Slm kızlar.. Ben 4 yıl kızıl saç kullandım sonunda sıkıldım ve kuaföre gidipo açtırdım sonra üzerine açık kumral boyandı ve 3 gün sonra röfle yaptırdım.. Kuaförden çıktığımda saçlarım fönlüydü ve bişiy anlamadım ama eve gidip yıkayınca şokkk oldumm(( saçlarım lastik gibi uzuyor kupkuru mısır püskülü gibi taranmıyor ((( loreal professıonel absoult repair (aşırı yıpranmış saçlar için onarıcı bakım) şampuanını ve maskesini aldım yıkadım ama daha 2. yıkamam pek bi fark yok.... bana tavsiye edebileceğiniz bişiy varmı nolur yardımmmm bu arada saçlarımı da kısacık kestirdim ama halen lastikler duruyorrr (((
arkadaşlar benimde başıma aynı şey geldi koyu kestane saçlarımdan 2 senedir sıkılmıs ve actırmak istemiştim açtı en basta renk sorunu yasadım cok kötü turuncu gb bi renk oldu daha sonra biraz koyulastırdım eve gelip dusa girdigimde saclarım resmen dipten itibaren lastik gbydi elimde kalıcak die korktum baya bi arastırdıktan sonra biraz elma sirkesi bepanten ampül ( doktora yazdırabilirsiniz) badem yagı ve yılan yagı karısımı yaparak 2 st beklettim 2. yapısım ve inanılmaz derecede düzeldi yani hala yanık ama lastik gb degil ve yumusacık tabi dustan sonra durulanmıyan bakım kremlerinide kullanmanızı tavsiye ederim ayrıca yılan yagı sacı cok daha cabuk uzatıyo diolar bakalım uzun süre kullanmayı düşünüyorum
Merhaba canim saclarini kurtarmak istiyorsan sana onerim cok az uclarindan kestir ve Barcelino isimli sac bakim yagini kullan aktarlarda bulabilirsin fiyati 12 lira diye hatirlyorum bende saclarimi bu yag ile kurtardim icinde bir suru yag var saca faydali olan gece surup yat sabah yika mutlaka etkisini goreceksin saclarini kestir dememin sebebi uclarinin acilip nefes almask ve yagi iyice emmesi icin umarim iyi gelir
Yariyor canim saclarin ilk denemede yumusacik olacak kullandiktan sonra nasil oldugunu paylas benimle :)Teşekkür ederim, hemen deneyeyim. Aslında lastikliği hallettim. Kopmaları engellemede de işe yatıyordur umarım.
Yariyor canim saclarin ilk denemede yumusacik olacak kullandiktan sonra nasil oldugunu paylas benimle :)
Rica ederim caniim :)Kopmalarda da işe yaramasına çok sevindim. Bugün Pazar diye alamadım. Evdeki yağlardan bakım yaptım. Yarın ilk fırsatta alacağım. Sonuçları yazarım. Çok teşekkürler.
Yariyor canim saclarin ilk denemede yumusacik olacak kullandiktan sonra nasil oldugunu paylas benimle :)
Urunun kucuk boyu bile 10 lira degil sahte urun kullanmissinBarcelino'yu biraz önce kullandım. Saçlarımı çok çok sert yaptı. 2 ayrı maske kullanıp saçlarımı yumuşatmayı başardığımdaysa bazı saçlarımın yeniden lastikleştiğini gördüm. Ürünü sürdükten hemen sonra lastikleşme başladığını fark etmiştim zaten. Keşke kullanmasaydım.
Bana evde yaptığım yağ karışımı da iyi gelmemişti. Yağ karışımını hiç kullanmayıp direkt şampuanlasam daha iyi olurdu. Bir blogda biri bu ürünün saçını sertleştirdiğini yazmış, bana da aynısı oldu. Saçtan saça değişiyor demek ki. Bu arada, ben temiz saça kullanmadım. Kirli saçı suyla hafif nemlendirdikten sonra kullandım. Ama bir fark yapacağını sanmıyorum.
Bu arada sahte olmasın diye bir parfümeride 7 TL olan ürünü almadım. Güvendiğim büyük bir aktardan 10 TL'ye aldım.
Ya inan cok uzuldum icimde kaldi suan uyuyamadim etrafimda kullanan herkeste cok ise yaramisti bilemedim sende boyle olucagini kusura bakma lutfen cok uzuldumBarcelino'yu biraz önce kullandım. Saçlarımı çok çok sert yaptı. 2 ayrı maske kullanıp saçlarımı yumuşatmayı başardığımdaysa bazı saçlarımın yeniden lastikleştiğini gördüm. Ürünü sürdükten hemen sonra lastikleşme başladığını fark etmiştim zaten. Keşke kullanmasaydım.
Bana evde yaptığım yağ karışımı da iyi gelmemişti. Yağ karışımını hiç kullanmayıp direkt şampuanlasam daha iyi olurdu. Bir blogda biri bu ürünün saçını sertleştirdiğini yazmış, bana da aynısı oldu. Saçtan saça değişiyor demek ki. Bu arada, ben temiz saça kullanmadım. Kirli saçı suyla hafif nemlendirdikten sonra kullandım. Ama bir fark yapacağını sanmıyorum.
Bu arada sahte olmasın diye bir parfümeride 7 TL olan ürünü almadım. Güvendiğim büyük bir aktardan 10 TL'ye aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?