Saç Kesim Şekilleri saçlarımı seviyorum ama...

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

pelage

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2013
75
7
98
Eskişehir
merhaba, benim saçlarımın dalgası neredeyse kıvırcığa yakın. saçlarımı çok seviyorum ama kesimini hiç beğenmiyorum ayrıca bakamıyorum da. şu an saçlarım omuzlarımda ve biraz da yıpranmış durumda.

bakımı kolay, olgun göstermeyecek (çünkü zaten oldukça büyük gösteriyorum), bir de yüzümü ince gösterecek bir model var mı bildiğiniz?

bir de eskişehir'de bir kuaför öneriniz varsa sevinirim.

bende bugun sacımı kestırmeyı dusunuyordum
nasıl yapacagıma bende karar veremedım

valla tam tarıf ettıgınız gıbı saclara sahıp olan arkadasım vardı su bomb modelden kestırdı ıste bız yapma olmaz bu saclara dıyoduk ay bır guzel oldu bır guzel oldu gıdıp kestıresım geldı

bomb model nasıl oluyor ?
benım saclarım duz katlı omuzlarımın bıraz altında kutmu kestırsem dıyorum bugun nasıl olur sızce ?

hanı su onlerı uzun arkası bıraz daha kısa kut model varya o... yuz seklınız nasıl?
yuzum yuvarlak , saclarım duz
aslında bn uzun sac sevıyorum ama en son kestırdıgımde saclarımın katlarını yamuk kesmıs kuafor onu duzelttırmek ıstıyorum gıtmısken kıs gelıyor boyundandamı aldırsam dıye dusundum

ya düşündüm ama sanki hiç güzel olmazmış gibi geldi. bilemedim ki şimdi tam tarif ettiğim gibi mi cidden

yuzunuz yuvarlaksa dedıgım model yuzunuzu ınce gosterır fakat bedenınız kıloluysa uzun sacı tavsıye ederım.. prof bı kuafor bulup sac seklınızı duzelttırın..

yuzunuz yuvarlaksa dedıgım model yuzunuzu ınce gosterır fakat bedenınız kıloluysa uzun sacı tavsıye ederım.. prof bı kuafor bulup sac seklınızı duzelttırın..
cok kılolu degılım orta hallı dıyelım basenlerım var bıraz rejımdeyım bıde : )

hahaha cok mu ortak yonumuz var
saçlarının düz olması haricinde aynı soru(n)lar var bende de. son gittiğim kuaför sağ olsun iyice şekilsiz bir şey oldu saçlarım. hayır demesem problem değil. tembelim ben saçımla uzun uzun uğraşamam dedim. şimdi evden çıkmadan en az 2 saat önce hazırlanmaya başlıyorum. ve bu benim için insanüstü bir çaba.

benım saclarım uzundu eskıden oyle pratıklesmıstımkı 15 dk da masa yapıyordum ama sımdı kısa tekrar uzatana kdr bıraz kısa da kullansammı dıye dusunuyorum aslında ne bıleyım kararsızım bu aralar sıkılganlık var ıcımde karar veremıyorum

valla ben hiç bir zaman pratik olamadım. ve şu anda çok zorluyorum kendimi. sabahtan akşama kadar dersim var, akşam eve gelince de işlerim var ve bir sürü planım var. daha kötüsü dediğim gibi ben tembel de bir insanım ve her sabah uzun süre saçlarıma ayırmak zor oluyor. bir de sağ olsun papaz gibi, her yerden çıkan dalgaları sakinleştirme çok sıkıntılı. tarayıp çıkmak gibi bir durum söz konusu değil benim için ki; taramak zaten 15 dk
o yüzden mümkün olduğunca düzgün yormayacak bir şey yapaım diyorum ama bilemiyorum işte. bob modeli aklıma yattı gibi ama korkuyorum da...

dalgaların kıvırcıga yakınsa jole yada köpukle bıraz daha dalgaları kabartıp kucuk tokalarla tutturabılırsın ,
bendede sac toplama hastalıgı var nasıl olacak boyle kestırırsem bılmıyorum bı aklım boyle kestır dıyor dıgerı aslan bası modelı dıyor kararsızım

aslında aslan başı da hoş bir model. ben tamamen kolaya kaçabileceğim bir şey istiyorum. bir yandan kıyamıyorum ama kıyıcam

aslında aslan başı da hoş bir model. ben tamamen kolaya kaçabileceğim bir şey istiyorum. bir yandan kıyamıyorum ama kıyıcam
kut kestırsem yıne gıdıp kat attırırım kesın en ıyısı gıdıp aslanbası kestıreyım katlar bıraz daha kısa olsun onden kahkul fılan ayy nasıl olur bılemedımkı

kut kestırsem yıne gıdıp kat attırırım kesın en ıyısı gıdıp aslanbası kestıreyım katlar bıraz daha kısa olsun onden kahkul fılan ayy nasıl olur bılemedımkı

daa önce denemediysen bence denemek hoş olur. hem saçların da düz kullanması daha kolay olur gibi geliyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…