Saç Kesim Şekilleri saçlarımı seviyorum ama...

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Kisa kestirmeyi gozum yemedi kestirmedim bnde uzasin gitsin boyle napim

bob model kestirdim. ilk kestiğinde yüzüm düştü ama kuruyuncabeğendim. teşekkür ediyorum umarım kullanımında da sorun yaşamam

bob model kestirdim. ilk kestiğinde yüzüm düştü ama kuruyuncabeğendim. teşekkür ediyorum umarım kullanımında da sorun yaşamam
tabıkı radıkal bır degısım olmustur bu yuzden alısana kadar tuhaf hıssedebılırsın bende saclarımı kısa kestırdıgımde gunlerce agladım ama sonra aaaaa dedım dunya varmıs bee baya kısa sacı kullandım 4 sene kadar alısınca daha guzel gelecek emın ol

valla sanırım kendimi buluyorum. hep uzatmak istedim saçımı ama olmadı işte ve şu an hayatımda ilk defa kıyafetime ve kişiliğime bu kadar uygun model buldum sanırım. mutluyum yani

valla sanırım kendimi buluyorum. hep uzatmak istedim saçımı ama olmadı işte ve şu an hayatımda ilk defa kıyafetime ve kişiliğime bu kadar uygun model buldum sanırım. mutluyum yani
ayyy cok sevındım cnm gule gule kullan

Bende kestirdim sacimi
aslan yelesi modeli kestrdim yine uzunlugu gitmedi ust katlarin kalınlığini aldilar percem filan kestiler cok memnun kaldim iyiki kestrmisim

kıvırcık saçta en güzeli ve rahatı uzun çünkü kestirince çok kabarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…