Arkadaşlar saçım çok kabarıyor ve buna artık bir çözüm bulmak istiyorum. Denemediğim şey kalmadı. Kabarmayı önleyici şampuanlar, kremler, herkesin çok işe yarıyor dediği ithal ürünler, hatta bebe yağı bile sürdüm. Ama hiçbiri kabarmayı ve elektriklenmeyi önlemiyor. Saçım ince telli, kıvırcık ve gür. Ama kıvırcık dediğim çok kıvırcık değil, yani buklelerim çok belirgin değil. Şekilsiz olunca daha da kötü görünüyor kabarık saç. Saçımı asla açık bırakamıyorum çok komik oluyor. En sonunda saçımı çok kısa kestirmeye karar vermiştim ama o zaman daha da çok kabaracak. Ara makas attırmayı düşündüm ama kimse önermiyor, zaten bir kere kestirdim mi hep kestirmem gerekir çünkü uzadıkça daha çok kabarıyormuş. Brezilya fönü de istemiyorum çünkü diplerden kıvırcık çıkacak kötü görünecek. Şampuanların, kremlerin hiçbir işe yaramadığını zaten söylemiştim. Bu sorunu yaşayıp çözüm bulanlar varsa lütfen yardım etsin. Bu arada saçı az kabarık olanlardan bahsetmiyorum, onları kontrol altına almak kolay. Sizin saçınız da benimki gibi aşırı kabarıyorsa çözüm önerilerinizi bekliyorum.