Öncelikle merhaba ben 14 yaşında şuan 8. sınıf okuyan bir gencim . Saçlarım her zaman düzdür sadece uçlarında hafif bir kıvrılma vardır. Saçlarım bu yaz göğsümdeydi herşey harikaydı taki evimize o düzleştirici gelene kadar :) düzleştirici geldiğinde hep düzleştirdim kırıldı bazen duş alıyodum acelem olduğunda ıslakken düzleştiriyodum ve CIZZZZZ! sesler geliyorduu .. saclarım hep yandı . Biraz kestirdim çünkü saçlarım uzamıyordu yanık ve kırıklardan dolayı ama saçlarım kat kat olduğundan tüm yanık ve kırıklar gıtmedi . Onların gitmesi için baya bi kestirmem gerekiyordu neyse saçlarımı kestirdiğimde göğsümün biraz üstüne gelmeye başladı . Krık ve yanıklar hala gitmediği için saçlarım uzamamaya devam etti . Bigun aynaya bakıyodum artık delirmiştim saçlarımın uzaması gerekiyordu makası aldım elime acaba omzuma kadar küt kestirsem ne olur dedim ve bir bakmışım kesmişim . Mecbur hepsını kestim tüm kırık ve yanıklar gitti . kendim yaklaşık 1 ay önce kestim hafif hafif uzuyo . . fakat ben belime gelsin istiyorum internette birçok tarif var . bilmemne otuyla bişeyi karıştırın kafanıza masaj yapın vs. bu otları nereden bulacağımki .. bir tarif buldum soğuk suyla kafanıza masaj yapın bu tarifin altına yapılan yorumları okuyordum tüm yorumlar olumluyudu .. '' 3 hafta once denemeye başladım inanamadım harika bir uzama sözkonusu '' gibi yorumlar bunu kesin deneyeceğim .. bide şöyle bir tarif var çokta kolay . Yumurta sarısıyla zeytin yağını karıştırıp saçlara sürüp masaj yapın . Denemek istiyorum ama iğreniyorum gerçekten .. Saçlarımı daha çabuk yağlandırmazmı .. Buyrun sanki size hayat hikayemi yazdım :) Ama gerçekten uzun olmasını istiyorum sokakta uzun saçlı insanlar gördüğümde gerçekten özeniyorum .. Yorumlarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum .. Saygılaaar :)