saçlarımı kestirdim, makas izinden geçilmiyor

boya azizliğine uğradı saçlarım yea
yıpranmış dökülmüş bi haldeler :(
ama bikaç seneye toparlayacaklar inşallah :1: sabırlı insanımdır

sen de amma taktın yahu
git yıka bol bol saçlarını,uzadıkça seveceksin
maşaya ver kendini, yemeğe vermenden yegdir :1:
ya da hadi çıkalım balkona, çay + çekirdek ' e verelim kendimizi
anca çıkar bu stres :)

bakmayıvereyim aynaya :) bak vallahi çekirdek dedin aklıma geldi, evde var allahtan.
anlat bacım çıt çıt çıt :)))

bakmayıvereyim aynaya :) bak vallahi çekirdek dedin aklıma geldi, evde var allahtan.
anlat bacım çıt çıt çıt :)))

çekirdek almıştık bir ara biz de, arabada bıraktım
eve çıkarsam o paket bir günde bitecek eminim :)
lisede bir arkadaşıma 'çekirdek çitlemek gibi bişey seninle muhabbet etmek' demştim
ne laf etmişim be :) çocugu severdim de laf ucuz gitti sanki
neyse bir sevgilim olursa ona söyleyeyim ama bu sözü daha önce birine söylediğimi çaktırmayayım :27:

ufff benımde sacımın sol tarafında makas izi kalıyor sag cok güzel varmı böyle dengesizlik nefret ediyorum makas izinden

Canım merhaba...
Aynı sorunu geçen ay ben yaşadım, bilirim ne demek olduğunu...
Ölümdür ölüm! Bir de beceriksiz bir kuaföre gittiysen.
Ama uzayınca geçiyor o makas izleri, bir de makasla kestirdiğin için öyle.
Jiletle kestirseydin belli olmuyor o kadar.
Ben jiletle istediğim halde, kuaför ''senin saçların seyrek, jilet daha da seyrekleştirir'' diyerek makas attı saçıma.
Sonuç: hüsran....
Ama uzamasını beklemekten başka çare yok...
Tekrar gidip jiletle kestirirsen daha pişman olursun inan...
En iyisi uzamasını beklemek..
O zamana kadar topla ya da dışarı çıkma :)
Ben o dönemi çok zor atlattım iyi bilirim...
Geçiyor kısa zaman sonra...
Uzadıktan sonra da iyi bir kuaföre gidip, güzel bir şekil verdirirsin, sorun da ortadan kalkmış olur :)

benimde başıma gelmişti bir kez, uzamasını bekledim ve ozamana kadar sürekli topladım yapcak başka bişi yoktu

makas izini sevenlerdenim ben de, hatta makas izi istiyorum yapamıyor benim kuaför :1:
o usturalı taraklarla kesildiğinde yoluk yoluk kötü bir görüntü oluyor bence, hiç yaklaştırmıyorum onları saçıma.

geçici çözüm olarak postişleri taktım maşa yaptım belli olmuyorlar bol spreyle öyle çıkıyorum dışarı :( yoksa bildiğin öyle kısalttı ve küt oldu ki.. bana yakışmıyor kızlar küt küt olunca. gerçekten kötü oldu yani.

birkaç aya düzelir diye bekleyeceğim başka çözüm yok :)
kestirsem kuş gibi kalacağım artık iyice :)

en son kestirdiğimde benim de makas izlerim vardı uzadı geçti çok şükür
ama ben kadına makasla değil usturayla kesin demiştim.yine makasla kesmişti.of of kuaför yönünden çok dertliyim.:27:

en son kestirdiğimde benim de makas izlerim vardı uzadı geçti çok şükür
ama ben kadına makasla değil usturayla kesin demiştim.yine makasla kesmişti.of of kuaför yönünden çok dertliyim.:27:

zaten ben kapıdan girdiğim gibi belirtiyorum şöyle istiyorum diye. ( isteğim de hep kırıklarını alın katları toplayın oluyor )

hemen kuaför klasik konuşmasını yapıyor,

" aaa öyle olmaz ama canım, bak saçların çok yıpranmış, sana şöyle bir kesim çok gider, hımmmm uçlara bir şeyler mi atsak, yada komple yeni modele yeni renk ? "

kime denk geldiysem böyle arkadaş. sanki dünyayı kurtaracak benim saçımı kırpınca. şu semtte denemediğim kuaför kalmadı. birbirlerini mi örnek alıyorlar nedir...:9:

Back
X