- 29 Mayıs 2013
- 1.528
- 677
- 123
- Konu Sahibi birgaripyazar
-
aynı derde sahiptim bunu uyguladım gerçekten ben çok faydasını gördüm konu açmıştım onu bir oku istersen inşallah sana da iyi gelir tatlım http://www.kadinlarkulubu.com/forum...nan-saclar-kizlar-mutlaka-okuyunnnnnn.684965/ bu konuya bir bakArkadaslar saçlarım çok seyrek hele ön tarafı baya bi yani genelde soruyorlar saçının şu tarafı açık vs diye..Dökülme çokta olmasa var.Doktora gittim baktı evet dökülme var dedi şampuan yazdı .s tabi bi faydasını göremedim..Kullanıpta kesi saç çıkaran çözümler biliyor musunuz?Buarada bakım yaparım kuaförde yeni saçlar çıkıyor diyor ama ön açık kısmında hiçbir gelişme yok.Morelim bozuluyor..
kızlarrrrr kafayı yıcem cvpppp..fındık kabuğu ve küllü kumral nasıl olurrr yawwwwwbende demir eksikliği var o yüzden benimde önler seyrek hala çözüm bulamadım
ay bunu bende deniyim o zamanaynı derde sahiptim bunu uyguladım gerçekten ben çok faydasını gördüm konu açmıştım onu bir oku istersen inşallah sana da iyi gelir tatlım http://www.kadinlarkulubu.com/forum...nan-saclar-kizlar-mutlaka-okuyunnnnnn.684965/ bu konuya bir bak
doğal rengin ne canımkızlarrrrr kafayı yıcem cvpppp..fındık kabuğu ve küllü kumral nasıl olurrr yawwwww
dene bence etkili çünkü anneannem ve ben yaptık çok da memnunuz bir senede tamamen kendine geldi kırığım bile yok kuaför derdinden kurtuldumay bunu bende deniyim o zaman
bunun için ayrı konu açacaksınız. arkadaşın konusunu ihlal ediyorsunuz şu ankızlarrrrr kafayı yıcem cvpppp..fındık kabuğu ve küllü kumral nasıl olurrr yawwwww
ay ne güzel benim diplerden çıkıyo 1 cm den sonra dökülüyo hemen jilet bile vurdum yumurta sarıları zeytin yağları şampuana çam terebentin karıştırdım yok yok yok sıyırcam artıkdene bence etkili çünkü anneannem ve ben yaptık çok da memnunuz bir senede tamamen kendine geldi kırığım bile yok kuaför derdinden kurtuldumşaka bir yana baya da saçım oldu %25 -%50 arası arttı diyebilirim kahkül kestirmiş gibi kısa kısa bir sürü saçım oldu
kızlar bana cvp wernnnnnnnn..fındık kabuğu ve küllü kumral nasıl oluray ne güzel benim diplerden çıkıyo 1 cm den sonra dökülüyo hemen jilet bile vurdum yumurta sarıları zeytin yağları şampuana çam terebentin karıştırdım yok yok yok sıyırcam artık
bence küllü kumral sadece ikisini karıştırmakızlar bana cvp wernnnnnnnn..fındık kabuğu ve küllü kumral nasıl olur
uyarımı okuyormusunuz hanıemefendikızlar bana cvp wernnnnnnnn..fındık kabuğu ve küllü kumral nasıl olur
jilet değil de zeytin yağı kına yağlar herşeyi yaptım bende son çarem buydu iyi de geldi çok şüküray ne güzel benim diplerden çıkıyo 1 cm den sonra dökülüyo hemen jilet bile vurdum yumurta sarıları zeytin yağları şampuana çam terebentin karıştırdım yok yok yok sıyırcam artık
Kansızlık yok tahlil yaptırdım herşey normal ama..ben de o şekil yapıyorum ama pek kapanmıyor :)Kansizliktan olabilirmkan tahlili yaptirdiniz mi. Benim de sacimin sag on kisminda gul var ve biraz seyreklik var, sacimi sol taraftan ayirip oranin ustunu kapatiyorum cok havali duruyor.
Topladigim zamanlarda da bir sprey ve firca yardimiyla diger yerlerden sac getirip kapatiyorum ustunu
Çok teşekkürler deniycem :)aynı derde sahiptim bunu uyguladım gerçekten ben çok faydasını gördüm konu açmıştım onu bir oku istersen inşallah sana da iyi gelir tatlım http://www.kadinlarkulubu.com/forum...nan-saclar-kizlar-mutlaka-okuyunnnnnn.684965/ bu konuya bir bak
rica ederim ne demekÇok teşekkürler deniycem :)
tatlım bişe desem.ben fındık kabuğu ve küllü kumral yapıcam nasıl olrrica ederim ne demeksonuçlarınızı bekliyorum
boya mı yapacaksınız saçınızın kendisi ne renk?tatlım bişe desem.ben fındık kabuğu ve küllü kumral yapıcam nasıl olr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?