- Emoji Skoru
- 5.272
- Puanlar
- 248
- Konu Sahibi birgaripyazar
-
ewet canm boya yapacam saçım kumralboya mı yapacaksınız saçınızın kendisi ne renk?
kumralsanız zaten yakışır da bana ne soruyorsunuz ben orasını tam anlayamadımewet canm boya yapacam saçım kumral
fındık kabuğu ve küllü kumral karışımı yapsam kolestonun bırazdan boyuyacam ama cesaret edemıorm nasıl bı renk çıkarkumralsanız zaten yakışır da bana ne soruyorsunuz ben orasını tam anlayamadım
neden karışım yapıyorsunuz ki bence riskli bir durum istediğiniz rengi bulamadınız mıfındık kabuğu ve küllü kumral karışımı yapsam kolestonun bırazdan boyuyacam ama cesaret edemıorm nasıl bı renk çıkar
bulamadım cnm ya bılmıorm boyamasammı ..ben koyu fndık kabuğu ıstıormneden karışım yapıyorsunuz ki bence riskli bir durum istediğiniz rengi bulamadınız mı
kumralla karıştırırsanız koyulmaz aksine açılır biraz daha açık kahve ile fındığı karıştırsanız olabilirdi de küllü kumral saçma olmuş sanki birazbulamadım cnm ya bılmıorm boyamasammı ..ben koyu fndık kabuğu ıstıorm
turunculuğu önler diolar oyuzden karıstrmak ıstedımmkumralla karıştırırsanız koyulmaz aksine açılır biraz daha açık kahve ile fındığı karıştırsanız olabilirdi de küllü kumral saçma olmuş sanki biraz
bilemiyorum deneyin görün bakalım sonucu merak ettim doğrusuturunculuğu önler diolar oyuzden karıstrmak ıstedımm
iki boya karışımında saç dökülür mübilemiyorum deneyin görün bakalım sonucu merak ettim doğrusu
saç cinsinizi bilmiyorum ki o saçınıza bağlı benim saçım permaya dayanıklı mesela ama başkasının saçını döker o konu hakkında birşey diyemiyorum malesef canımiki boya karışımında saç dökülür mü
tşkrlersaç cinsinizi bilmiyorum ki o saçınıza bağlı benim saçım permaya dayanıklı mesela ama başkasının saçını döker o konu hakkında birşey diyemiyorum malesef canım
rica ederimtşkrler