Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarım mahvoldu çok kötüyüm yardım edin!

banada aynısı olmuştu parayı eline tutuşturup aglıyarak çıkmıştım başka kuaföre gittim oda çikolata kahve yaptı, onada ayrı para aynı günde paramamı yanayım ,sarışın olcakken bambaşka renge büründügümemi bilemedim ,ama 1 ay sonra başka yerde röfle yaptırmıştım istedigim renk olmuştu sende önce koyultup tekrar başka kuaföre gitmeyi deneyebilirsin.

Son düzenleme:

Bu yaptığı yanına kalsın istemiyorum canım. Yarın gittiğimde yine bişey yapamam derse kıyameti koparıcam.

düzeltmesi lazım. aslında genellikle kuaförlerin çoğu bu rengi yapamaz da saçı turunculaştırır. sizin kuaför ise herhalde açıcı zamanını kaçırdı o yüzden saç bu kadar çok açıldı... belki cilayla ton biraz daha yumuşatılabilir... ya da 1-2 ton koyuya boyayacak...

bencede çok fena değil ki canım sen alışkın olmadğn için öyle geliyor
kuaföre çok kızdım ya ne demek yapabilceğm birşey yok güzelce düzeltsin 5 kuruşta para verme

canım benim aynısı başıma geldi aldım kumral saç boyası ara ara attım ama platinleri kapatıcak şekilde şimdi istediğim saç rengine sahibim al bence istediğin tonun koyusunu balyaj şeklinde kapat platinleri

koleston kumral al canım ama tüm platinleri balyaj şeklinde kapat

kurtulursun canım ben aynı gün boyamıştım faciadan sonra

aynısıydı arkadaşımlaydım bu ne böyle ben evliyim saçı gibi demişti sonra kumral alıp boyadık , röfleleri kapatınca zamanla akıyo ve koyu sarı oluyo saçın yani ben şuan çok memnunum pişman olma zamanla saçın güzel bi renge kavuşur

aynısını ben de yaşadım resmen bembeyaz olmuştu saçlarım, ertesi gün saçlarımı altınsarısına boyadı 15-20 dakika falan kaldı çok çok güzel oldu. kataloktan sarının ne tonunu istiyorsam al evde boya madem yapamam diye kemküm ediyor onun keyfini beklemene gerek yok

Okadar kötüyümki anltamam size uyku uyuyamıyorum sinirden mahvoldum kendimden nefret ediyorum bu hatayı yaptığım için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…