Arkadaşlar merhaba,
Böyle başlıkları görünce kendi yaşadıklarım ve çözümünü burada bir bayanın başlığından buluşum geliyor ve hemen yazmak istiyorum.
SAÇ DÖKÜLMESİNİN EN ETKİLİ VE KESİN ÇÖZÜMÜ ISIRGAN KÜRÜDÜR. Herkese tavsiye ediyorum..
Benim saçlarım öyle dökülüyordu ki tarak doluyordu saçla ve diplerim görünmeye ve hemen yağlanmaya başlamıştı, uçları da çıtır çıtır keçe gibi oluyordu diplerin aksine..
Aktardan 5 tl lik kuru ısırganı alıyorsunuz büyük bir tutamını 500 ml. kaynamış suya bırakıp ağzını kapatıyor ve soğuyamna kadar içinde tutup soğuyunca süzüyorsunuz. Bu su yemyeşil, koyu yeşil olur ve ıspanak gibi kokar...Ama korkmayın saçınızı TRESAN gibi kremsiz ve tıbbi nitelikli bir şampuanla yıkayıp duruladıktan sonra KESİNLİKLE KREM KULLANMADAN bu çayı baştan aşağı boca edin ve dipler e uçlara yedirip friksiyon yapın, sonra suyunun fazlasını sıkın AMA ASLA DURULAMIYORSUNUZ PÜF NOKTASI DA BU ZATEN... Yeşil sudan korkmayın renk menk kalmıyor kalsa benim gibi bir açık renk saçta kalırdı zaten...Bu haliyle yani henüz ıslakken dibi yastıklı tarakla tarayın..Bakın dökülme falan ne kadar azalıyor, en kötü ikinci uygulamada tamamen kesiliyor. Çok kolay ve etkili ve mutlaka her banyodan sonra yani saç yıkamasından sonra yapın, KREM-KREMLİ ŞAMPUAN-7-24 GİBİ ŞEYLERLE- YAĞLI KÜRLERİ SAÇ MASKELERİNİ ASLAAA KULLANMAYIN..Isırgan doğal bir krem gibi ve saçı arındırıyor güçlendiriyor dökülmeyi % 100 durduruyor...