Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım yandı yardımm

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

irembabanoglu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
22
4
36
28
Arkadaşlar merhaba geçen gün havuza girdim ve sarı olan saçlarım bir anda yemyeşil oldu. Klordan olduğunu söylediler. Bende gittim saçıma normal sarı boya aldım 2 tane karıştırdım ve boyadım. İlk defa boyadım saçlarımı kendim ama bir baktım sıcacık oldu hemen duşa girdim. daha önceden de yanmştı saçlarım yine yandı. Bu sefer hem yeşil hemde yanmış saçlarım oldu ve kopuyorlar. Ne yapmalıyım yardım eder misiniz

Saçlarına doğal elma sirkesi sür ve bir kaç saat beklet bakalım lastikleşme azalacak mı... Duruma göre haberdar et...

Saçlarının ph derecesini düşürür. Şu an saç phın aşırı yüksek bu yüzden saçların kopuyor. Özetle hayır saçlarına zarar vermez tam tersi yararı var. Mümkünse tıbbi hint yağı bulup bununla da bol bol saçlarına bakım yap.
Çok teşekkür ederim hemen deneyeceğim

Arkadaşlar merhaba geçen gün havuza girdim ve sarı olan saçlarım bir anda yemyeşil oldu. Klordan olduğunu söylediler. Bende gittim saçıma normal sarı boya aldım 2 tane karıştırdım ve boyadım. İlk defa boyadım saçlarımı kendim ama bir baktım sıcacık oldu hemen duşa girdim. daha önceden de yanmştı saçlarım yine yandı. Bu sefer hem yeşil hemde yanmış saçlarım oldu ve kopuyorlar. Ne yapmalıyım yardım eder misiniz
Merhaba,
benimde yaklaşık 6 ay önce açma ve röfle işlemleri sonrası saçlarım yandı.keratin bakımı uygulamanız gerekir.benim kullandığım ürünler Liquıd Keratin markasıdır.Şampuğanı saç kremi ve saç maskesini güvenle kullanabilirsiniz.yaklaşık 1 ay sonra saçınızın düzeldiğini görebilirsiniz.gereçkten çok etkili.

Merhaba,
benimde yaklaşık 6 ay önce açma ve röfle işlemleri sonrası saçlarım yandı.keratin bakımı uygulamanız gerekir.benim kullandığım ürünler Liquıd Keratin markasıdır.Şampuğanı saç kremi ve saç maskesini güvenle kullanabilirsiniz.yaklaşık 1 ay sonra saçınızın düzeldiğini görebilirsiniz.gereçkten çok etkili.
Çok teşekkür ederim bunu da deneyeceğim. Ama bu markayı nereden TEM'in edebilirim

Çok teşekkür ederim bunu da deneyeceğim. Ama bu markayı nereden TEM'in edebilirim

.... burdan ulaşabilir sipariş verebilirsiniz ben garantili keratin bakım seti-1 i kullanmıştım.gerçekten çok etkili oldu ve 1 ay içersinde o korkunç saçlarımdan kestirmeden kurtuldum.siparişiniz gelmeden sizi tecrübeli bir kuaför arıyor ve nası uygulayacağınızı anlatıyor.şimdiden geçmiş olsun.ben şuan seti bitirdim ve bemiks evigen bepanten ve zeytinyağı 4lüsüyle bakım yapıyorum:) umarım sizinde saçlarınız tekrardan sağlığına kavuşur

Son düzenleyen: Moderatör:
https://www.keratinbakim.com burdan ulaşabilir sipariş verebilirsiniz ben garantili keratin bakım seti-1 i kullanmıştım.gerçekten çok etkili oldu ve 1 ay içersinde o korkunç saçlarımdan kestirmeden kurtuldum.siparişiniz gelmeden sizi tecrübeli bir kuaför arıyor ve nası uygulayacağınızı anlatıyor.şimdiden geçmiş olsun.ben şuan seti bitirdim ve bemiks evigen bepanten ve zeytinyağı 4lüsüyle bakım yapıyorum:) umarım sizinde saçlarınız tekrardan sağlığına kavuşur
Çok çok teşekkür ederim tekrardan

merhaba ben saçalrımı siyahtan griye boyatmak için 4 kez açtırdım.ve baya yıprandı. zaten ince ve seyrek saclarım var.acil bkım önerilerinizi bekliyorum. ilginiz için teşekkür ederim

