- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
- Konu Sahibi Nickimnick
-
Bugun bu bnm ikinci konum bu saatte bunu acabilecegim aklıma gelmezdi esimle şakalasıyorduk,benımde saclarım belime kadar ve elimde dönerli tarak vardı.erkklern kullandıgı tarak olanlarından eşim yanlışlıkla sacıma yapıstırdı,istemiyerek kesmeye kıyamadıgım saclarımı kurtaramadım,bütun saclarım dolandı,birbirine ve koptu resmen kesemedim, bile esimde o anda kactı.zaten iki saattir aglıyorum...
gitti saclarım nazara geldi resmennnn inanmıuorum hala suan esim nereye kactı bir fikrim yok hele bir eve gelsin...
Ben boyuyamıyordum yanar dökülür bişey olur diye ama bak şimdi ne oldu cok kotuyum..Dönerli tarak nasıl oluyor bilemedim ? Açıkçası çok üzüldüm. Ne kadar yere kadar kaldı saçın ? Bilirim o saç sevdasını ben de.
Sarı yaparken yaktıydım, hala toparlanmadı .
Ben boyuyamıyordum yanar dökülür bişey olur diye ama bak şimdi ne oldu cok kotuyum..
Gelmesin o hic saclarım geri gelsinnn allahım artk ne kadarda uzar bu saclar..Eyvahlar olsun hem saç gitmiş hem eş ağla bacım ağlayabildiğin kadar içinde ne var at zehirini dışarı kaçak damat gelince çatışma olmasın bariiii
Agladıgımı görünce kactı soguk şimdi gelir ben ona ne ypcgmı bilirim..gecmis olsun uzucu bi durumda kocan neden nereye kacti onu anlamadim
Erkeklerin kullandıgı dönerli tarak derler belimin altındaydı saclarım simdi ise belimin cok üstü oldu şimdi bagladım acıp bakamıuorum bile..Eyvah eyvah siz baya takıntılısınız. Peki nereye kadar şuan saçlarınız ? O tarak nasıl bir şey öyle ya çok merak ettim :/
Kız cocuklugumdan beri uzun saclayım uzat filan şimdi kopsun cok köyü oldum..Allah başka dert vermesin..Kökü sende uzar nasılsa..
Taraga dolandı kurtaramadım bn cekerken koptu 1 yumak cıktı resmen.Ben anlayamadım kesildimi saçlar nasıl tarak o öyle nekadar kisaldi
Belimin üstünde oldu şimdi .nerende şimdi saçın
Canım tamamda napcan o kadar uzun saçı zaten git sende bahaneyle kuaföre bir şekil verdir saçına değişiklik olsun..Kötü olmuş tamam ama yine uzar kökü sende bu kadar üzülmene değmez..Millet kanser oluyor ne saç ne kaş kalıyor yani onlar ne yapsın? Allah korusun...O yüzden üzme kendini boşyere..Kız cocuklugumdan beri uzun saclayım uzat filan şimdi kopsun cok köyü oldum..
e tamam işte ne var bunda.. arkadaşım sakin ol abartma bu kadar.. zaten o tarakla da ne kadar kopabilir..Belimin üstünde oldu şimdi .
Agladıgımı görünce kactı soguk şimdi gelir ben ona ne ypcgmı bilirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?