Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarımı kazıtmayı düşünüyorum. Var mı yapan ?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

victoryvivi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2018
5.935
7.244
148
45
herkese selam
2 sene evveline kadar dısarda bile herkesin özendiği saçlarım vardı.
Kendiliğinden fönlü gibiydi her gören bayılırdı
Uzunlugu belime yakındı inanılmaz gür ve canlı idi.
Ne olduğunu anlamadığım şekilde son iki senedir saçlarım inanılmaz döküldü, inceldi güzelliği Yok oldu. Hala da avuç avuç dökülüyor.
Tüm tahlillerim temiz
Dermatologa da gittim sonuc alamadım
Tüm bakım ürünlerini kürleri vs denedim
Ama elde var sıfır
Suan tüp bebek sürecindeyim yoksa prp ve mezo deneyecektim ancak olmadı.
Sizlerin içinde sacını kazıtan var Mİ

Ya da tanıdık çevrede ?

Fayda sağlar mi bir süre kazıtıp peruk kullanmayı düşünüyorum

Tanıdık biri var güçlensin diye kazıtmış geçen sene iyi gelmiş 3-5 ay çok kısa olur bilemedim yani ben cesaret edemem sanırım.

Ben de edemiyorum ancak sürekli dökülmesinden de bıktım
Çare arama durumundayım :KK43:
Zor olabilir , konuşunca belki kolaydır ama icraat zor gelebilir ... tahlillerde bir sıkıntı çıkmadıysa belki bitkisel birşeyler deneyebilirsiniz , sarımsaklı kürler var sanırım

Evet düşündüm
Bir yakınım yaptı daha evvel gürleşti ama o da birkaç yıl idare etti
Daha cok örnek görmek istedim açıkcası

Ben bir kaç kere kazıtmayı düşündüm ama saçlarımla ilgili bir problemden değil tamamen tarz değişikligiydi, 3 numara gibi. Ama pişman olmanızı istemem, çevremde yaptıran yok, hiç kuaförde keratin bakımı vs tarzı bir bakım yaptırdınız mı? Yararlı olabilecek her türlü şeyden sonra kazıtma işlemini yaptırın derim ben.

Yakın bir arkadaşım kazitti ama saçları aradan 2 yıl geçmesine rağmen hala çok kısa. Biraz sacin uzaması ile de alakali diye düşünüyorum
Kısa olmasını sorun etmem de fayda gördü mü
Daha gür çıktı Mİ sacları

Kazıtıp bakım yapsam acaba faydası olur mu ki

Zor olabilir , konuşunca belki kolaydır ama icraat zor gelebilir ... tahlillerde bir sıkıntı çıkmadıysa belki bitkisel birşeyler deneyebilirsiniz , sarımsaklı kürler var sanırım
Denemediğim kür kalmadı
2 senedir uğraşıyorum
Kıs mevsiminde azalıyor dökülme ancak yazın resmen coşuyor
Deniz güneşe de maruz kalmıyorum aslında

Bir arkadaşım kazıttı kışın, gür ve kıvırcık saçları yıpranmış ve dökülmüş ondan kurttum demişti. En son yaz başı gördüm hem bayağı çıkmıştı hem de durumu daha iyi demişti.

Ben bir kaç kere kazıtmayı düşündüm ama saçlarımla ilgili bir problemden değil tamamen tarz değişikligiydi, 3 numara gibi. Ama pişman olmanızı istemem, çevremde yaptıran yok, hiç kuaförde keratin bakımı vs tarzı bir bakım yaptırdınız mı? Yararlı olabilecek her türlü şeyden sonra kazıtma işlemini yaptırın derim ben.
Yaptırdım bakım
Keratin saç botoksu
Market şampuanı da kullanmıyorum
Dermatolojik ürünler alıyorum hep ama durmuyor durmuyor

Bir arkadaşım kazıttı kışın, gür ve kıvırcık saçları yıpranmış ve dökülmüş ondan kurttum demişti. En son yaz başı gördüm hem bayağı çıkmıştı hem de durumu daha iyi demişti.
Peruk mu kullandı o dönemde
Bakım vs yaptı Mİ acaba kazıtınca?

Denemediğim kür kalmadı
2 senedir uğraşıyorum
Kıs mevsiminde azalıyor dökülme ancak yazın resmen coşuyor
Deniz güneşe de maruz kalmıyorum aslında
Kazıtmak değilde baya bir kısaltmayı denediniz mi ? Benim saçlarım da çok uzun , Arada kısaltınca dökülmeler azalıyor , çünkü saç uzun olunca ister istemez ağırlık yapıyor aşağıya doğru ve zamanla kökler güçsüzleşiyor , yani ben bir sağlık sorunu olmadıkça kıyamam sanki saçlarıma , sizde kıymayın derim

Peruk mu kullandı o dönemde
Bakım vs yaptı Mİ acaba kazıtınca?
Oğlumun sınıfından bir veliydi, çocukları almaya gidince görüyordum, o dönem hep bere filan kullandı, çalışmadığı için sorun olmadı. Cesaretim olsa ben de şöyle kısacık kestireceğim ama o sabır bende yok.

Back
X