zeytin yağı sürdüm canım yumuşak yaptı fakat saçlarımı çok yağlandırdı:44:
evet ya bi de yıka yıka çıkmıyo:26::26:
herkes kestır kuurtul demiş ama ben kestırıp kurtulmaktan yana değilim benımde saçlarım yandı taradığım her saçım küçük küçük kopuyodu sıyah gıyemıyodum ama ben kestırmedım 3gunde bır saç bakımı yaptım bildiğin zeytınyağıyla, aktardan aldığım kuru saçlar için yapılmış bakımlarla ilk önce işe yaramıyo gibi gorunen bu bakımlar saçlarını o kadar güçlendırıyor ki hanı dıyolar ya saç aslında uçlardan uzuyo onun için sağlıklı olması lazım dıye ama benım saçım her ay her zamanki gibi uzuyodu çunku her ay dip boyasına gidiyodum ... onun için kısa saçı pek sevmeyız biz yanık da olsa uzun olsun ısterız ...
o yanıkları mınumum duzeyde görmek için kesınlıkle sana saç serumu önerıyorum ama bu onarmaz mesela fön çektirdiğğinde saçının yanıklarını kapatır. loreal özellıkle süper 50tl ye aldım 1 yıl gitti bana kuaförden almıştım...
her banyodan önce 10 dk bile olsa ısıt zeytınyağını sür o yanık yerlere.... ust uste farklı bakımlar yapma saçı yorduğu için sonuç alazsın...
ben kestırmeyın dıyorum kesınlıkle hemde....
saça bakım yapın saç hiç de ölmüyo sadece kurtarılmayı beklıyor....
zeytinyağını arındırmak bayağı zor ..ben biraz yağlı bırakıyorum,çok fazla şampuanlamıyorum,2 kere..
herkes kestır kuurtul demiş ama ben kestırıp kurtulmaktan yana değilim benımde saçlarım yandı taradığım her saçım küçük küçük kopuyodu sıyah gıyemıyodum ama ben kestırmedım 3gunde bır saç bakımı yaptım bildiğin zeytınyağıyla, aktardan aldığım kuru saçlar için yapılmış bakımlarla ilk önce işe yaramıyo gibi gorunen bu bakımlar saçlarını o kadar güçlendırıyor ki hanı dıyolar ya saç aslında uçlardan uzuyo onun için sağlıklı olması lazım dıye ama benım saçım her ay her zamanki gibi uzuyodu çunku her ay dip boyasına gidiyodum ... onun için kısa saçı pek sevmeyız biz yanık da olsa uzun olsun ısterız ...
o yanıkları mınumum duzeyde görmek için kesınlıkle sana saç serumu önerıyorum ama bu onarmaz mesela fön çektirdiğğinde saçının yanıklarını kapatır. loreal özellıkle süper 50tl ye aldım 1 yıl gitti bana kuaförden almıştım...
her banyodan önce 10 dk bile olsa ısıt zeytınyağını sür o yanık yerlere.... ust uste farklı bakımlar yapma saçı yorduğu için sonuç alazsın...
ben kestırmeyın dıyorum kesınlıkle hemde....
saça bakım yapın saç hiç de ölmüyo sadece kurtarılmayı beklıyor....
canım inan kestırmemek için her yolu denedim tek care kestırmek oldu çünki gercekten feci bir durumdayı saçlarım belkide ben doğru bakımı uygulayamadım
Saçlar yandıktan sonra ve kestikten sonra insan üzülmesi lazım canım.Ben de saçları ile sürekli oynayanlardanım.Sarıdan siyaha siyahtan bakıra bakırdan kumrala derken saçlarım maf'oldu.Öncelikle saçlarımı yanan yerden kestirerek en mantıklı şeyi yaptığımı düşünüyorum.Sağlıksız olan saçı kafamdan attım ve paul mitchell onarıcı şampuan kullandım çok işe yaradı saçlarım 3 haftada kendine geldi.Bu arada önce şampuanı kullandım sonradan saçlarımı kestirdim kalan yerden çoğunu kurtardım diyebilirim.şuan yine sarı saçlarla mutluyum
RÖFLELİ SAÇ BAKIMIBende ayni seyi yaşadım saçlarıma keratin uygulamasi yaptirdim saçlarım duzeldi çok memnun kaldim.sanki hic islem görmemiş gibi şu an yaptırana 4 ay oldu çok memnun kaldim
Canım sanırım siz yeni çıkan ürünlerden habersizsiniz. Benim de başıma benzer durumlar geldi, saçlarım açıcılardan fena halde yandı. Ne yaptıysam olmadı. Sonunda keratin bakım yaptım o da olmadı, fakat Katkısız Keratin çıkmış, hemen onu da denedim, sonuç mükemmel oldu, saçlarım ayağı toparladı, ben tam setini aldım, devam ettikçe saçlarım günden güne düzeldi. Çok da masraf etmedim evde kendim yaptım. Kendi şampuanıyla yıkadım, kuruttum, sürdüm, sabaha kadar beklettim ve yıkadım, muhteşem oldu. Saaçlarımı tanıyamadım.zeytin yağı sürdüm canım yumuşak yaptı fakat saçlarımı çok yağlandırdı:44:
Gerçek keratin yüklemesini soruyorsunuz, yukarıda yazımda var, Katkısız Keratin bulmanız lazım, yoksa etkisi kısa sürer paranız da boşa gidebilir.Gerçek keratin hangisi ve nasıl oluyor?siz hangisini kullandınız mesela
Canım burada sanırım marka vermek site kurallarına göre yasak olabilir, siz kendiniz katkısız keratin ararsanız sanırım bulursunuz, yeterki içinde kımyasal katkı olmasın derım. Yoksa saçı daha da yıpratabilirler.Gerçek keratin hangisi ve nasıl oluyor?siz hangisini kullandınız mesela
Lütfen yardımcı olun banaCanım sanırım siz yeni çıkan ürünlerden habersizsiniz. Benim de başıma benzer durumlar geldi, saçlarım açıcılardan fena halde yandı. Ne yaptıysam olmadı. Sonunda keratin bakım yaptım o da olmadı, fakat Katkısız Keratin çıkmış, hemen onu da denedim, sonuç mükemmel oldu, saçlarım ayağı toparladı, ben tam setini aldım, devam ettikçe saçlarım günden güne düzeldi. Çok da masraf etmedim evde kendim yaptım. Kendi şampuanıyla yıkadım, kuruttum, sürdüm, sabaha kadar beklettim ve yıkadım, muhteşem oldu. Saaçlarımı tanıyamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?