Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarım mahvoldu çok kötüyüm yardım edin!

resim ekler misin canım bellkide gözün alışık diildır sıkma sen canını düzeltmesi içinde acele etme biras otursun madem yıpranmış

Düzelticem dediğine göre para talep ediceğini sanmıyorum. Ama düzeltmezse kesinlikle şikayet edicem.

ilk yaptırdıgında para ödemedinmi onu diyorum ben cnm düzeltmeye zaten para alamaz ama ilk yaptırdıgında da almaması gerekiyordu kendi hatası cunku işini ona sen öğretcek deilsin ya sen talep edersin sunu söle istiyorum diye o da yapar iş bu kadardır yapamadıgına göre ücretini alamaz aldıysada bu ücreti geri iste vermiyorsa başka şeyler sunsun sana bakım pedikür manikür gibi bunu yapmak zorunda. bunlarıda yapmıyorsa şikayet et bunuda söyle ayrıyeten kuaförler ve berberler odasına şikayet edeceğinide söyle ..bunları yapma mecburiyeti var düzeltmeyede bunların haricinde zaten para alamaz!zaten sacların yıpranmış onun hatası yuzunden kac ıslem gordu sımdı sacların sımdı duzeltılırken yıne yıpranıcak kımyasal sonucta o yuzden bakım hedıye ıste

kötü durmuyor yani aslında ama sen istemedğin için böyle renk öyle geliyor tabii bende şu an yıkadım saçlarımı kremledim birde artık hep toplarım dbi gelenen kadar ilk kez saçlarımın dibi bir an önce gelsin istiyorum..ama bu saç bir iki hafta sonra kumrala boya bence boyasın yada aynı kuaför

Evet arkadaş haklı.
Siz saçlarına topuz yapın ya da örün yani dışarıda kullanacağınız saç modelleri bu saçla hele ki.
Diğer bi arkadaşta kumral bi boya al demiş doğru bence de öyle yapın ya da dibini bekleyin en büyük yarar dibini beklemek ve toplamak.

bende eklicem birazdan birde şimdi yıkadım sanki turunculuklar belirdi aradan allahım ne yapacağız saçlarımızı mahvettik paramızla rezil olduk diye buna derler

hangi gün yaptırdın ?en azından 2.işlem için 1 hafta ara ver..
bu esnada yıkadıktan sonra saçına saç kremini sür ve 20-30 dk beklet saçında sonra durula,her yıkamada bunu yap..
yıpranmaya pek etkisi olmasa da sertliği gidiyor..

Daha dün yaptırdım baya bi kestirmem gerekiyo zaten çok yıpranmış.
Neferalem aynen paramızla rezil olmuşuz.

resim eklyemedim nedense daha sonra eklerim şu an çok fenayım oruçtan dolayı ama bende eklicem olmadı bir türlü

Fönlüyken renk geçişlerim falan çok güzel sadece tonunu beğenmiyorum çok beyaz ve çok itici 23 yaşındayım 63 yaşında gibi görüyorum kendimi. Yarın tekrar gidicem düzeltmeyi kabul etmezse geri ödeme isticem bunları yapsada yapmasada şikayet edicem. Beyaz yün yumağı gibi dolaşıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…