• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saçlarımı arkadaşı gibi kestirmem istedi

Bence gereksiz kıskançlık yapıp kendinizi yıpratıyorsunuz. Ben eşinizi kötü niyetli bulmadım. Benim eşim de bana bu tip öneriler verir. Kendince yakışacağını düşündüğü, beğendiği şeyleri söyler. Birinde bir saç rengi görür sen de böyle boyatsana, birinde güzel bir elbise görür sen de böyle bi elbise alsana der. Bu tip dialoglar her zaman olmasa da ara ara oluyor aramızda. Gayet normal bir durum olduğunu düşünüyorum. Altında bir niyet aramak hiç aklıma gelmedi açıkcası.

Bende birinde guzel bisey gorsem esime yakisacagini dusunup sende yap derim. onu degil yaptigi seyi begendigim icin soylerim,esinizde sadece sacini begenmistir kendisini degil

Aklıma Gülben Ergen' ın Erhan Çelik' le evliyken kocasını Tolga Duğles ile... Adam aynı Erhan' a benziyordu. Garip olansa Tolga' nin karısı tıpkı Gülben idi...

Bu konuya sadece aklıma gelen olayı yaziyorum. Saçı beğenmiştir, begenmemistir bilemiyorum. Yorumsuz.
Aşkım o adamın eskiden beri Gülben takıntısı varmış galiba, karısı da ona benzemek için estetik falan olmuş diyorlar bilemedim.

Merhaba arkadaşlar, problemim tam olarak başlıktaki gibi. Eşim iki kez saçımı kısa kestirmemi önerdi. Aslında ne var bunda diyebilirsiniz ama instagramdan baktığımda iş yerine bir iki ay önce gelen kadın gibi kestirmemi tarif ettiğini anladım. Konum onunla mı aldatıyor konusu değil. Öyle bir şey olduğunu düşünmüyorum. Ama beni ona benzetmeye çalışıyorsa onu beğeniyor demektir diye düşünüyorm ve sürekli yan yana çalıştıkları için bu beni rahatsız ediyor. Eşime bunun konusunu açmalımıyım onuda bilmiyorum aklına sokmakta istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Beğenmiştir size de yakışacağını düşünmüştür abartmayın yaa böyle şeyleri :işsiz:

Eşim sarışın seviyor. Ben her rengi her modeli denediğim için eski fotolardan bunu yap falan diyor. Ama dışarıda şu kadının saç tonu güzelmiş der yada pantolon çok güzelmiş sana yakışır nereden aldı acaba falan der. Karı kıza bakma lan diye şakalaşırım ama kıskanç değilim hiç. O yüzden hep gerçekten yakışacağını düşündüğü için söylüyor derim. Sizinki de benzer bir durum bence.

Pes ki ne pes ya
Ne kadar çok fesat kadın var bu ülkede okudukça şaşırıyorum
Eşinin yanında çalıştığı için kadına takmışsın tutup incelemişsin bile
Kadın da kollarını açmış kocanı bekliyordu

Çok bilinmedik bir model de değilmiş. Ama demek ki eşinizin hoşuna gitmiş. Küt saç da hemen hemen her kadına yakışır. Belki de eşiniz size yakışacağını düşünmüştür. Hemen kalbinizi karartmayın.
Küt saç her kadına yakışmaz aksine
Küçük yüzlü güzel kadınlara olur
Zor bir saçtır
Herkese gitmez yani

Bir saç modeli istemesi üzerine oturup araştirip beni kime benzetmeye calisiyor diye kendinizi paralamadiniz umarim.

Ne alaka? Benim babam da işyerindeki bir kadın arkadaşından bir parfüm kokusu duymuş. O kokuyu çok beğendiği için kadına sormuş eşime alacağım da parfümünüzün adını söyler misiniz demiş. Kadın da söylemiş babam da gitti o parfümden anneme aldı. Bu şimdi kadını beğenmek mi oluyor?

Söylediği öneri niteliğinde zaten ama ben de rahatsız oldum işte. Telefonu eşimin ortadadır. Aldatma söz konusu olduğunu düşünmüyorum ama beğeni varsa da samimi olmasını kaldıramam sonuçta.
Bir de su var. Ben de birinin emsal gosterilip sacini soyle kestirsen denmesinden hoslanmam. Hele ki eşin is yerinden birini emsal gostermesinden. Sanirim beni boyle begenmiyor diye dusunurdum. Oysa insan her haliyle begenilmek ister. 24 saat bakimli olamayiz. Bizim gosterdigimiz bu hassasiyeti erkekler gostermiyor ama. Is yerinden birini emsal gosterip sacini soyle kestirsen desek onlarin tepkisi ne olurdu acaba? Hadi simdi diyelim ki gittin esin oyle istiyor diye o kadin gibi kestirdin. Sonra surekli esin nasil istiyorsa onun istedigi kaliba mi gireceksin? Bu cok sacma. Bence gurur kirici. Ben bir kaliba sokulmak istemem. Oldugum gibi sevilmek isterim. Esinin yaptigi bu durum insanda zamanla ozguvenin yok olmasini da saglar cunku.

Adam beğendiği modeli kadını tarif etmeden anlatmış siz kendi kendinize kadını bulup kıskanmışsınız. X kişi gibi kestir dese yine şu tepkinize bir anlam vereceğim. Beğenmiş modeli, size de yakışacağını düşünmüş. Böyle sonu bir yere varmayan kıskançlık krizleri ilişkinizi yıpratmaktan, sizi de strese sokmaktan başka bir işe yaramaz. Bu duygularınızla başa çıkmakta zorlanıyorsanız destek almanızı öneririm.

Merhaba arkadaşlar, problemim tam olarak başlıktaki gibi. Eşim iki kez saçımı kısa kestirmemi önerdi. Aslında ne var bunda diyebilirsiniz ama instagramdan baktığımda iş yerine bir iki ay önce gelen kadın gibi kestirmemi tarif ettiğini anladım. Konum onunla mı aldatıyor konusu değil. Öyle bir şey olduğunu düşünmüyorum. Ama beni ona benzetmeye çalışıyorsa onu beğeniyor demektir diye düşünüyorm ve sürekli yan yana çalıştıkları için bu beni rahatsız ediyor. Eşime bunun konusunu açmalımıyım onuda bilmiyorum aklına sokmakta istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Saç kesimini beğenmiş ne alaka şimdi bu şüpheniz çok yersiz

erkeklerin beyni bu kadar ayrintici calismaz. adam kut kestir demistir, siz de esinizin is arkadaslrini stalkladiginiz icin yakistirmissiniz adamin dunyadan haberinin oldugunu sanmiyorum.

Back
X