- 27 Mayıs 2020
- 24
- 3
- 1
- 24
- Konu Sahibi berfinoyku
-
Bugün saçlarını dinlendir evde yağ varsa sur çörekotu hindistan cevizi filan farketmez .ayçiçek yağı hariç işteMerhaba kızlar saçlarımı küllü kumrala boyadım ve içine internette bulduğum bir tarifteki gibi 4-5 cm mavi boya kattım ve sonuç saçlarım yeşil oldu, bunu daha önce Yaşadınız mı yaşadıysanız nasıl çözdünüz lütfen yardım edin!
Şimdi sürdüm barcelino diye bir saç yağı karışımından sonrasında ne yapabilirimBugün saçlarını dinlendir evde yağ varsa sur çörekotu hindistan cevizi filan farketmez .ayçiçek yağı hariç işte
Bu gece bı karışımla sabahla .üzerinde en fazla su kadar saat tutun yazmıyorsa tabiŞimdi sürdüm barcelino diye bir saç yağı karışımından sonrasında ne yapabilirim
Sabahta karamel kumral al saçlarına ...onu kullan....maviboya saçı turuncudan arındırmak için kullanılır yanlış yapmışsın
Ben geçenlerde saçımı turuncudan platine döndürttum.saçlarım hep küllü kumralda turuncu kalıyordu bir de böyle deneyeyim dedim, daha önce hiç böyle bir şey yaşadınız mı sizce karamel kumral kapatır mı
önerebileceğin kapatıcılığı iyi bir boya var mıBen geçenlerde saçımı turuncudan platine döndürttum.
Diplerim kendi rengimdi....
Ve diplerime dokunmayın dediğim halde dokundular yeşil oldu .
Eve geldim birgün dinlendirdim .sonra büyüleyici kahve ve küllü kumrali karıştırıp boyadım.
Diplerimi...
Seninki kadar yoğun bı yeşil değildi bunlarla boyadım o yüzden.
Seninki yoğun olmuş karamel kumral boyarsan örter.arzu edersen iki kutu boya kullanacaksan sende iki rengi karistir
Anlamadim
Kapatıcılığı yüksek bir boya var mı önerebileceğin arkadaşlarım siyah dışında kapatmaz diyorlar ama kendi rengime dönemem siyah olursaBen geçenlerde saçımı turuncudan platine döndürttum.
Diplerim kendi rengimdi....
Ve diplerime dokunmayın dediğim halde dokundular yeşil oldu .
Eve geldim birgün dinlendirdim .sonra büyüleyici kahve ve küllü kumrali karıştırıp boyadım.
Diplerimi...
Seninki kadar yoğun bı yeşil değildi bunlarla boyadım o yüzden.
Seninki yoğun olmuş karamel kumral boyarsan örter.arzu edersen iki kutu boya kullanacaksan sende iki rengi karistir
Asla siyah yapma dinleme onlarıKapatıcılığı yüksek bir boya var mı önerebileceğin arkadaşlarım siyah dışında kapatmaz diyorlar ama kendi rengime dönemem siyah olursa
Palette ya da loreal önerir misinAsla siyah yapma dinleme onlarızigavusun bitkisel saç boyasını kullanabilirsin.
Garnier de yoğun renkler veriyor mesela .
Karamel içeren boya uygularsaniz turuncuya döner bir iki yıkamada 7.0 ve altın kumralı karıştırın 20 lik oksidanla 20 dk bekletin yıkayın yarı yarıya karışım yapın birazda saç kremi kata bilirsiniz. Mavi yeşil kırmızı bunları evde saçlarınızı evde boyarken karışım yapmayın bunlar yardımcı renkKapatıcılığı yüksek bir boya var mı önerebileceğin arkadaşlarım siyah dışında kapatmaz diyorlar ama kendi rengime dönemem siyah olursa
Altın kumrala boyayayım dedim ama bu defa da bir kısmı yeşil bir kısmı turuncu olursa diye korkuyorum. Belli yerlerinde daha yoğun yeşillik var kalanı küllü kumral gibi. Mor şampuan turunculuğu almak için kullanılmıyor muyduKaramel ve altın tonu içeren renkler de turunculuk yapar.. Onlardan da boyama
Ne önerirsiniz sizce ne yapabilirim bu saça, belli yerleri yeşil kalanı küllü açık kumralBen 20 yıldır kuaförüm altın kumralın turuncu yaptığını ilk defa sizden duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?