Saçlarımı Yiyorum

morsahil

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2015
10
1
31
Arkadaşlar biliyorum burada bir çok kişinin çok daha kötü dertleri var ama ne yaptıysam bu alışkanlığımdan bir türlü kurtulamadım. Sinirlendiğimde, panik halinde, stresli olduğumda saç uçlarımı kemiriyorum, kopanları da yiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım artık. Bir bakmışım saçlar yine ağzımda ve ben yemeğe devam ediyorum. Ne yapmalıyım ben? Lütfen bir çıkış yolu gösterin.

Çözüm yolu: psikiyatr. Ilerlemeden doktora gitmen lazım cunku aynı sey bır arkadasımın daha basına gelmıstı bız daha ilkokuldayken, kız en sonunda saclarını kazıttı perukla dolaşıyordu

Hiçte basit bir şey değil. Bence psikiyatra görünmelisin. İhmal etme.

Doktorlar dizisinde görmüştüm kızın teki yemiş yemiş mide ameliyatı olmak zorunda kalmıştı bu yüzden

dizideki gibi ameliyat olmak zorunda kalabilirsin kel kalabilirsin

Arkadaşlar biliyorum burada bir çok kişinin çok daha kötü dertleri var ama ne yaptıysam bu alışkanlığımdan bir türlü kurtulamadım. Sinirlendiğimde, panik halinde, stresli olduğumda saç uçlarımı kemiriyorum, kopanları da yiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım artık. Bir bakmışım saçlar yine ağzımda ve ben yemeğe devam ediyorum. Ne yapmalıyım ben? Lütfen bir çıkış yolu gösterin.

Acilen doktora gitmeniz gerek,Google'dan karnından saç çıktı yazın,bakın ne haberler ve videolar var karnından 1 kg 2 kg saç çıkanlar var.:KK57::KK57:

vallaha çok üstünkörü olacak ama bana Rapunzel Sendromu olabilirmiş gibi geldi. bir psikiyatra görünün derim, yol yakınken. literatürde midesinden saç yumağı çıkarılan hastalar var çünkü.

tırnak yiyeni çok duydum da saç ilk defa duyuyorum dizi dışında

vakit kaybetmeden psikoloğa git arkadaşların dediği gibi

Acilen doktora gitmeniz gerek,Google'dan karnından saç çıktı yazın,bakın ne haberler ve videolar var karnından 1 kg 2 kg saç çıkanlar var.:KK57::KK57:
ayy iğrenç meraktan ben de baktım o neydi öle sakın yemeyin mide saçı eritmiyor demek ki orada kalıyor saçlar ameliyatlık olursunuz derhal doktora git hatta.

Öneriler için teşekkür ederim ama bana baya baya lezzetli geliyor. Şampuan kokusuna dayanamıyorum.

Bu hastalık değil mi? Tedavi olmalısın. Benim saçın gözüme girince bile midem bulanıyor:110:

Keşke benim de midem bulanıyor olsaydı, inanın bunu her şeyden çok isterdim. Saç görünce kusmak falan, bu harika bir şey olsa gerek.. Size imrendim

X