Saç Kesim Şekilleri saçlarım kıvırcık ve çok dökülüyor

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

esrr_pandora

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2015
1
0
26
merhaba ben esra 17 yasınsayım ve benim saclarim eskiden cok gür bi saçtı toka tutmazdı ve ben bununla bas etmek için yaklaşık 3 buçuk yıl once sacıma ara makas attırdım simdi cok pişmanım zaten incelen saçlarım bide dokulmeye basladı 2 yıldan beri ısıtıcı kullanmamaya dikkat ediyorum saclarim zaten Kıvırcık dogal kullanmaya başladım neyse ben hep saçımı uzun kullananlardanım sırf dokulme dursun diye saçımi kisa kestirdim ama fayda etmedi hala çok dökülüyor ben eski saclarima kavusmak icin ne yapabilrim kullandıgım bazı bakim yaglari sacimda etki etmedi ve yuzumde kıllanma yaptı kıllardan kurtulmamın bitkisel önerilerindede bulursaniz cok sevinirim :) simdeden teşekürler haaa bide unutmadan annem cok baskıcı bi hanımefendidir bunu goz onune alarak yapabileceğim basit onerilede buluna bilir misiniz ? :)

Saç diplerine haftada 2-3 kez hint ve badem yağı karışımıyla masaj yapıp duş almadan önce birkaç saat beklet. Eczaneden alacağın biotin takviyesi saç dökülmeni durduracaktır. Direkt biotin almak yerine Supradyn'in All Day multivitaminini de alabilirsin, içinde biotin tabletleri kadar olmasa da biotin var :) Ayrıca, Organix Biotin & Collagen şampuanını tavsiye ederim.