• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saçlarımı arkadaşı gibi kestirmem istedi

Bence normal görüp beğenmiş size yakışacağını düşünmüş olabilir ki onunla hiç alakası olmayadabilir. Bende iş arkadaşlarımda eşimin hiç sevmediği tarz şeyler görünce söylüyorum ya bak valla tarz oluyo falan diye. Mesela parfümünü beğendiğim arkadaşlarıma sorup aynısını eşime almışlığım var.

beğense arkadaşta çok hoş olmuş sen de denesene sana yakıştırdım demesi gerekmez mi
ben hiç kıskanç bir insan değilim ama bu konu mide bulandırdı

Ben de gıcık olurum buna cool taklidi yapsam mi diye bi düşündüm basta sonra vazgectim yalan yok :) eşiniz de bu kadar açık olsaymış keske bosluklari kendi kafanizdan tamamliosunuz ondan oluo.

Hayatinda hic küt sac gormemis gibi o kadini görünce aklina gelmesi abes. Yani muhtemelen kadini beğenmiş. Ama her beğeni illa cinsel anlam icermeyebilir. Gene de kişiliksiz gibi gozukecegi icin gozume gicik olurdum.

modeli beğenip istemiş belli ki. Yani böyle diyelim geçelim. Ayrıntılı düşününce inan ki işin içinden çıkamazsın. Eğer içine siniyorsa, beğeniyorsan kestir. Ama şunu söyleyeyim bir karşılığı olmalı bu işin. Mesela iç çamaşırı, Boxer, kas yapma gibi taleplerin olsun eşinden ilerde. 15 gün sonra filan.
Yaaa aşkitoommm şöyle baklava dilimleri istiyommm sen de yapsana...
hani şöyle siyah dar külotlardan giysen... şey bir yerde gördüm... reklamdı galiba ama ÇÇOOOOK FENAAA BİRŞEYYY... sana da çok yakışır de bakalım görsün ebesini.

O saç modeli sadece o kadına mi ait?
Kesifcisi o kadın mi ?

Belli ki güzelmis model .
adam da belki içinden demiştir ki
"Benim karıma bu model daha çok yakışır."

benim eşim de ergenken beyonce nin baby boy klibindeki gibi saçını yandan örsene gibi bir şey deme gafletinde bulunmuştu :D :D adam görmüş beğenmmiş ne yapayım yani. ben de beğendim yaptırdım bir iki kere. beğenmesem yaptırmazdım kliptekiyle idare et artık derdim ne yapayım.adamı beyonce den mi kıskanayım şimdi :D eşiniz sadece modeli beğenmiştir dert etmeyin.

Kafama takmam diyenlerin çoğu da takıyor gayet de böyle şeyleri önce onu söyleyeyim. Ne kadınlar gördüm ortamda aşırı rahatmış gibi davranıp, hatta başkalarının sevgilisinin, eşinin yanında kendini dünyanın en cool insanı gibi gösterip kendi ilişkisinde kıskançlıktan sürekli telefon kurcalayan. O nedenle öncelikle bu duruma bozulduğunuz için kendinizi kötü hissetmeyin, eğer örnek alınan saç bir şarkıcının vs olsa no problem ama iş arkadaşı diyorsunuz. Belli ki ya sadece saç modelini ya da komple kadını beğenmiş. Ama ben burada fazla tehlike sezmiyorum çünkü kadınla bir şey yaşama planı olsa size onun saç modelini önermezdi. Bence kadından bahsetmeyin, küt saç nereden aklına geldi vs diyin, tabi söylemez şu kadından gördüm diye ama en azından sizin saf olmadığınızı anlar.

Böyle bir şeyin konusunu tabiki açmayın . O kadını beğeniyor anlamına gelmez bence. Sadece kısa saçı beğenmiştir. Sizde de görmek istemiştir. Bunda bişey yok. Sakin olun. Sizi aldatsa niye sizin saçınızla ilgilensin. Kocanız sizi hoş görmek istiyor. Şunu giysen yakışır, böyle makyaj yapsan daha güzel olur, saçını şöyle yapma bence böyle yakışıyor vs. gibi tavsiyeler hoş bence. Benim eşim de yapar yani.

Esimin bir arkadasi saclarini gümüş griye boyatmisti bana sende yapsana demisti ama hicte arkadasina mi yanik bu diye dusunmemistim.

Eşinin instasında dolaşırken tesadüf olmuş gibi o kadının sayfasına gir ay nereye tıkladım yaa de sonra da aa bu model gibi mi diyordun sen hayatım de bakalım "he bundan işte" mi diyecek 🥴

A

Açıkcası ben arkadaşlarımla samimiyetimi anlatırım ama eşim anlatmaz. O yüzden bilmiyorum. Ama iş ortamında samimilerdir eşim mesafeli bir insan değil.
Sizin bunu büyütmenizin sebebi genel olarak güven sorunu yaşıyor olmanız, zira ortada büyütülcek bişey yok gibi duruyor. Eşiniz bişey anlatmaz ve kadınlara karşı mesafeli değildir. Sorun bu işte. Saç bahane .

Back
X