Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
evet kızlar evleniyorum diye 2 ay önce saçlarımı sarıya boyattım ama saçım çok yıprandı ve yandı bende çareyi kestirmekte buldum,öylede yaptım
fakat halada tararken zorlanıyorum kullandığım sprey ve saç bakım maskesi var(nivea)
ama önerebileceğiniz başka krem var mı?????
ilk önce saçına ne bir düzleştirici nede başka birşey sür. banyoda saç kremi banyodan çıkınca glissin banyo sonrası spreyini kullan sonra saçını tara ve avonda adını tam hatırlayamadığım yeşil renkli bir banyo sonrası saç kremi var onu sür. en sonda kuruyunca yine avonun yeşil yağı var onu uçlarına güzelce yedir. inan bana düzelme olur. benim saçlarım belime kadar uzun ve hiç aksatmadan bu bakımı yapıyorum her gören bu saçların postiş mi diyor..
evet kızlar evleniyorum diye 2 ay önce saçlarımı sarıya boyattım ama saçım çok yıprandı ve yandı bende çareyi kestirmekte buldum,öylede yaptım
fakat halada tararken zorlanıyorum kullandığım sprey ve saç bakım maskesi var(nivea)
ama önerebileceğiniz başka krem var mı?????
kesinlikle glisss
ultimate repair siyah serisi, keratin içerdiğinden acayip besliyo, benim saçlarım kıvırscık, yıpranıyor ve çok kuruyor. bana çok iyi geldi. özellikle maskesi. sen de bir dene istersen
kesinlikle glisss
ultimate repair siyah serisi, keratin içerdiğinden acayip besliyo, benim saçlarım kıvırscık, yıpranıyor ve çok kuruyor. bana çok iyi geldi. özellikle maskesi. sen de bir dene istersen
saçımı 3 gün önce boyatmış biri olarak saçlarım hissedilir yumuşaklık göstermeye başladı. şampuan: johnsons baby , saç kremi: elidor normal saçlar için , bakım spreyi: schwarzkopf bc bonacure repair rescue yoğun kür
saçımı 3 gün önce boyatmış biri olarak saçlarım hissedilir yumuşaklık göstermeye başladı. şampuan: johnsons baby , saç kremi: elidor normal saçlar için , bakım spreyi: schwarzkopf bc bonacure repair rescue yoğun kür
bende saç bakım maskesi,pantene saç kremi artı ninea nın saç spreyini kullanıyorum ona rağmen duştan sonra saçlarım çok karışık oluyo yani pek faydasını görmüyorum malesef
bende saç bakım maskesi,pantene saç kremi artı ninea nın saç spreyini kullanıyorum ona rağmen duştan sonra saçlarım çok karışık oluyo yani pek faydasını görmüyorum malesef
sabır işidir zaten hemen o anda sonuç göstermez ki :) ben şöyle anlatıyım. saçımda 1 yıldır boya yoktu oncesinde sarıya boyuyodum ama açtırmadan evde kendim yani ama saç rengim zaten kumralın açık tonları oldugu için kuaförde boyanmıs gibi oluyodu ondan sonra tabi sarıdan vazgeçilmez gittim 3 gün önce yine sarı yaptım ama bu sefer ilk defa açıcıyla platin sarısı yaptırdım. 1 saat açıcıda kaldı sonrasında hemen boyandı beklenmeden falan. saçım da ince tellidir ama herkes şaşardı saçların boya var nasıl yıpranmamış diye. bundan 1 yıl önce "pantene doğal sentez şampuan- saç kremi" kullanmıştım sanki yıpranmaları gizlermiş gibiydi onun haricinde saçımı düzleştirmezdim hala öyleyim şimdi de saçım sertleşti 1 yıl aradan sonra boyatınca farkı anlıyosun saçındaki çok üzülmüştüm ilk gün saçım eskisi gibi olmıcak diye. belki yine eskisi kadar yumuşak olmicak ama bu ürünlerle saçım yumusamaya başladı farkı hissediliyor. bc bonacure'ün ürünleri zaten güzel piyasadan pahalı biraz ama tabi