1-2 Hafta bakım yaptıktan sonra ombre yaptırmanı öneririm.Ben de düz sarı kullanıyordum kah yeşil olur kah turuncu olur yok ucu kopar yok süner yok bilmem ne.Sürekli dip boyası!!Evde boyayamazsın kuaför tutturamaz:kızgın:

En son iyi bir kuaför bulup ombre yaptırdım artık 4 ayda 1 boyatıyorum rengi de güzel oluyor kendi de güzel duruyor.Çok hızlı uzuyor.Hem daha modern bence.İlk hafta alışmak zor ama sonrası süper:cool:

Merhaba benimde iki gün önce kahveden ombre yaptırrken saç uçlarım felaket yandı hatta muhtemelen ombrenin oldugu bütün sarılarda olabilir allahtn diplerm hala sağlam ama suan saçlarım incecik kedi tüyü gibi kaldı uçları,cok sünme yapmıyor ama kuruyunca süprge gibi maşallah artk saç değil neyse krem mrm bi şeklde düzeltmeye calışıp ısı kullanmadan su dalgası gibi yapmaya çalışıyorum öyle uçlarındaki tiftikler kapanıyor gibi ama elleyince resmen plastik artk cok sinirime dokunuyor,ve işin garibi yanık olmasına ragmen renginede bayıldım hani komple sarıl kısımları kesmek istemiyorum zaten ozaman saç kalmaz kafamda omuzlarımn azıcık altındaydı zaten suan emin değilim sanırım kırık kırık kısaldılar napıcaam ben? Sürekli bakımla diplerden saçı uzatma imkanım varmı hani diyrm dipler az uzayınca ayda bir kırık aldıra aldıra hem cok kısalmaz hemde okadar para verdim ve saçları sarı ugruna berbat ettim bari birz rengide kullanıyım diye kestirmek istemiyorumdaa :( yardım lütfeeeennn. İlerleyen zamanlarda sizce saçların akıbeti ne olur hafif kırık aldıra aldıra bu saçlar toplarmı yoksa bn artk hep böyle uçları cansız spürge gibi saçlamı gezicem :(((((

Merhaba benimde iki gün önce kahveden ombre yaptırrken saç uçlarım felaket yandı hatta muhtemelen ombrenin oldugu bütün sarılarda olabilir allahtn diplerm hala sağlam ama suan saçlarım incecik kedi tüyü gibi kaldı uçları,cok sünme yapmıyor ama kuruyunca süprge gibi maşallah artk saç değil neyse krem mrm bi şeklde düzeltmeye calışıp ısı kullanmadan su dalgası gibi yapmaya çalışıyorum öyle uçlarındaki tiftikler kapanıyor gibi ama elleyince resmen plastik artk cok sinirime dokunuyor,ve işin garibi yanık olmasına ragmen renginede bayıldım hani komple sarıl kısımları kesmek istemiyorum zaten ozaman saç kalmaz kafamda omuzlarımn azıcık altındaydı zaten suan emin değilim sanırım kırık kırık kısaldılar napıcaam ben? Sürekli bakımla diplerden saçı uzatma imkanım varmı hani diyrm dipler az uzayınca ayda bir kırık aldıra aldıra hem cok kısalmaz hemde okadar para verdim ve saçları sarı ugruna berbat ettim bari birz rengide kullanıyım diye kestirmek istemiyorumdaa :KK43: yardım lütfeeeennn. İlerleyen zamanlarda sizce saçların akıbeti ne olur hafif kırık aldıra aldıra bu saçlar toplarmı yoksa bn artk hep böyle uçları cansız spürge gibi saçlamı gezicem :KK43:((((

Sarı saç dikkat çekicidir ama bedeli var işte: ) öncelikle her duşta saç maskesi kullanmani öneriyorum o görüntüyü baya azaltıyor. Ben gliss'in siyah olanini kullanmıştm seri olarak aldim sac kremi,şampuan, maske, yağ . Hala kullaniyorum memnunum. Ve saclarini sık sık yıkama hem rengi uzun sure kalır hem de saçın kendi yagı baya iyi geliyor:)

Bir sonraki boyamadan önce de saclarina zeytinyagi ile bakım yap ve tam durulama. Sadece 1 kez sampuanla ve durula.Tiksinç geliyor biliyorum fakat o sekilde saclar yipranmiyor. Hem de rengi daha guzel tutuyor.
Son olarak, duştan sonra saçlarını tarayinca o sari yerlere bir cimdik zeytinyagi surup o sekilde kurut. Yagli kalmiyor korkma.

Back
X