Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarım yeşerdi

ma vie mes regles

evli mutlu çocuklu:)
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2013
141
27
33
kızlar saçlarım dore sarı ama uçlarında yeşilljk var nasıl gecireblrm kuafor aciciyla yikama masasinda haledeblrm dedi evde var palette acicim hemen surup yikasam olurmu yardm edin ltfn

kızlar saçlarım dore sarı ama uçlarında yeşilljk var nasıl gecireblrm kuafor aciciyla yikama masasinda haledeblrm dedi evde var palette acicim hemen surup yikasam olurmu yardm edin ltfn
bence yakarsın daha cok onlarınkı cilagıbı bırsey
bekle kuaforun yapsın derım yanarsada sorumluluk onda olur keratın falan hallader en azından

Yeşilliği, ketchup yada domatesle gideren varmış, araştırın bir.

ben sacimdaki grilikleri acici ile aliyorum 1 corba kasigi orieli yikama sampuanina karistir yesil olan yerleri islat kopukle 5 dk kadar bekle yika

Merhaba Benim sacimda da grilesme ve yesillenme oldu turkiyede degilim burda orial bulunmuyor toz acici ile yapsak ayni islemi sonuc verir mi acaba ?

neden olmasin ben palette sac rengi acicisi icinden cikanlari orantili sekilde sampuana ekleyrek yaptim son uygulamalarimi

Merhaba. Oriel dediğiniz toz açıcı ve olsidasyon kremin karışımı mı? Yoksa sadece toz açıcı yada oksidasyon krem mi? Cok önemli umarım görürsünüz 🙏🏻

Back
X