• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saçlarımı arkadaşı gibi kestirmem istedi

A
Peki o iş arkadaşıyla samimiyeti ne düzeyde? Belki de kadında görünce beğenmiştir. Kadını beğendiği için değil, saç modelini beğendiği için size söylemiştir. Biz de dışarda birinin üzerinde görüp beğendiğimiz bir şeyi eşimize alırız mesela. Bu o kişiyi beğendiğimiz için değil, üstünde gördüğümüz şeyi beğendiğimiz içindir. Ya da belli bir saç stilini, sakal stilini beğenir, eşimize de bunu söyleyebiliriz. Bunların hiç biri kötü bir niyet içermez.
Açıkcası ben arkadaşlarımla samimiyetimi anlatırım ama eşim anlatmaz. O yüzden bilmiyorum. Ama iş ortamında samimilerdir eşim mesafeli bir insan değil.

A

Açıkcası ben arkadaşlarımla samimiyetimi anlatırım ama eşim anlatmaz. O yüzden bilmiyorum. Ama iş ortamında samimilerdir eşim mesafeli bir insan değil.
Keşke eşinize “ canım geçen aylarda bir kadın geldi iş yerine. Saç modelini çok beğendim. Bence o model sana çok yakışır. Sen de saçlarını küt kestirsene” diyebilme alanı tanımış olsaydınız. O zaman böyle üzülmezdiniz. Evet biliyorum kıskançlık mizaç meselesi ama törpülenebilir. Eşinizin de sizin gibi birlikte vakit geçirdiği insanlarla yaşadığı şeyleri size anlatma hakkı olsaydı. Sizce de daha güzel olmaz mıydı?

Keşke eşinize “ canım geçen aylarda bir kadın geldi iş yerine. Saç modelini çok beğendim. Bence o model sana çok yakışır. Sen de saçlarını küt kestirsene” diyebilme alanı tanımış olsaydınız. O zaman böyle üzülmezdiniz. Evet biliyorum kıskançlık mizaç meselesi ama törpülenebilir. Eşinizin de sizin gibi birlikte vakit geçirdiği insanlarla yaşadığı şeyleri size anlatma hakkı olsaydı. Sizce de daha güzel olmaz mıydı?
Kendimi bu konuda yanlış ifade ettim sanırım. Eşim anlattığı zaman aa nasıl böyle konuşursun gbi Bi tavrım asla olmuyor. Daha önce benzeri bir şey yaşadığımızda arkadaşlarınla olan samimiyetini anlatamadığın için Bi anda fazla samimi görünce rahatsız oluyorum diye kendisine de ifade ettim. Mesela anlatsa bilirim yakın arkadaşı. Eşim genel olarak iş yeriyle ilgili konuşmayı sevmiyor. Bi anda fazlasını gördüğümde de o alanı ben vermiyorum.

Kendimi bu konuda yanlış ifade ettim sanırım. Eşim anlattığı zaman aa nasıl böyle konuşursun gbi Bi tavrım asla olmuyor. Daha önce benzeri bir şey yaşadığımızda arkadaşlarınla olan samimiyetini anlatamadığın için Bi anda fazla samimi görünce rahatsız oluyorum diye kendisine de ifade ettim. Mesela anlatsa bilirim yakın arkadaşı. Eşim genel olarak iş yeriyle ilgili konuşmayı sevmiyor. Bi anda fazlasını gördüğümde de o alanı ben vermiyorum.
Belki başka olaylara verdiğiniz tepkilerden dolayı anlatacağı şeylerden rahatsızlık duyacağınızı düşünüyordur.

Merhaba arkadaşlar, problemim tam olarak başlıktaki gibi. Eşim iki kez saçımı kısa kestirmemi önerdi. Aslında ne var bunda diyebilirsiniz ama instagramdan baktığımda iş yerine bir iki ay önce gelen kadın gibi kestirmemi tarif ettiğini anladım. Konum onunla mı aldatıyor konusu değil. Öyle bir şey olduğunu düşünmüyorum. Ama beni ona benzetmeye çalışıyorsa onu beğeniyor demektir diye düşünüyorm ve sürekli yan yana çalıştıkları için bu beni rahatsız ediyor. Eşime bunun konusunu açmalımıyım onuda bilmiyorum aklına sokmakta istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Aklında varsa aklında olanı sokmuş olmazsın.Erkeklerın bır kadına bir seyı yaptırması benım hiç kabul edecegım bişey deıl .Bazıları sarı sac takıntılı ,Bazıları siyah .Bız onların ıstedıgı gıbı olmak zorundamıyız?Ayrıca ben gıxlıce edınızın tlfnuna fln bakardım .Hıc ıyı seyler hıssetmedım

Aklında varsa aklında olanı sokmuş olmazsın.Erkeklerın bır kadına bir seyı yaptırması benım hiç kabul edecegım bişey deıl .Bazıları sarı sac takıntılı ,Bazıları siyah .Bız onların ıstedıgı gıbı olmak zorundamıyız?Ayrıca ben gıxlıce edınızın tlfnuna fln bakardım .Hıc ıyı seyler hıssetmedım
Söylediği öneri niteliğinde zaten ama ben de rahatsız oldum işte. Telefonu eşimin ortadadır. Aldatma söz konusu olduğunu düşünmüyorum ama beğeni varsa da samimi olmasını kaldıramam sonuçta.

