Saç Uzatma Yöntemleri saclarım koptu

Nickimnick

Sağlıkla gel bebeğim.
Kayıtlı Üye
20 Mart 2014
5.712
6.135
448
Bugun bu bnm ikinci konum bu saatte bunu acabilecegim aklıma gelmezdi esimle şakalasıyorduk,benımde saclarım belime kadar ve elimde dönerli tarak vardı.erkklern kullandıgı tarak olanlarından eşim yanlışlıkla sacıma yapıstırdı,istemiyerek kesmeye kıyamadıgım saclarımı kurtaramadım,bütun saclarım dolandı,birbirine ve koptu resmen kesemedim, bile esimde o anda kactı.zaten iki saattir aglıyorum...
gitti saclarım nazara geldi resmennnn inanmıuorum hala suan esim nereye kactı bir fikrim yok hele bir eve gelsin...

Ellerimde kopulan saclarım atamıyorum hayatımda hic sacımı kesmedim simdi bu ne niye böle oldu bir ruya olsun resmen.,

Dönerli tarak nasıl oluyor bilemedim ? Açıkçası çok üzüldüm. Ne kadar yere kadar kaldı saçın ? Bilirim o saç sevdasını ben de.
Sarı yaparken yaktıydım, hala toparlanmadı .

Eyvahlar olsun hem saç gitmiş hem eş ağla bacım ağlayabildiğin kadar içinde ne var at zehirini dışarı kaçak damat gelince çatışma olmasın bariiii

gecmis olsun uzucu bi durumda kocan neden nereye kacti onu anlamadim

Dönerli tarak nasıl oluyor bilemedim ? Açıkçası çok üzüldüm. Ne kadar yere kadar kaldı saçın ? Bilirim o saç sevdasını ben de.
Sarı yaparken yaktıydım, hala toparlanmadı .
Ben boyuyamıyordum yanar dökülür bişey olur diye ama bak şimdi ne oldu cok kotuyum..

Ben boyuyamıyordum yanar dökülür bişey olur diye ama bak şimdi ne oldu cok kotuyum..

Eyvah eyvah siz baya takıntılısınız. Peki nereye kadar şuan saçlarınız ? O tarak nasıl bir şey öyle ya çok merak ettim :/

Ben anlayamadım kesildimi saçlar nasıl tarak o öyle nekadar kisaldi

Eyvah eyvah siz baya takıntılısınız. Peki nereye kadar şuan saçlarınız ? O tarak nasıl bir şey öyle ya çok merak ettim :/
Erkeklerin kullandıgı dönerli tarak derler belimin altındaydı saclarım simdi ise belimin cok üstü oldu şimdi bagladım acıp bakamıuorum bile..

Kız cocuklugumdan beri uzun saclayım uzat filan şimdi kopsun cok köyü oldum..
Canım tamamda napcan o kadar uzun saçı zaten git sende bahaneyle kuaföre bir şekil verdir saçına değişiklik olsun..Kötü olmuş tamam ama yine uzar kökü sende bu kadar üzülmene değmez..Millet kanser oluyor ne saç ne kaş kalıyor yani onlar ne yapsın? Allah korusun...O yüzden üzme kendini boşyere..

Agladıgımı görünce kactı soguk şimdi gelir ben ona ne ypcgmı bilirim..

bence yaninda kalip teselli etmesi gerekirdi de neyse sende cok uzulme olmusla olmuse care yok sinamaki kuru diye bi kur var hizli uzatiyo guzel bi sekil verdir bakim yaptir sonra uygularsin uzar yeniden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…