Saç Rengi ve Saç Boyama Saclarımı mahvettim sac açma hakkında yardım lütfen!!!!

sessizkal

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2016
174
78
18
34
Arkadaslar saçlarım ombreliydi üst kısmını boyattığımı unutmuşum doğal saçlarım diye hatırladım ve bi an bi delilikle saclarimi boyamak istedim veee saclarım mahvoldu ilk resim boyamadan önceki hali digerleride mahvolmus hali sorum simdi ben bu saçı nadıl düzelticem ucları açık diplerim açık ortası kpyu renk oldu ayrica turuncumsu oldu napayım koyu renkli yerlere açıcı uygulayıp tamamını tekrar küllü bi renge mi boyamalıyım
20170218_205744.webp
20170218_203158.webp
20170218_203256.webp
20170218_203405.webp
Eki Görüntüle 1955897

Canım bende çok yaşadım bu durumu. Küllüye boyatırsan özellikle şuan saçın turuncu gibiyse küllü renk yeşil yapar saçını. Saçının ortalarınıda yıpratma açıp bence diplerini koyu yap uçlar açık kalsın uzadıkça kesersin :) Renk hoş olmuş harcama bu rengi :)

Canım bende çok yaşadım bu durumu. Küllüye boyatırsan özellikle şuan saçın turuncu gibiyse küllü renk yeşil yapar saçını. Saçının ortalarınıda yıpratma açıp bence diplerini koyu yap uçlar açık kalsın uzadıkça kesersin :) Renk hoş olmuş harcama bu rengi :)
açılmaz diyosunuz yani :( saçlarım koyuydu zaten açık olsun istemiştim tekrar koyuya boyatırsamda boşuna saçlarım yıpranmıs olucak

açılmaz diyosunuz yani :KK43: saçlarım koyuydu zaten açık olsun istemiştim tekrar koyuya boyatırsamda boşuna saçlarım yıpranmıs olucak
Hayır açılırda renk düzensiz olur. İstediğiniz renk tam olarak neydi? Birde benim orda belirtmek istediğim saçı koyuya boyatıp kendi haline bıraktıktan sonra kendine gelmesini bekleyip açtırıp boyatmaktı.

Hayır açılırda renk düzensiz olur. İstediğiniz renk tam olarak neydi? Birde benim orda belirtmek istediğim saçı koyuya boyatıp kendi haline bıraktıktan sonra kendine gelmesini bekleyip açtırıp boyatmaktı.
images-3.webp images-2.webp images-1.webp aklım allak bullak oldu kusura bakmayın tam anlayamamışim yazdıgınızı eşim görmesin diye evin içinde sardım sarmaladım başımı tülbentle şuan cok kötü oldu

Kuaför size daha yardımcı olur ama istediğiniz 1. renk dışında diğerlerine bu saç rengiyle ulaşmanız uzun ve yıpratıcı olur. saçınızı küllüye boyatsanız bile o akar ve eski halinden daha kötü bir hale döner. saçtaki bakırlığın gitmesi çok sık tekrarlı boyama sonucu gider ancak. maalesef ki :( O kadar kötü bir renk olmamış eşiniz o açıklığı koyuluğu farkederse ne ala erkeklerde o detaylı gözden yok bence siz rahat olun.

Bal rengi ve siyahsa farkedilebilir içiniz rahat etmeyecekse ortayı açın normal boyaya az küllü katarak boyayın belki yardımcı olur :110: Tamamı küllü yapmayın ama sakın ha.

Kuaför size daha yardımcı olur ama istediğiniz 1. renk dışında diğerlerine bu saç rengiyle ulaşmanız uzun ve yıpratıcı olur. saçınızı küllüye boyatsanız bile o akar ve eski halinden daha kötü bir hale döner. saçtaki bakırlığın gitmesi çok sık tekrarlı boyama sonucu gider ancak. maalesef ki :KK43: O kadar kötü bir renk olmamış eşiniz o açıklığı koyuluğu farkederse ne ala erkeklerde o detaylı gözden yok bence siz rahat olun.
:D benim ki fark eder dikkatki kocaaa farketmefiği zamanlarda kavga çıkartırdım artık cok dikkatli:D :olamaz: kuaföre gitmek istemiyorum saclarımı mahvediyolar kuaförler sayesinde bu kızıllık bela oldu acık kumrsl diye gittim bal rengi yaptilar o boya akti papatya sarı ombre icin gittim oda turuncu oldu bosuna para veriyorum buradi küçük yer cok kuaför yok 2,tane basarili yer var oda 200 tl istedi gidemem beni aşar o ücret

:KK70: benim ki fark eder dikkatki kocaaa farketmefiği zamanlarda kavga çıkartırdım artık cok dikkatli:KK70: :olamaz: kuaföre gitmek istemiyorum saclarımı mahvediyolar kuaförler sayesinde bu kızıllık bela oldu acık kumrsl diye gittim bal rengi yaptilar o boya akti papatya sarı ombre icin gittim oda turuncu oldu bosuna para veriyorum buradi küçük yer cok kuaför yok 2,tane basarili yer var oda 200 tl istedi gidemem beni aşar o ücret
Haklısın sende canım. Aklıma başka bir şey gelmedi valla kusura bakma :(

Bal rengi ve siyahsa farkedilebilir içiniz rahat etmeyecekse ortayı açın normal boyaya az küllü katarak boyayın belki yardımcı olur :110: Tamamı küllü yapmayın ama sakın ha.
Bu 1,rengi elde etmek için hangi renk boyalar almalıyım 4 kutu boya gigiyo saçima 1 paket küllü digerlerini normal alıp mı karıstırmalıyım vede hangi ton jac numara alayım

Canım senin için biraz araştırdım da beğendiğin renkde dorelik var zaten, saçı oryalle açıp 8 numaraya boyatabilrsin sanki. çok doreli olur dersen 4 kutu için bir veya yarım yeterli bence küllü için .Bana güvenme ama kendin bak beğen senin saçın bu :)

Canım senin için biraz araştırdım da beğendiğin renkde dorelik var zaten, saçı oryalle açıp 8 numaraya boyatabilrsin sanki. çok doreli olur dersen 4 kutu için bir veya yarım yeterli bence küllü için .Bana güvenme ama kendin bak beğen senin saçın bu :)
Saol kuzum hemen arastiriyorum bende valla saatlerdir bunlari okuyorum.8 numaraya bi bakayım cok saol

Kuafore danışın bence ıkı kere yaşadım ıstedıgım renge ulaşım derken mafoldu saclarım bırınde kullu rengı evde kendım boyam@ya calştım yeşerdı ıgrenc renk oldu ıkıncısı ıkı kere acıcı uyguladım koptu...guzelım saclarınızı araya vermeyın aman aman dıkkat

1,kez daha yıkadım gözüm biraz daha alıstı
20170219_000309.webp
pazartesi günü koyu yerleri açıp tekrar boyucam inşallah

Ve 1 paket koleston açık küllü kumral 2,adette garnier kumral aldım sizce olur mu değiştirip farklı bi renk mi almalıyım istedigim renk aşağidaki gibi
img1487519957652.webp
images-3.webp

Boyadınız mı acaba saçlarinizi sonuç nasil oldu ? Bende paylaştiginiz resim tonlarinda istiyorum saçimi.aslinda şuanki rengi yakin ama dip boyalarindan dolayi kat kat ton renkleri oluştu.nasıl kapatcam bilmiyorum

Back
X