- 1 Ekim 2017
- 2.328
- 3.404
- 133
- Konu Sahibi berfinoyku
-
.Ben 20 yıldır kuaförüm altın kumralın turuncu yaptığını ilk defa sizden duydum
Hangi boyayı önerirsinizKaramel içeren boya uygularsaniz turuncuya döner bir iki yıkamada 7.0 ve altın kumralı karıştırın 20 lik oksidanla 20 dk bekletin yıkayın yarı yarıya karışım yapın birazda saç kremi kata bilirsiniz. Mavi yeşil kırmızı bunları evde saçlarınızı evde boyarken karışım yapmayın bunlar yardımcı renk
.Altın kumrala boyayayım dedim ama bu defa da bir kısmı yeşil bir kısmı turuncu olursa diye korkuyorum. Belli yerlerinde daha yoğun yeşillik var kalanı küllü kumral gibi. Mor şampuan turunculuğu almak için kullanılmıyor muydu
Loreal kolleston bi de palettenin doğal renk serisinden kullana bilirsinizHangi boyayı önerirsiniz
Kaç numara kapatır bunu sizce, bir de daha yeşil olan yerlere önce sürsem 10 dakika bekletip diğer yerleri boyasam daha mı iyi olurLoreal kolleston bi de palettenin doğal renk serisinden kullana bilirsiniz
İlk boyamanda geçti mi yoksa bir kaç kere boyadın mı.
Aynısını yaşamış biri olarak söylüyorum. Mor şampuan ve 7 ya da 8 numara boya kullan bence. Ben öyle yaptım
İlk boyamanda geçti mi yoksa bir kaç kere boyadın mı
Hangi markayı kullandınİlk boyamada geçti
Sadece altın kumral sürsem ne olur kiSaadece kumral surerseniz dahada yesile döner dediğim gibi 7.0 ve altın kumral ikisini yarı yarıya karışım yapın önce uçlara surun yıkamadan 10 dk önce diplere sürün çok bekletmeyin 25 dk yeterli
Bir deSaadece kumral surerseniz dahada yesile döner dediğim gibi 7.0 ve altın kumral ikisini yarı yarıya karışım yapın önce uçlara surun yıkamadan 10 dk önce diplere sürün çok bekletmeyin 25 dk yeterli
Boyaların içindeki oksidaz %20'lik ya ben %30luk kullansamSaadece kumral surerseniz dahada yesile döner dediğim gibi 7.0 ve altın kumral ikisini yarı yarıya karışım yapın önce uçlara surun yıkamadan 10 dk önce diplere sürün çok bekletmeyin 25 dk yeterli
Oksidan*Boyaların içindeki oksidaz %20'lik ya ben %30luk kullansam
Sizin saçınız da yeşillik olduğu için 30 luk oksidan kapatmas açıcı oranı yüksek olduğu için 20 lik tek şişeyi kullanınOksidan*
saç açıldıkça turunculaşır belki diye %30'luk demiştim sadece altın kumral kullansam sorun olur mu sizce yoksa ikisini karıştırsam daha mı verimli bir sonuç elde ederim?7.0 da altın kumral da koyu tonlar değil doğal kumral renk
Palette doğal renklerden kumral ve bal köpüğü olur mu?İkisini karıştırın
Bir de saçımda Hindistan cevizi yağı var üstüne boya sürsem olur mu yoksa yıkadıktan sonra mı sürmeliyimOlur cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?