- 13 Aralık 2015
- 482
- 430
- 103
- 35
- Konu Sahibi rrrapunzelll
-
Benim de uzun. Kuaför alttan 3 ayda 1 alır, temizler.
Nasıl oturuyorsunuz, klozete filan değmiyor mu popodaysa ?
:) ya düşünürken neden kestiremiyorum saçlarımı diye belki psikolojik biseydir dedim bilen vardırTamam da biz ne yapabiliriz bu durumda? Bunun neresi dert? Toplanin kk sac kesmeye gidiyoruz
Topluyorsun tepede veya önüne atıyorsun
Genelde topluyorum o yuzden değmiyorBenim de uzun. Kuaför alttan 3 ayda 1 alır, temizler.
Nasıl oturuyorsunuz, klozete filan değmiyor mu popodaysa ?
Hiç yıpranmış durmuyor zaten uçlarından azıcık alıyoruz ama oda 3 cm genelde 6 ayda bir:) yani saçlarıma bakmaya fırsatta bulamiyorum ama gayet sağlıklı duruyor3 yil kesilmeyen saç cok yipranmiş durmuyor mi yahu? Benim saclarim belimde ama 3 ayda bir uclarindan azcik aldiririm.
Bari biraz kisaltin bu sekilde.
Evet bazen köylü kızı gibi bu boyle diyenlerde oluyor sağolsunlar:) belkide öyle görünüyor ben anlamıyorumdurÇok uzun saç modern gelmiyor bana ama bu birtercih meselesi seviyorsanız kalsın belki kısa daha çok yakışır .
Evet bazen köylü kızı gibi bu boyle diyenlerde oluyor sağolsunlar:) belkide öyle görünüyor ben anlamıyorumdur
ben bu denli bi değişikliği düşünemiyorum bile yani omzunda falan kestirdigimi dusununce içime fenalık geliyorBen de yıllardır uzun saç kullanıyorum ama belime kadar uzatıyorum. Çünkü belden uzun olunca yanlışlıkla üzerine oturuyorum sinir oluyorum
Yıllar önce bir anlık çılgınlıkla saçımı kısacık kestirdim ve o kadar yakışmadı kiiiiiSonra hep uzun kullandım ama sıkıldım artık.
Yaz geldiği için saçımı kısa kestirmeye karar verdim. Kararı vereli 3 ay kadar oluyor sanırımSaçlarımı kısaymış gibi elimle omuz hizama çekip provalar yapıyorum Yakıştığına karar verdim umarım bir gün kuaföre de giderim kararımı uygulamak için
Ay hala anlamıyorum nasıl bir cesaretle gidip saçımı 5cm kalacak şekilde kestirdim ya. İnsan bi düşünüür.
Kusura bakmayın bende öyle hissediyorum .Ama kimseye saygısızlık etmem ,söyleyemem.Evet bazen köylü kızı gibi bu boyle diyenlerde oluyor sağolsunlar:) belkide öyle görünüyor ben anlamıyorumdur
Yani bazende çok beğeniyorlar bu saçı nasıl uzattın nasıl böyle sağlıklı duruyor ama kizim kestirme diyen teyzeler bile oluyorYaa hiç de köylü kızı değil gayet dalga dalga duruyor aslan yelesi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?