş mübarek !! :D

Son düzenleme:
Eğer saçlarında uzunsa maşalayınca falan çok güzel ve alımlı duruyor bende ebrununkini çok beğendim

ama onun rengi kestane uçları açık. ben diplerini hiç boyatmayıp sadece uçlarına yaptırsam aynı öle olur heralde tutturabilirlerse:17:

Onlarda seni sever gül gibi anlaşıp gidersiniz :D
O zaman olabilir.
Ama bak
http://galeri2.uludagsozluk.com/302/beren-saat-in-sar%25C4%25B1-sa%25C3%25A7l%25C4%25B1-hali_369833.jpg için Google Görsel Sonuçları

Bununla

http://res.kadiningazetesi.com/3e2c8e56beren293_15585925251091afa91b0c.jpg için Google Görsel Sonuçları

Bu aynı kadın hatta ifadeler bile birbirine yakın ama aradaki farka bak bi birincisine diğeri taş mübarek !! :D

:53::53::53::53::53: ıyyyy ilki berbat göstermiş ama beren saat bugday tenli

:53::53::53::53::53: ıyyyy ilki berbat göstermiş ama beren saat bugday tenli

Sen bundan çok çok mu açıksın o zaman bilemem ama benbundan 2 3 ton açığım beyazda değilim buğdayda değilim acayip bişeyim ben abiiğğğ :D:D
Çok açıksan bilemem

Son düzenleme:
Sen bundan çok çok mu açıksın o zaman bilemem ama benbundan 2 3 ton açığım beyazda değilim buğdayda değilim acayip bişeyim ben abiiğğğ :D:D
Çok açıksan bilemem

bende 2 3 ton açığımdır ya çok çok beyaz değilimmm:26: bence acayip bişeymişim şimdi anladım:27::27::27::27::27:

bende 2 3 ton açığımdır ya çok çok beyaz değilimmm:26: bence acayip bişeymişim şimdi anladım:27::27::27::27::27:

Bence mavi siyah yap yaşını gösteriyorsan yap.
Ya ben napayım yaş 18 ama 15 16 gibi duruyorum
15 görünümlü 18im şahin görünümlü doğan gibi :52::52:

ama onun rengi kestane uçları açık. ben diplerini hiç boyatmayıp sadece uçlarına yaptırsam aynı öle olur heralde tutturabilirlerse:17:

İlk denemende sakın koyu yapma dönemezsin dönmek istesen bile saçlarını mahvederler açık yap önce sonra beğenmezsen koyuya dönersin

Kızlar slm, boyattım saçımı. kuaför ilk önce koyudan başlamalısın dedi. çikolata kahve üzeri bakır ışıltı verildi. herkesden olumlu tepkiler aldım:23::23::23:

Bakır hoş olur ama beyaz tene siyahı daha çok yakıştırıyorum bob bir kesimle deneyebilirsin :)

Back
X