- 18 Haziran 2010
- 5.580
- 1.680
- 773
herkese selamlar. nereden başlasam bilmiyorum şuan öyle mutsuzumki
neredeyse 8 senedir saçlarımı düzelticem diye denemediğim yöntem kalmadı neredeyse.
bu duruma öyle canım sıkılıyorki. saçlarım ince telli ve seyrek. dönem dönem dökülüyor sonra ben uğraşıyorum dökülen saçlar çıksın diye çıkıyor gibi oluyor sonra yine cansızlaşıyor.saçlarımın 3/1 i beyaz boyuyorum o da ayrı bir dert. benim yüzüme açık sarı gidiyor bana yakışan o . fakat saçlarımda çok beyaz olduğu için haftada bir 2 haftada bir diplerim geliyor bembeyaz.özellikle şakaklarım komple beyaz. koyu renge boyasam kendi saçım kahverenk ama diplerim çıkınca hemen göze batıyor. 2 ay önce dedim bari kına yakayım fena da olmadı güzel bir renk oldu ama haftada bir 2 haftada bir kına yakmak gerekiyor ve sıkıldım bana sarı kadar yakışmıyor .saçımı boyarkende korka korka boyuyorum yakında kel kalıcam diye
saçlarıma bitkisel yağlar sürüp öyle boyuyorum. şimdi size bugüne kadar saçlarım için yaptığım bakımları yazsam siz bunalırsınız ben öyle bunalıyorumki daha önce saçımı kazıttım gürleşsin diye şimdi de sinirimden artık yine kazıtasım geliyor ama çalışıyorum çalışmasam kazıtırım. ne yapacağımı şaşırdım bu konuda gerçekten işe yarayan birşey bilen varsa Allah rızası için paylaşsın lütfen