Şampuanın içerisine çam terebentin koymakla saç uzatmada doğru bir adım atmışsınız.İlla ki saçınızın düz olmasını istiyorsanız saç düzleştirici serum kullanabilirsiniz.Bu arada çevrenizden gelen moral bozucu yorumlara aldanmayın.Çok kısa değil saçınız, doğru bakımla kısa zamanda uzayacağına eminim.Ben iki şampuan kullanıyorum saç uzatmak için.Birinde çam terebentin var.Bir hafta çam terebentinli şampuanı kullanıyorum.Diğer hafta içine vitamin kattığım şampuanımı kullanıyorum.Vitaminli şampuanımı 750 ml şampuana 3-4 adet bemiks ampul kırıp evicap e vitamininden 20 kapsül içine atıp çalkalıyorum.Şampuan hazır.Her kullanımdan önce şampuanı çalkalamak gerekiyor.Vitaminlerin kapsül olmasına aldırmayın, eriyip şampuanın içirisine karışıyor.
Saçlarıma bakım için barcelino, bitkisel yağlardan elimde ne varsa karıştırıyorum ve en çok sarımsaklı zeytinyağı kullanıyorum.Ayrıca ben saçımda burada bir arkadaşın paylaştığı muskatlı karanfilli zeytinyağı karışımı 1 yıldır saçıma uyguluyorum ve çok memnunum.Mutlaka denemelisin.Yağları saçımdan yumurta sarısıyla arındırıyorum canım.Doğru ve düzenli bakımla saçın uzar, milletin dediklerine çok kulak asma bence.