Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

dance29

Dance is my life
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2015
20
2
Öncelikle merhaba herkese iyi akşamlar. Saçlarım çok kuru, dalgalı ve kalın telli ne yapabilirim? Daha Önce saçlarımı nemlendirmesi için zeytinyağı maskesi ve mayonez maskesi yaptım ama pek işe yaramadı. Arada düzleştirici kullanıyorum ama oda ayda bir. Daha önce bu kadar kabarık değildi nasıl böyle oldu anlamadım. Birde dışarıdaki nemi alınca saçlarım çok daha kötü bir durumda oluyor. Birçok ürün kullandım ama işe yaramadı. Denemediğim şey kalmadı . Lütfen yardımcı olabilirmisiniz..

gerçekleri pahalı bütcen ne kadar bilmiyorum ama pantene var argan yağı spreyi onu kullanabilirsin bide kuaförlerin kullandığı mavi fön suyu

Bende sabahtan beri kalınlastırmak ve yağlı yapısından kurtulmak icin bir seyler arıyorum :KK43:

Kalın saçlar daha iyi şekil alıyor bence kuru saçlarda aynı şekilde.Mesela ben topladıgımda hemen yapışır falan cok rahatsız oluyorum hergün yıkamak zroundayım yağdan da dolayı
Doğru söylüyosun ama hepsininde zorlukları var. mesela benimki şekil alıyo ama hemen bozuluyo ve kabarıyo bndede bu sorun varr

Ewet kizlar su kuru saclar nasil mucizevi bir sekilde nemlenir bilen acil yardim etsin :))

Doğru söylüyosun ama hepsininde zorlukları var. mesela benimki şekil alıyo ama hemen bozuluyo ve kabarıyo bndede bu sorun varr
Ne güzel iste dogal durur ben oyle cok severim ama maalesef sürekli elim saclarımda oluyor böyle de bi türlü sekil veremiyorum hele toplayınca hic yakısmaz yapısıyor sanki sinir oluyorum bence sadece bakım yapın inceltemeye falan calısmayın saglıklı olsun yeter bende kalınlastırmaya bakıyım :mad:

Seninki genetik heralde nasıl yapabilirim bir bilgin olursa banada ulasırsan sevinirim ya da bilen biri banada yardım etsin lütfen :KK1:

Ne güzel iste dogal durur ben oyle cok severim ama maalesef sürekli elim saclarımda oluyor böyle de bi türlü sekil veremiyorum hele toplayınca hic yakısmaz yapısıyor sanki sinir oluyorum bence sadece bakım yapın inceltemeye falan calısmayın saglıklı olsun yeter bende kalınlastırmaya bakıyım :mad:

Seninki genetik heralde nasıl yapabilirim bir bilgin olursa banada ulasırsan sevinirim ya da bilen biri banada yardım etsin lütfen :KK1:
Nasıl kalınlaştırıcağını bilmiyorum ama önceden yağlıydı saçlarım şimdi gittikçe nemini kaybetti ve matlaştı. Tel tel kabarmaya başladı çok çirkin bir görüntüsü oluyo

Nasıl kalınlaştırıcağını bilmiyorum ama önceden yağlıydı saçlarım şimdi gittikçe nemini kaybetti ve matlaştı. Tel tel kabarmaya başladı çok çirkin bir görüntüsü oluyo
Sadece bakım yapın bence haftalık olabilir.Daha cok canlı olması icin o da

Suan aklıma geldi.Annemin saclarıda kuru mayonez maskesinin iyi geldiğini söylemisti.Yağdan kurtulurum diye bir sitede zeytinyağı yazıyordu.Sacıma uygulayıp yarım saat beklettim.Sonuc olarak tabiki yağ derecesi arttı.

Suan aklıma geldi.Annemin saclarıda kuru mayonez maskesinin iyi geldiğini söylemisti.Yağdan kurtulurum diye bir sitede zeytinyağı yazıyordu.Sacıma uygulayıp yarım saat beklettim.Sonuc olarak tabiki yağ derecesi arttı.
zeytin yağı işe yaramıyo saçlarımda ama mayonezin birazda olsa faydasını gördüm

Nemlenmesini istiyorsanız;
Gliserin kullanın.

Öncelikle merhaba herkese iyi akşamlar. Saçlarım çok kuru, dalgalı ve kalın telli ne yapabilirim? Daha Önce saçlarımı nemlendirmesi için zeytinyağı maskesi ve mayonez maskesi yaptım ama pek işe yaramadı. Arada düzleştirici kullanıyorum ama oda ayda bir. Daha önce bu kadar kabarık değildi nasıl böyle oldu anlamadım. Birde dışarıdaki nemi alınca saçlarım çok daha kötü bir durumda oluyor. Birçok ürün kullandım ama işe yaramadı. Denemediğim şey kalmadı . Lütfen yardımcı olabilirmisiniz..
Saçınız nemini kaybetmiş, geri kazandırmalısınız. Dalgalı ve kıvırcık saçlar moleküler yapısından dolayı nemini çok çabuk kaybeder kurur. Bakım yapmayı bırakırsanız şu an bahsettiğiniz durumda olur. Saçlarınız ne kadar sağlıklı görünürse görünsün düzenli bakım yapmalısınız eğer dalgalıysa saçlarınız.
Öncelikle saçınızda kırık oluşmasına izin vermeyin, kırıklar daha da kurutur. Ara makas attırmayın ilk iki hafta süper görünse de sonrasında kabarmanın tek sebebi ara makas olabilir. Bunlar tamamsa bakıma geçelim. Saçınızı mümkün olduğu kadar az şampuanlayın, bitkisel şampuanlar veya doğal sabunlar kullanmayı tercih edin. Muhakkak her duşta saç kremi kullanın. Doa kozmetik'in keratin maskesi derdinize çare olabilir, bir deneyin. Ben haftada bir mutlaka uyguluyorum, tavsiye ederim. Lorealin mucizevi yağından kullanın, saç uçlarına her gün uygulayabilirsiniz. Banyodan sonra keratinli bir sıvı saç kremi uygulayın öyle tarayın. Mümkün olduğunca saçınızı kurutmayın, kurutmak zorundaysanız fön makinasının en düşük ve en soğuk ayarlarını kullanın ve yavaş yavaş kurutun. Bunları saç bakım rutini haline getirmelisiniz. Dalgalı ve kıvırcık saçların bakımı zordur, bakmazsak papaz oluruz :KK66:

Saçlarına şu karışımı uygula canım :
3yemekkaşığı hindistancevizi
1yumartanın sarısı
Yarım limonun suyu
Bu karışımı 1 saat saçlarında beklet sonra ılık su ile yıka
Saçlarına her yıkamada şampuandan sonra yumuşatıcı kullan.

X