Söylediği öneri niteliğinde zaten ama ben de rahatsız oldum işte. Telefonu eşimin ortadadır. Aldatma söz konusu olduğunu düşünmüyorum ama beğeni varsa da samimi olmasını kaldıramam sonuçta.
Kendi kestırsın o zaman aynı modelı .

sevgilim benim sacimi daha acik renk seviyor ve surekli soyluyor. hatta dedektor gibi platin sac dedektoru. bir yerde guzel bir platin sac gorunce bak bak bu iste bu cok guzel diye beni durtuyor. ama ben yapmiyorum dogal tonundan max 2 ton actiririm.

rahatsiz da olmuyorum o begenebilir ama ben begenmedigim surece yapmam yani. siz de istemiyorsaniz kestirmeyin kiskanilacak bir sey yok.

Merhaba arkadaşlar, problemim tam olarak başlıktaki gibi. Eşim iki kez saçımı kısa kestirmemi önerdi. Aslında ne var bunda diyebilirsiniz ama instagramdan baktığımda iş yerine bir iki ay önce gelen kadın gibi kestirmemi tarif ettiğini anladım. Konum onunla mı aldatıyor konusu değil. Öyle bir şey olduğunu düşünmüyorum. Ama beni ona benzetmeye çalışıyorsa onu beğeniyor demektir diye düşünüyorm ve sürekli yan yana çalıştıkları için bu beni rahatsız ediyor. Eşime bunun konusunu açmalımıyım onuda bilmiyorum aklına sokmakta istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Karşılık olarak sen de çevrenizden bir beyin saç veya sakalını söyle tepkisi ne olacak bakalım kestirmek istemiyorsan da kestirme bence benim eşim illa sarı saç, severim diyordu ben kızıl istiyordum gittim kızıl yaptım geldim her şeye karışıyorlar 🤣

Bu kıskançlıktan öte bir durum yalnız, resmen niyet okuması yapmışsınız. Bir de adam bir iş arkadaşında gördüğünü söylememiş, instagramda siz kadını görüp bu iki konu arasında kendinizce ilişki kurmuşsunuz. Kocanızın yerinde olsam ve bunu öğrensem sizden çok korkar ve uzaklaşırdım... Bence kocanızı değil de artık kendinizi sorgulayın; adam sadece saçı beğenmiş ve size de tavsiye etmiş.

Belki de eşiniz sadece size yakışacağını düşündü ?
Olamaz mı ?
Bence bu komplo teorisini esinizle paylasmayin ?
Aranız iyiyse yersiz yere gerilirsiniz gibime geliyor.

Bencede sac modelini begenmistir bazen degisiklik iyidir

Niye karışıyor ki saçınıza başınıza? Siz nasıl istiyorsanız öyle yapın saçlarınızı. Benim eşim de bir gün biz sokakta yürürken bir kız gördü arkadan saçları oval kesilmişti, "aa bak ne güzel sen de böyle kestirsene" dedi, mesela yani eşiniz illa ki iş yerindeki kadını beğendiği anlamına gelmiyor belki modeli görüp beğenmiş olabilir.

Ben seni anlıyorum eşinin üstüne gitme ama tetikte ol niye şimdiye kadar kut saçlı kiz görmedi mi?.

Kendimi sizin yerinize koydum. Çok kırılırdım ama şu şekilde..

Ben eşime, bana " hayatım, falanca bir kadın başladı iş yerinde. Saç modelini çok beğendim, sana da çok yakışır. Bak şu tarz bişey, ne dersin " diyebilecek alanı verdiğime inanıyorum. Bana bunu dese, zerre kıskanmam. Ki eşim 8 kişilik ofiste tek erkek. İlla ki bana moda, saç, makyaj, beslenme önerileriyle geliyor :)) Gelmemesi mümkün değil öyle bir ortamda.

Ama bana birşey demeden, beni birine benzetmeye çalıştığını hissetsem, düşünsem, o zaman çok kırılırım. Aklıma 50 tane soru gelir.

O sebeple bence siz herhangi bir tepki vermeden önce, eşinizin niyetinden emin olun. Eşinizi en iyi siz tanırsınız, bence anlarsınız.

Kendisi de o kadının kocası gibi kestirse gayet mantıklı bence. Double double takılırsınız.

Aklıma Gülben Ergen' ın Erhan Çelik' le evliyken kocasını Tolga Duğles ile... Adam aynı Erhan' a benziyordu. Garip olansa Tolga' nin karısı tıpkı Gülben idi...

Bu konuya sadece aklıma gelen olayı yaziyorum. Saçı beğenmiştir, begenmemistir bilemiyorum. Yorumsuz.

Back
X