- 18 Mayıs 2017
- 603
- 722
- 18
- Konu Sahibi Karmaprenses
-
Kızlar merhaba.
Şöyle söyleyim saçlarım dalgalı kalın telli ve çok kabarık hiç açık bırakamıyorum. Tesettürlü biriyim ama evin içinde hiç açamıyorum. Gece yakarken bile rahatsız olup bağlıyorum. Aşırı dökülüyo ne yapabilirim yardımcı olun. Kuaförde saç bakımı yaptırsam faydası olur mu yaptıran arkadaşlar var mı. Fiyat olarak çok yüksek mi?
Boyle karisimlari nduzenli olarak kullananlara hayranim.. cokmihityacim var ama kendimi biliyorum haftada bir bile yapmamSürekli toplarsan saçlar dökülür öncelikle saçlarına hava aldırmak ile ise başla.. kabarıklık için krem kullan, kullanıyorsan da şöyle bir yöntem daha söyleyebilirim; saçlarını yıkadktan sonra kremle havluya sar 15dk kadar beklet ve sonra durulama yap. Yarım çay bardağı bal ve bir yumurta sarısini bir kaba koy karıştır diplerine uygula 45 dk sonra yıka bu karışımı haftada 2veya 3 defa yapabilirsn
Keratin bakımı kabarmasını önler.. 2 ayda bi yapıyorum ben hem sağlıklı hem pırıl pırıl yumuşacık hem de kabarmıyo.. kurutursam düz kurutmazsam dalgalı haliyle kabarmadan kuruyo..isterseniz kendiniz alıp evde de yapabilirsiniz. Natura keratin kullanıyorum ben internette uygulama videoları da var.Kızlar merhaba.
Şöyle söyleyim saçlarım dalgalı kalın telli ve çok kabarık hiç açık bırakamıyorum. Tesettürlü biriyim ama evin içinde hiç açamıyorum. Gece yakarken bile rahatsız olup bağlıyorum. Aşırı dökülüyo ne yapabilirim yardımcı olun. Kuaförde saç bakımı yaptırsam faydası olur mu yaptıran arkadaşlar var mı. Fiyat olarak çok yüksek mi?
Denemediğim şampuan kalmadı vallahi. Loreal Parisin bş şampuanı ne kullanmıştım pembe siyahdı rengi ama işe yaramadı şu anda clear kullanıyorum. Ama sizin tavsiyelerinizi de denicem teşekkür ediyorum.Loreal professional, schwarzkopf bonacure, kerastase gibi saç markalarının serilerine bi göz atın isterseniz
O zaman kozmetik ürünlerine yönel canım, kolay gelsin ya da bir kuaföre git düzenli bakım yaptır..Boyle karisimlari nduzenli olarak kullananlara hayranim.. cokmihityacim var ama kendimi biliyorum haftada bir bile yapmam(
Denicem canım. Bende neden dökülüyor diyordum. Demekki sürekli toplu olduğundanmış.Sürekli toplarsan saçlar dökülür öncelikle saçlarına hava aldırmak ile ise başla.. kabarıklık için krem kullan, kullanıyorsan da şöyle bir yöntem daha söyleyebilirim; saçlarını yıkadktan sonra kremle havluya sar 15dk kadar beklet ve sonra durulama yap. Yarım çay bardağı bal ve bir yumurta sarısini bir kaba koy karıştır diplerine uygula 45 dk sonra yıka bu karışımı haftada 2veya 3 defa yapabilirsn
Argan yağından sonra durulama işlemi olmayacakmı direk kuru saçımı uygulayacağımoncelikle saclarinizin dokulme sebebi sac derinizin hic hava almamasi. surekli kasket takan erkeklerin de kafalari keldir mesela, ornek olarak.
sacinizi kestirin. haftada 2 kez sampuanliyin, argan yagi surup orun evde. boylece hem hava alir, hem masraf olmaz.
Toplamak nefes almasını engeller, yatmadan önce kıl fırça tarak ile saçlarını tararsan diplerini uyarmış olursun bir nevi masaj...Denicem canım. Bende neden dökülüyor diyordum. Demekki sürekli toplu olduğundanmış.
Denicem kesin. Eczaneden bulabilir miyim. Kapanmadan önce saçlarım böyle değildi. Yaptırmış gibi duruyordu. Ama kapanınca tanınmaz hale geldi. Eşim bile diyo saçlarına ne oldu diye oysa ki önceden severdi şimdi saçlarım açık olunca gülüyoKeratin bakımı kabarmasını önler.. 2 ayda bi yapıyorum ben hem sağlıklı hem pırıl pırıl yumuşacık hem de kabarmıyo.. kurutursam düz kurutmazsam dalgalı haliyle kabarmadan kuruyo..isterseniz kendiniz alıp evde de yapabilirsiniz. Natura keratin kullanıyorum ben internette uygulama videoları da var.
Bunun dışında sürekli toplu olduğu için dökülüyodur saçlarınız.. keratin yapamam derseniz duştan sonra argan yağı 2 paf elinize sıkıp dağıtın saçınıza o da kabarmasını engelliyo hem de bakım yapıyo
Nerden temin ettiniz. Şampuanın içine koysam olur mu.Ben düz saçlıyım ama bir dönem saçlarım cok kabardı. Çok kaliteli bir argan yağı aldım kullanıyorum. Tavsiye ederim. Bir de saçınızı sürekli toplamayın saç dipleriniz biraz hava alsın.
islak saca uygulayin, o zaten emiliyor. durulamiyorsunuz. guzel guzel de kokuyor.Argan yağından sonra durulama işlemi olmayacakmı direk kuru saçımı uygulayacağım
Çok teşekkür ediyorum ilginiz için. Ulaşabildiklerimi denicem.Ben watsonsdan aldım. Kullanımı duştan sonra nemli saçınıza dipten uçlara doğru süreceksiniz. Yağlı bir görüntü bırakmıyor içimiz rahat olsun. Bir de her duşta marka sampuandan sonra 1 kezde keratinle yıkıyorum onuda tavsiye ederim.
Ben Babe'nin argan yagini kullanıyorum. Aklinızda bulunsunÇok teşekkür ediyorum ilginiz için. Ulaşabildiklerimi denicem.
Eczaneden mi aktardan mı aldın canımBen Babe'nin argan yagini kullanıyorum. Aklinızda bulunsun
Watsons'dan aldim ben.Eczaneden mi aktardan mı aldın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?