Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saclarim

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Yaw kel teyze mi olayim soruyorum iate tavsiye aliyorum bazen bir sey birine fayda sagliyor
Teyze değilsin yahuuu önce bir bunu demekten vaZgeç. Ben 43 yaşındayım asla kendimi teyze görmem . Fresh makyaj saç rengi tonlaması giyim tarzıyla bambaşka bir insan oluveriyorsun

Gittim dolgu bile yaptırdım hey yavrum hey :KK53: bazen kocam 40 yaşinda oldun hala sacını pembe yapıyon teyzeliğini bil diyor ama :KK70:
Benimki de tam tersi, mayo giyme teyzeler giyer, onu yapma teyzeler yapar. Adam beni ilk tanıdığı günkü çıtır olarak görmek istiyor 14-15 sene sonra😂

Mayo hiç sevmem. Sporcu kıyafeti bence.saçların nasıl senin ? Uzunluk renk?
Çok tatlış mayolar mayokiniler var ama. yüzücü mayosu farklı bişey ki onu da severim ben. Ama yok illa o bikini giyilecek 😂

Kendi doğal renginde saçlarım, omuz hizasında. Niye ki?

Çok tatlış mayolar mayokiniler var ama. yüzücü mayosu farklı bişey ki onu da severim ben. Ama yok illa o bikini giyilecek 😂

Merak ettim yahu . Oğluma alacak değilim herhalde evli barklı kadını😅ha oğlumda yok o başka😂

Benim koca seçimi yanlış rizeli almayacaktım 🤣 bikini giyemiyom ühüüü 🥺 hoş bu sene kandırdım giy dedi ama alamadim daha 🤣

Emzirme döneminde kelleşen saçıma Bıttım sabunu kullandım ve 2.kullanımda saçlarımın dökülmesi neredeyse durdu. Bir de farmasinin sarımsaklı serisi var o da çok iyi geliyor

Back
X