- 18 Şubat 2013
- 705
- 8
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bugün saçlarımı kestirdim, bildiğiniz makas izi oldu. uzamasını bekleyeyim toparlanır mı yoksa gidip jiletle üstünden mi geçtireyim bilemedim. zaten boyu da acayip kısaldı(
postişlerim var bir de, aynaya baktıkça moralim bozuluyor diye onları taktımda oturuyorum...![]()
Cessair kaç yaşındasın sen ?? Alışamadın mı hala, biz kadınlar bu saçı kestirince illa bi üzülüyoruz
ama ben saçımı kestirince bi hafta kimseye gözükmem, saçımı toplarım felan
Bi hafta sonra bir de yıkayınca saçım ve kesimi kendini gösterir, güzel olur
ayrıca ben makas izini çok severim saçımda :)
uçlarını dağıttırmam
ama bi haftada geçiyor makas izi
yani bence dokunma tabiki de kalsın öyle
birkaç kez yıkadın mı boyunu da kesimini de seversin
makas izi nasıl oluyor kızlar bende kestircem saçımı bu hafta uçlarından genelde hep kendim keserim şimdi mrk ettm bunu duyunca
canım böyle katlarda küt küt duruyor uçlaryani her kat ayrı ayrı küt oluyor benim gözüm alışamadı daha. daha önce jiletle kestiriyorsan deneme derim.
bende makas izini çok severim sağlıklı bir saç gibi geliyor bana hepsi aynı hizada :) Ama o bir süre sonra kayboluyor zaten .
canım benim sorun şu ki katlı kestirdim. yani her katta bu iz var. tek boy kestirsem sorun etmem ama bu katlar hiç düzelmeyecek gibi geliyor :/
yok canım inan bir süre sonra toparlar o sıkma canını
benim saçlarım da pırasa gibi. maşa yaptırırım o kadar spreye anca iki saat dalgalı kalır. sonra yine aynı yoluk saç. ince telli olduğu için bir de öyle tutam tutam değil. hani kiminin olur ya toplarsın elinden taşar falan... ne güzel...
neyse hayal baloncuğunu patlatıp gerçeklere dönecek olursak makas izi işte böyle bir şey :)
nerdeeee :) senin saçlar ne alemde :)gür mü peki saçın izmirli hatun ? :)
Üzülme canım düzelir. Benimde saçım pırasa gibidir maşa tutmaz şekil almaz dümdüz dolanırım ortalarda.
3 Yıldır makas bile değdirmediğim sacımı kestirdim ve oda ne :83: her katta makas izi var ama öyle böyle değil ben daha güzel keserdim aralardada jiletle geçmişti oysa.
O günden beri genelde toplarım sacımı ama suan düzeldi bütünleşti sanki saçım![]()
2 Hafta oldu kestireli biraz bekle derim uzadıkça düzelir.
elleme sakıınn. makas izi çok moda son dönemlerde. biz arkadaşımla kuaföre tembihlemiştik makas izi olsun diye.hem daha sağlıklı ve gür duruyor saç o şekilde.
nerdeeee :) senin saçlar ne alemde :)
sprey delisi yapıcam bu saçları, dayıcam kırık fönü, dayıcam maşayı. böyle düzken lamia vardı ya hani bir dizide, saçını besleme model kesmişler, ona benziyorum((
önünü de kısa kesmiş zaten onları da dolar dolar spreylerim. gelip gidip aynaya bakıyorum,ilk gün travması bu.