Şampuan ve Saç Kremleri Saçlarım

bermuda

Shekh ma shieraki anni✨
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2013
1.122
2.275
208
Merhabalar :) Kafama takılan bir konuyu sizinle paylaşmak istiyorum ve yardımcı olacağınızı umuyorum. Benim saçlarım ince telli ve kırılmaya çok yatkın. İki hafta kadar önce saçlarımı omuz hizasından kestirdim kırıklardan dolayı ama ben uzun saç seviyorum. Yani sağlıklı uzasınlar istiyorum. Şu dönemde saçlarımı sık sık yıkamak zorundayım hemen hemen her gün ama fazla yıkamak yıpratıyor diye duydum. Her gün yıkanan saçlar için özel bi şampuan saç kremi ya da saç bakım losyonları var mı bildiğiniz. Saçlarımın kırılması fobi haline geldi çok kafama takıyorum. Kolay şekil alan saçlarım var dalgalı ama kuruttuğum zaman düz sayılır. Bunları saç tipimi az çok anlamanız için yazıyorum. Önerilerinizi bekliyorum uzun olduysa affola :)

Sanırım sac yapımız ayni. İnce telli, hafif dalgalı kuruttugumda düze yakin. Her gün de yıkarım neredeyse. Artik 2 günde bire düşürmeye çalışıyorum, her gün yıkandığında saçlar kuruyor ve buna alışınca yikamadiginda ikinci güne yaglanıyor. Ben de geçen sene omzuma kadar kestirmistim yıprandığı için ve bir yildir her yikamadan sonra sac serumu kullanıyorum, saçıma gerçekten iyi geldiğini dusunuyorum. Öyle her gün yıkamaya özel şampuan vs var mi bilmiyorum. Ama şampuanın eskisi kadar etkili olmadığını fark ettiğinde şampuanını değiştir derim.

Tek tavsiyem 2 gün arayla yıkanmanız ben hergün yıkanırım sac bonesi takarım birer gün arayla.
Marka veriliyormu bilmem ama kullandığım bi şampuan ve duş sonrası bakım kremi var. Bana cok iyi geldi 2 sene önce ensemde kesmiştim belime kadar olan sacımı cok yıprandılar diye şuan göğüs altıma kadar uzadılar gayette sağlıklı

Evet benim saçlarım da tarif ettiğiniz gibi :) hangi serumu kullanıyorsunuz acaba? Dediğim gibi saçlarımın kırılmasından çok korkuyorum çünkü baya ince telli çok çabuk kırılıuor

Öğrenebilir miyim acaba o kremi ve şampuanı :)

Evet benim saçlarım da tarif ettiğiniz gibi :) hangi serumu kullanıyorsunuz acaba? Dediğim gibi saçlarımın kırılmasından çok korkuyorum çünkü baya ince telli çok çabuk kırılıuor

Elseve, gliss ve urban care argan yağlı olanı kullandım şimdiye kadar. Üçünden de memnun kaldım. Saçlarımın yıprandığı o ilk aylarda urban care i kullandım 3 ayda toplandi saçlarım.

Öğrenebilir miyim acaba o kremi ve şampuanı :)

Schwarzkopf gliss sacbakımı sıvılaştırılmış keratin içerir
Serum deep_repaır canlılığını yitirmiş ve yıpranmış saclar için şampuan

Ve gene gliss in duş sonrası sac bakım spreyi

Umarım sende olumlu sonuclar görürsün

Ben de elseve ve gliss şampuan ve sac kremlerini dönüşümlü olarak kullanıyorum :) sadece ben sıvı sac kremi yerine sac serumu kullanıyorum :)

Olduğu gibi şampuanın üstünde ne gördüysem yazdım
Okuyunca alakasız gibi görünsede kullanınca alakalı belirtiler görceksin
O kadar kafama takılmıştı ki anlatamam. Sınava hazırlanırken çok banyo yapma şansım olmuyodu. Saçlarım yapı itibariyle yağlı değil ama derler ya hani saç kendi yağıyla beslensin diye aynen öyle oldu hem çok güzel uzadı hem dr sağlıklı. İşlem de yapmıyodum hem. Sonra sınav bitince normal tempoma döndüm fön düzleştirme falan filan derken o zamandan beri toparlanmadı uzasa bile uzayana kadar kırılıyodı. Şimdi spora başladım sık gidiyorum malum duş almak gerekiyor. E saçları da yeni kestirdim ondan bu telaşım :) çok teşekkür ederim ilk fırsatta alıcam :) bu arada boyalı saçlar için değil di mi bunlar? Saçlarımda boya yok çünkü

Yok boyalı saclar için değil

Saç serumu duştan sonra mı?

Evet evet duştan sonra bir iki damla saçına sürüyorsun özellikle uçlarına. Geçen sene saclarimi actirmistim belime kadar olan saçlarım yandı, omzuna kadar kestirdim ama hala yanıklar vardı, sertti. sac serumuyla bikac aya toparlandı. Artik hergun kullanıyorum saçlarım yumuşacık oluyor.

Yaaa çok sevindim saçlarınızın kırık durumu nasıl peki?

Benim saçımda açıcı var saç uçlarım çok inceldi ve kurudu, diptende doğal saçlarım çıkıyo ,haliyle saçımın şeklide bozuldu düzleştricide cabası ,derken bi karar aldım, düzleştiriciyi ve boya olaylarını bıraktım saçımıda tek bir şampuanla yıkamaya karar verdim, saçım omzumu çok az geçiyo boy olarak ve 2 haftadır böyle saçımın nefes aldığını hissediyorum saç diplerim oksijen alıyo sanki bi rahatlık var gerçekten saçım uzayıncada açıcıyla açdığım yerleri kestiricem doğal saçımın gelmesi zaman alıcak ama sonuca deyecektir ve saçımı doğal haliyle kurutuyorum fön makineside kullanmıyorum herkeze tavsiye ediyorum saçı kuru olanlar denesin

Bermuda at kuyruğu şampuanları var acaip hızlı uzatıyor saçları. Kendi markasının Saç maskesiyle birlikte kullanmanı tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…