Saç Kesim Şekilleri Saçlarıma hacim kazandırmak için?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

rihannaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
634
85
118
İstanbul
Kızlar hala çözemedim. Bazen düzleştirdiğimde saçım kafama yapışıyor, her saç teli ayrı bir tarafa bakıyor düzleşmiyor, bazen ise böyle hacimli oluyor, düzleştiriciyle üstünden geçtiğim zaman anında düzleşiyor, her saç telim dümdüz oluyor. Her zaman yaptığım şeyi yapıyorum aslında yıkıyorum, fön makinesiyle kurutuyorum düzleştiriyorum. Farklı olmasının nedeni ne? Her zaman hacimli durması için ne yapabilirim?

çok sık kazak giydiğin dönemlerde elektriğin saçlarını kabartıyordur belki :27:

Kızlar hala çözemedim. Bazen düzleştirdiğimde saçım kafama yapışıyor, her saç teli ayrı bir tarafa bakıyor düzleşmiyor, bazen ise böyle hacimli oluyor, düzleştiriciyle üstünden geçtiğim zaman anında düzleşiyor, her saç telim dümdüz oluyor. Her zaman yaptığım şeyi yapıyorum aslında yıkıyorum, fön makinesiyle kurutuyorum düzleştiriyorum. Farklı olmasının nedeni ne? Her zaman hacimli durması için ne yapabilirim?

Benimde bazen dalıpta sıcak suyla yıkadığımda öyle oluyor, saçını soguga yakın ılık suyla yıkarsan ve enseden kurutmaya baslarsan daha hacimli olur. Bide hep aynı yerden ayırma yada kuruttuktan sonra bir süre tepede fazla sıkmadan topla sonra düzleştir dipleri hacimli kalır :)

saçlarını kuruturken başını öne eğip tersten kurutursan saçlarını daha hacimli olur.

Back
X