- 12 Nisan 2015
- 82
- 15
merhaba arkadaşlar forumunuzu yıllardır takip ediyorum yağlı lekeli cildim saçlarımın rengi bakımı vs.. için sizlerden çok şey öğrendim ve üye olmaya karar verdim :)) saçlarımı ağustos sonundan beri platin sarıya boyatıyordum şubatta da buz sarıya çevirmeye karar verdim haliyle saçlarım çok çok yıprandı ama bakımlarımı eksik etmiyordum neyse sadede geleyim 1 nisanda yani doğumgünümden 2 gün önce dip boyaya gittim kuaförüm çok erken yapmasak daha iyi ama madem doğumgünün sen blirsin dikkatli olacağım dedi dip boyam da oryalle yapılıyor ve sonra cila atılıyordu gri cila dip boyam bitti saçım yıkandı ve saçlarım taranırken bir bardak ağzı çapında yuvarlak koca bir kısım koptu!! kökünden değil ama iki numara saç uzunluğunda o sinir stres ve moral bozukluğuyla ne yapacağımızı şaşırdık ikimizde hemen kazıyacaksın bu saçı başka türlü olmaz dedim nitekim kazıdı o da çok üzüldü kaç kere mesajlar attı zaten çok da kızamadım kuaförüme neyse uzattım biliyorum sonuçta saçımı 2 numara yapalı 10 gün oldu saçlarım normalde çabuk uzar ancak biraz daha hızlandırmak için çeşitli bakım ürünleri şampuanlar da aldım aylardır zaten urban care biotin serum kullanıyorum oldukça memnunum urban care den yine çayağacı yağlı şampuan kullanıyorum yağlı saçlarıma iyi geldi diyebilirim içine çam terebentin esansı da döktüm biraz saçlarımı kestirdiğim anda da gittim organix biotinli saç uzatıcı şampuan ve bugün de revox at kuyruğu şampuanı aldım uzamasına yardımcı olması için :)) deneyimlerimi sizlerle paylaşmak istiyorum ilk mesajım çok uzun oldu kusruma bakmayın :)) bu arada hızlı uzamasını istiyorsanız saç diplerinize elleriniz temizken sık sık masaj yapmanızı öneririm şimdilik benden bu kadar hepinize sevgiler :))